reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj nie bardzo sie czuje. Jeszcze ejstem w piżamie. Mój syn zresztą tez:):) Troche mi nie dobrze. Musze coś zjesc a wogole mi sie nie chce;/:-(. I chyba jakas deprecha mnie łapie. Jeszcze ta pogoda w Irlandii moze człowieka dobić :(
Aniwele- Napewno wszystko bedzie dobrze:):) Trzymam mocno kciuki i daj znac kochana jak po USG.:*:*:*
Lena-no- co do polskiego ginekologa to wizyta z USG ok 100-120euro. Ja ide tylko na pierwszą wizyte, 3 miesiące czekania w niewiedzy... tego nie zniose:). No chyba ze bedzie cos nie tak to wtedy napewno pójdę na wiecej wizyt. Ginekolog do którego sie wybieram przylatuje z Polski co 2 tygodnie, do polskiej kliniki w Limerick. A ja jestem z okolic Tipperary :)
Marteczka844- widze ze jestes 23 dni po ślubie:) Gratuluje:):):)
Wichurka- witamy:) Ja jeszcze zadnych badań nie miałam. bo wizyta dopiero 28,09. Wiec jeszcze troche sobie poczekam. Ale badania ogólne takie jak mocz, morfologia, Ob, żelazo i cukier robiłam w lipcu jak byłam w PL :) i wyniki były bardzo dobre. Nawet żelazo ku mojemu zdziwieniu bardzo wysokie:):)
dorotka- poczekaj z tym testem. ja mam cykle 31 dni i w 29 zrobiłam test był negatywny..... juz byłam raczej nastawiona na to ze nic z tego nie bedzie.A dwa dni później w dzień spodziewanej miesiączki juz test tył pozytywny:)i to dosłownie cień cieni. w sumie dzisiaji wczoraj tez zrobiłam i kreseczki coraz ciemiejsze:):) wiec spokojnie:) jak widzisz niektórym nie wychodzi test wczesniej:)
marteczka844- z jakiej częsci Irl jesteś??? z północnej??? bo nie pamiętam czy juz pisałąś:):) czy coś mi sie ubzdurało:)

Tez jestem ciekawa co ze straciattellą???

reklama
no juz sie nauczylam wstawiac zdjecia :D zdjecie z usg w odpowiednim miejscu "wizyty lekarza ... " mam nadzieje ze zacheci to inne dziewczyny do wstawiania zdjec :D

Cześć Laseczki ;-)

marteczka844 - to będziemy miały dzieciaki jedno i drugie w tym samym wieku ;-). A z tym smokiem, to może uda się niedługo i mnie i tobie odstawić ;-). lLe nie spotkałyśmy się na kwietniówkach 2012??

Miałam rano wstać i jechać do laboratorium zrobić betę ale nie mogłam się podnieść :zawstydzona/y:. A jakoś mam wrażenie że objawów mam mniej więc żeby się nie martwić do usg chciałam zrobić krew, ech może jutro uda mi się obudzić wcześniej ;-).

My z mała dzisiaj próbujemy przełożyć ciuchy do nowej szafy, żeby starą już wynieść i robić porządki w pokoiku, ale Lena ma więcej zabawy w wywalaniu poukładanych ubrań ;-).

Chyba poczekam aż teściowa wróci z pracy i podrzucę mała do babci i sama się z tym uporam ;-)

Któraś pytała jak wrzucić zdjęcie - obok takiego znaczka taśmy filmowej i znaczek powiedzmy obrazka (Insert Image) jak to się wybierze to można wybrać zdjęcie z kompa które chce się wkleić ;-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg .

Miłego Dnia Kobitki ;-)

crystal dziekuje ;) juz 23 dni minely chcialabym przezyc slub jeszcze raz :D
tak jestem z polnocnej czesci irlandii :)
rozumiem Cie co do tej pogody - typowo depresyjna :/ ja jeszcze dwa miesiace w PL bylam wiec jak wrocilam to zalamka nic mi sie nie chce :(

kurczaczek ja jestem majowka 2012 ;) synek urodzil sie 3 maja wiec sie nei spotkalysmy wczesniej, a na kiedy masz teraz termin?
ja pytalam o wstawienie zdjecia dziekuje za podpowiedz, ale jakos sobie z tym sama poradzilam ;)

reklama
Do góry