reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
kurczaczek ja jestem majowka 2012 ;) synek urodzil sie 3 maja wiec sie nei spotkalysmy wczesniej, a na kiedy masz teraz termin?
ja pytalam o wstawienie zdjecia dziekuje za podpowiedz, ale jakos sobie z tym sama poradzilam ;)

A to źle policzyłam :tak: Bo Lena z końca kwietnia to i tak jest tylko parę dni różnicy ;-). A teraz wg OM mam termin na 10 maja ;-)

Witajcie. Dziękuję za wsparcie!
Dziś 6t2dc i nic nie widać na usg.
Podejrzenie ciąży pozamacicznej lub ze jeszcze za wczesnie. W to drugie wątpie bo miałam wczesna owulacje.
Leze i rycze a moj maz mnie nie rozumie.
Pobrano m i krew na bete i beds dzwonić po wnikikach i zaprosza za dwa dni na kolejna albo sama nie wiem.

Witam kochane :-)

U mnie już lepiej, dzisiaj wizyta u ginka. Krwiak się wchłonął, więc UFFF.
Dalej mam brać dupka i nie przemęczać się :-)
Mdłości są, ale pomaga cola. Działa cuda :cool2:

Witam nowe majóweczki! :tak::tak:

anliewe - co to się dzieje? W 6tc to powinno już na USG widać serducho... a jeśli za wcześnie, to może owulka była później? Nie załamuj się. Poczekaj na wyniki bety i koniecznie daj nam znać.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

Dołączam dziewczyny do majówek. 7tc i najblizsza wizyta 18.09 :) beta podobno dość wysoka, moja ginekolożka przygotowuje na możliwość bliźniaków.
Cieszymy się!

reklama
stazi zdjecie jest w "wizyty u lekarza..." ;)

kurczaczek no to kilka dni roznicy tylko, mozemy sobie radzic w sprawie dzieci jak I ciazy ;) a ja mam teraz termin na 12 maja :D

pat&mom witamy :) blizniakow jeszcze u nas nie ma wiec trzymamy kciuki ;)

anliewe nie wiem co powiedziec w tym tygodniu juz powinno byc cos widac no ale moze do zaplodnienia doszlo pozniej, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze daj znac jak bedziesz miala wyniki.

Do góry