reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj nie bardzo sie czuje. Jeszcze ejstem w piżamie. Mój syn zresztą tez:):) Troche mi nie dobrze. Musze coś zjesc a wogole mi sie nie chce;/:-(. I chyba jakas deprecha mnie łapie. Jeszcze ta pogoda w Irlandii moze człowieka dobić :(
Aniwele- Napewno wszystko bedzie dobrze:):) Trzymam mocno kciuki i daj znac kochana jak po USG.:*:*:*
Lena-no- co do polskiego ginekologa to wizyta z USG ok 100-120euro. Ja ide tylko na pierwszą wizyte, 3 miesiące czekania w niewiedzy... tego nie zniose:). No chyba ze bedzie cos nie tak to wtedy napewno pójdę na wiecej wizyt. Ginekolog do którego sie wybieram przylatuje z Polski co 2 tygodnie, do polskiej kliniki w Limerick. A ja jestem z okolic Tipperary :)
Marteczka844- widze ze jestes 23 dni po ślubie:) Gratuluje:):):)
Wichurka- witamy:) Ja jeszcze zadnych badań nie miałam. bo wizyta dopiero 28,09. Wiec jeszcze troche sobie poczekam. Ale badania ogólne takie jak mocz, morfologia, Ob, żelazo i cukier robiłam w lipcu jak byłam w PL :) i wyniki były bardzo dobre. Nawet żelazo ku mojemu zdziwieniu bardzo wysokie:):)
dorotka- poczekaj z tym testem. ja mam cykle 31 dni i w 29 zrobiłam test był negatywny..... juz byłam raczej nastawiona na to ze nic z tego nie bedzie.A dwa dni później w dzień spodziewanej miesiączki juz test tył pozytywny:)i to dosłownie cień cieni. w sumie dzisiaji wczoraj tez zrobiłam i kreseczki coraz ciemiejsze:):) wiec spokojnie:) jak widzisz niektórym nie wychodzi test wczesniej:)
marteczka844- z jakiej częsci Irl jesteś??? z północnej??? bo nie pamiętam czy juz pisałąś:):) czy coś mi sie ubzdurało:)

Tez jestem ciekawa co ze straciattellą???

reklama
no juz sie nauczylam wstawiac zdjecia :D zdjecie z usg w odpowiednim miejscu "wizyty lekarza ... " mam nadzieje ze zacheci to inne dziewczyny do wstawiania zdjec :D

Cześć Laseczki ;-)

marteczka844 - to będziemy miały dzieciaki jedno i drugie w tym samym wieku ;-). A z tym smokiem, to może uda się niedługo i mnie i tobie odstawić ;-). lLe nie spotkałyśmy się na kwietniówkach 2012??

Miałam rano wstać i jechać do laboratorium zrobić betę ale nie mogłam się podnieść :zawstydzona/y:. A jakoś mam wrażenie że objawów mam mniej więc żeby się nie martwić do usg chciałam zrobić krew, ech może jutro uda mi się obudzić wcześniej ;-).

My z mała dzisiaj próbujemy przełożyć ciuchy do nowej szafy, żeby starą już wynieść i robić porządki w pokoiku, ale Lena ma więcej zabawy w wywalaniu poukładanych ubrań ;-).

Chyba poczekam aż teściowa wróci z pracy i podrzucę mała do babci i sama się z tym uporam ;-)

Któraś pytała jak wrzucić zdjęcie - obok takiego znaczka taśmy filmowej i znaczek powiedzmy obrazka (Insert Image) jak to się wybierze to można wybrać zdjęcie z kompa które chce się wkleić ;-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg .

Miłego Dnia Kobitki ;-)

crystal dziekuje ;) juz 23 dni minely chcialabym przezyc slub jeszcze raz :D
tak jestem z polnocnej czesci irlandii :)
rozumiem Cie co do tej pogody - typowo depresyjna :/ ja jeszcze dwa miesiace w PL bylam wiec jak wrocilam to zalamka nic mi sie nie chce :(

kurczaczek ja jestem majowka 2012 ;) synek urodzil sie 3 maja wiec sie nei spotkalysmy wczesniej, a na kiedy masz teraz termin?
ja pytalam o wstawienie zdjecia dziekuje za podpowiedz, ale jakos sobie z tym sama poradzilam ;)

reklama
Do góry