reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

choinka jest! Mrówek wybrał :tak: :tak: przy ubieraniu bardzo pomagał, bo Ślubny na swojego kosza wybył i mnie z tym wszystkim zostawił ;-)

mandarynki z biedronki jak mandarynki ;-) ale jakie pomarańcze! mniaaaaam :-D wyżeram, wyżeram i .... chyba pójdę do sklepu po dokładkę ;-)

PTYSIA ja też nie korzystam :zawstydzona/y: bo mi jakoś glupio ;-) może skorzystam ;-) kiedyś :-D

reklama
a ja byłam dziś na poczcie, musiałam odesłać te moje legginsy :crazy:zły wzór wysłali mam nadzieje że odeślą poprawne i dojdą przed świętami i Pan który był przede mną ustąpił mi miejsca a wcale nie prosiłam. Chyba istnieje jeszcze życzliwość na tym świecie :-)

Tak, podejść i powiedzieć. Kto jak kto Ptysia, ale Ty powinnaś sobie poradzić:pPPP najlepiej podchodź w rozpiętej kurtce i pytaj ładnie "czy może mnie pani obsłużyć bez kolejki, ciężko mi stać" i tu mina kotka ze szreka:p
He he he dokładnie :) jeszcze delikatnie wypiąć brzusio i do przodu :-p
Aśku kochana pochwal się tą swoją pikną choineczką :)
struss jeszcze raz gratulacje piękna :) pięknie widoczny ptaszek :p

Armia pierniczków upieczona i udekorowana normlanie padam tak się umordowałam, że teraz tylko do wanny i się kładę jakiś serial pooglądam i lulum;)

ja tam nie korzystam z żadnych przywilejów bo jak się odezwę że w ciąży jestem to wszyscy się podśmiewują, że chyba w urojonej eh!
buziaki

A ja bym chętnie poszla w samo sobotnie południe do supermarketu i wwaliła sie na sam początek kolejki :D już widzę minę tych emerytek i to "halo! Tu jest kolejka !" :D jestem okropna wiem, ale niestety przez to lezenie biedny M musi swoje odstać na zakupach.

A ja bym chętnie poszla w samo sobotnie południe do supermarketu i wwaliła sie na sam początek kolejki :D już widzę minę tych emerytek i to "halo! Tu jest kolejka !" :D jestem okropna wiem, ale niestety przez to lezenie biedny M musi swoje odstać na zakupach.

Uwielbiam :) i jeszcze - PANI TU NIE STAŁA!!!!! Bezcenne :D

ja dzisiaj stałam godzinę z aptece :angry: po głupie witaminy bo mi się skończyły.
masakra jakaś, a nikt nie przepuści bo sami chorzy, starzy, ciężarne i z małymi dziećmi :-(

w poniedziałek byłam na pobraniu krwi. mega afera się rozpętała w poczekalni bo wchodziłam bez kolejki jako uprzywilejowana,,,
przyszłam, patrzę kolejka jakieś min.20 osób. na tablicy napis "kobiety w ciąży obsługiwane bez kolejki w gabinecie zabiegowym i laboratorium".
pytam się "przepraszam, kto teraz wchodzi do laboratorium". pierwsza odpowiedz - chyba kto ostatni.
jakaś pani mowi ze ona, wiec ja "czy mogłabym przed nią wejść" a ona że oczywiście :)
inna Pani chciała mi miejsce ustąpić. i wtedy się rozpętało piekło... he he
facet koło pięćdziesiątki że powinnam wszystkich spytać o to. inna pani o kulach ze czy on nie widzi ze ja w ciąży i ze jest tablica ze bez kolejki...?! to on się zmieszal ale tylko chwilowo ze ma okulary i nie widzi...
a za chwile zaczal cos znow pyszczyć... inna babka ze o dzieci trzeba dbać (czy cos takiego) a on "ze dzieci go nie obchodzą a ciaza to nie choroba" no masakra...
ja dopiero wtedy do głąba się odezwałam (bo nie chciałam z pacanem w dyskusje się wdawać) ze skoro on ma takie podejście to ja Z PRZYJEMNOSCIA wchodzę przed niego.... a on do mnie "ha ha ha nie przed nim bo on jest na końcu kolejki" a ja do niego ze niech zacznie myslec ze nawet jak jest na końcu kolejki to tez jestem przed nim.... HA,! głąb jeden hihi

dziewczyny, jutro mam połówkowe i jak trzeci raz się potwierdzi ze dziewczynka to będę miała sporo rzeczy po synku, takich raz ubranych, głównie H&M bo jestem maniaczką... i różnego rodzaju pajacyki, rampersy, słodziaki zwierzątka albo postaci z bajek użyte tylko do sesji zdjęciowych....
a! i fajne buciki tylko raz ubrane do sesji firmy adidas (mini buciki ubrane tylko do chrztu)
i mikro korki piłkarskie jeżeli macie tatusiów fanów pilki nożnej.. :) unikatowe oryginalne adidas predator ze skórki raz ubrane do sesji zdjęciowej, rozmiar niemowlęcy
jakieś bodziaki polo h&m też tylko przy chrzcie albo sesji... jakieś czapeczki żabki na drutach robione na sesję itp. itd. :)

na tym kompie nie mam zdjęć niemowlęcych mojego szkraba ale znalazłam jedno...

synek jako "Niedźwiedź w dużym niebieskim domu" - jeżeli ktoś zna tą bajkę :) i tego rampersa też się pozbywać będę, tylko tu już nie noworodek a paromiesięczny, chyba rozmiar 68 - nie pamiętam....

5 - Kopia.jpg

Załączniki

• 5 - Kopia.jpg
    5 - Kopia.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry