reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Dzisiaj sobie ogarnęłam troszke mieszkanie , polatałam do piwnicy z praniem potem mycie podłóg i już mnie ciągnie na dole :/ ehhh ale... dzisiaj byłą u mnie moja kochana "ciężarna" (ta która nie mogła zajść w ciążę) i poplotkowałyśmy, od jutra idzie wreszcie na zwolnienie (wreszcie zmądrzała) tyle stresu i noszenia w tej robocie ehhh...a i tak nikt tego nie doceni. Nareszcie nadeszdł czas że mogłam jej pokazać ciuszki ze spokojem cieszyć się z nią a ona ze mną :)))))) Moja mamcia tak się wczoraj przejęła że ciągle mi pisze esy jak się czuje ... fajne uczucie że ktoś o Ciebie się martwi, a mój tatko tak się wystraszył że już myślał że dzidzi nie ma :-( nie wie jak to wygląda dopiero potem mama zaczęła go uspokajać że wszystko będzie dobrze :) i jest ufff. Dzisiaj mi powiedziała że mam szukać lekarza na 3 D, że skoro takie mam problemy ciągle mnie ten brzuch ciągnie muszę wszystko sprawdzić i że mi pomoże finansowo :-) ehhh bez tych rodziców to byśmy zginęli... tak się właśnie przyglądam i chyba jutro firanki wypiorę bo masakra jakie czarne od dymu...
Aśku
super pomysł z tym ognichem :)))) w styczniu i kielbaski mniaaaam Wy to macie na prawdę szalone pomysły :-) a co do buraka to życzę wielkanocnych :p
Lena ja też dzisiaj miałam smaka na fasolke, a ze dostałam od mamci to tylko otworzyłam słoiczek mmm pycha
Magda witaj w gronie "bezrobotnych" :) tylko się oszczędzaj kochana
Natuszka fajnie pojechac odwiedzić ale jak to się mówi najlepiej w domku , swoje łóżko, swój kibelek :p
ewwe Ja też mam tsh na początku 2.90 teraz jakoś 3.3 biore pol godz przed jedzeniem 0.5 letrox 50 i w trakcie jedzenia 1.5 jodid 100 w styczniu mam usg i zrobic krew...potem do niej się zgłosić, także zobaczymy jak wyjdzie
Zadzwoniłam właśnie do swego gina i mu mówię że zaraz będę u niego , ale wczoraj źle się czułam i pojechałam na izbę, nie byłam u niego w domu bo nie miałam środków...a ten "ja pani nie kazałem płacić tylko chciałem przyłożyć i sprawdzić...nie było pani wczoraj , nie było dzisiaj a teraz to ja już jestem zajęty..." Ooooo a umówiłam się z nim na 11 a nie do 11, a nawet jakby to był mój tel przed 11 grubo i weź się dogadaj... powiedział że nie ma już potrzeby jechać bo jak wszystko jest ok to dobrze , po prostu się dzidziuś odwrócił i tak wyszło...więc zawróciłam do domu tylko luby stracił pół dnia na czekanie żeby mnie zawieżć...
proszę :-)

Lena nooo super to teraz pełen relax, pewnie przeoczyłam :/ ile tych dni laby masz?

Hej Kobietki!

Jak mija popoludnie? U mnie aktywnie, pocwiczylam w koncu! 30 minut w sumie bardzo latwe cwiczonka dla ciezarnch wiec w sumie prawie nic sie nie spocilam i caly czas oddycham spokojnie.. Chcialam kontynuowac ale pomyslalam, ze na pierwszy raz po prawie dwoch miesiacach przerwy to mi wystarczy.

Teraz musze ogarnac dom, bo jutro mam wizyte z agnecji nieruchomosci, przyjdzie babka bedzie sie patrzec czy posprzatane, czy nic sie nie sypie itd i pozniej pewnie zdaje relacje do wlasciciela.

Ale najpierw musze zrobic zupke pomidorowa :)

Popołudnie mija leniwie,leżę i zajmuję się "nic nierobieniem".Polatałam do południa teraz mam wolne ,chłopcy to rozumieją i siedzą cichutko obok mnie.Właśnie oglądałam program w telewizji,trwa debata,"dlaczego Polacy nie chcą mieć dzieci?"Ciekawe dlaczego?????????????

ewwe dziękuję bardzo ślicznie :* jutro polecę sobie to wydrukować i będzie sobie leżało :))
w sumie wszędzie jest to samo, ale tu jest tak bardziej przejrzyście, no i przykładowe posiłeczki jakie można sobie zrobić :-)
Czyli tak jak myślałam, w te święta nawet nie patrzeć na kompoty i ciasta... trudno...dam radę :))

tak czytam o tych waszych problemach z tarczycą, i myślę sobie. jeju każdej "coś"...:-(
jak nie urok to ....;/ ja się cieszyłam że już się nie ściskam z porcelaną, i mogę sobie wyjść z domu bez foliowego woreczka a tu proszę ... w sumie już nie wiem co gorsze... w sumie jedyny plus to taki, że to ukłucie nie jest tak bardzo nieprzyjemne... ;-)kiedyś jak mi mierzyli krew z palca, to jak mnie ukuła to ło matko bosko ;-)
i pierwszy raz się bałam sama tym niby "długopisem" ukłuć, i musiałam chłopa poprosić żeby się pobawił w doktora a ja nie będę patrzeć ;-)
dorosła jestem a się boję takich rzeczy jak ognia:zawstydzona/y:

No ja już po połówkowym :-) Chłopczyk-ale się cieszę że pokazał nam co chowa między nóżkami:-) super prezent na święta.

Po powrocie zrobiłam z mamą pierogi i domrożenia zaraz je wrzucę by na Święta czekały, a teraz musze poszukać opisów tych skrótów z badania by wiedzieć co i jak:-)

Dziewczyny, czy korzystacie z przywileju bycia w ciazy w kolejkach w sklepie?
ja jestem dzikus i nie umiem - wczoraj bylam w Piotrze i Pawle a tam full ludzi do wedliny - i nie kupilam zadnej

a na tym stoisku jest tabliczka ze kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia

mam podejsc na przod i co powiedziec - dzien dobry, jestem w ciazy - czy moge bez kolejki? czy jak?

Tak, podejść i powiedzieć. Kto jak kto Ptysia, ale Ty powinnaś sobie poradzić:pPPP najlepiej podchodź w rozpiętej kurtce i pytaj ładnie "czy może mnie pani obsłużyć bez kolejki, ciężko mi stać" i tu mina kotka ze szreka:p

reklama
no wlasnie ja w takich sytuacjach jestem mietka :(

wstydzioch byl zawsze ze mnie, choc klocic sie umiem i jak mnie ktos gdzies wkurzy w sklepie to potrafie nagadac

ale o swoje upomniec sie nie umiem :(

Do góry