reklama
Magda190487
Fanka BB :)
Nie właśnie nie, a co daje jodid? tez wpływa na obniżenie tsh?
Hmmm no tak dokladnie, to nie wiem, ale nawet jak nie bralam euthyroxu, to mi caly czas kazala jodid 200 brac i zawsze dopytywala, czy na pewno biore.
diabliczka00
Dzisiaj sobie ogarnęłam troszke mieszkanie , polatałam do piwnicy z praniem potem mycie podłóg i już mnie ciągnie na dole :/ ehhh ale... dzisiaj byłą u mnie moja kochana "ciężarna" (ta która nie mogła zajść w ciążę) i poplotkowałyśmy, od jutra idzie wreszcie na zwolnienie (wreszcie zmądrzała) tyle stresu i noszenia w tej robocie ehhh...a i tak nikt tego nie doceni. Nareszcie nadeszdł czas że mogłam jej pokazać ciuszki ze spokojem cieszyć się z nią a ona ze mną ))))) Moja mamcia tak się wczoraj przejęła że ciągle mi pisze esy jak się czuje ... fajne uczucie że ktoś o Ciebie się martwi, a mój tatko tak się wystraszył że już myślał że dzidzi nie ma :-( nie wie jak to wygląda dopiero potem mama zaczęła go uspokajać że wszystko będzie dobrze i jest ufff. Dzisiaj mi powiedziała że mam szukać lekarza na 3 D, że skoro takie mam problemy ciągle mnie ten brzuch ciągnie muszę wszystko sprawdzić i że mi pomoże finansowo :-) ehhh bez tych rodziców to byśmy zginęli... tak się właśnie przyglądam i chyba jutro firanki wypiorę bo masakra jakie czarne od dymu...
Aśku super pomysł z tym ognichem ))) w styczniu i kielbaski mniaaaam Wy to macie na prawdę szalone pomysły :-) a co do buraka to życzę wielkanocnych
Lena ja też dzisiaj miałam smaka na fasolke, a ze dostałam od mamci to tylko otworzyłam słoiczek mmm pycha
Magda witaj w gronie "bezrobotnych" tylko się oszczędzaj kochana
Natuszka fajnie pojechac odwiedzić ale jak to się mówi najlepiej w domku , swoje łóżko, swój kibelek
ewwe Ja też mam tsh na początku 2.90 teraz jakoś 3.3 biore pol godz przed jedzeniem 0.5 letrox 50 i w trakcie jedzenia 1.5 jodid 100 w styczniu mam usg i zrobic krew...potem do niej się zgłosić, także zobaczymy jak wyjdzie
Lena nooo super to teraz pełen relax, pewnie przeoczyłam :/ ile tych dni laby masz?
Aśku super pomysł z tym ognichem ))) w styczniu i kielbaski mniaaaam Wy to macie na prawdę szalone pomysły :-) a co do buraka to życzę wielkanocnych
Lena ja też dzisiaj miałam smaka na fasolke, a ze dostałam od mamci to tylko otworzyłam słoiczek mmm pycha
Magda witaj w gronie "bezrobotnych" tylko się oszczędzaj kochana
Natuszka fajnie pojechac odwiedzić ale jak to się mówi najlepiej w domku , swoje łóżko, swój kibelek
ewwe Ja też mam tsh na początku 2.90 teraz jakoś 3.3 biore pol godz przed jedzeniem 0.5 letrox 50 i w trakcie jedzenia 1.5 jodid 100 w styczniu mam usg i zrobic krew...potem do niej się zgłosić, także zobaczymy jak wyjdzie
proszę :-)Zadzwoniłam właśnie do swego gina i mu mówię że zaraz będę u niego , ale wczoraj źle się czułam i pojechałam na izbę, nie byłam u niego w domu bo nie miałam środków...a ten "ja pani nie kazałem płacić tylko chciałem przyłożyć i sprawdzić...nie było pani wczoraj , nie było dzisiaj a teraz to ja już jestem zajęty..." Ooooo a umówiłam się z nim na 11 a nie do 11, a nawet jakby to był mój tel przed 11 grubo i weź się dogadaj... powiedział że nie ma już potrzeby jechać bo jak wszystko jest ok to dobrze , po prostu się dzidziuś odwrócił i tak wyszło...więc zawróciłam do domu tylko luby stracił pół dnia na czekanie żeby mnie zawieżć...
Lena nooo super to teraz pełen relax, pewnie przeoczyłam :/ ile tych dni laby masz?
gwiazdeczka88
Hej Kobietki!
Jak mija popoludnie? U mnie aktywnie, pocwiczylam w koncu! 30 minut w sumie bardzo latwe cwiczonka dla ciezarnch wiec w sumie prawie nic sie nie spocilam i caly czas oddycham spokojnie.. Chcialam kontynuowac ale pomyslalam, ze na pierwszy raz po prawie dwoch miesiacach przerwy to mi wystarczy.
Teraz musze ogarnac dom, bo jutro mam wizyte z agnecji nieruchomosci, przyjdzie babka bedzie sie patrzec czy posprzatane, czy nic sie nie sypie itd i pozniej pewnie zdaje relacje do wlasciciela.
Ale najpierw musze zrobic zupke pomidorowa
Jak mija popoludnie? U mnie aktywnie, pocwiczylam w koncu! 30 minut w sumie bardzo latwe cwiczonka dla ciezarnch wiec w sumie prawie nic sie nie spocilam i caly czas oddycham spokojnie.. Chcialam kontynuowac ale pomyslalam, ze na pierwszy raz po prawie dwoch miesiacach przerwy to mi wystarczy.
Teraz musze ogarnac dom, bo jutro mam wizyte z agnecji nieruchomosci, przyjdzie babka bedzie sie patrzec czy posprzatane, czy nic sie nie sypie itd i pozniej pewnie zdaje relacje do wlasciciela.
Ale najpierw musze zrobic zupke pomidorowa
funia11
Popołudnie mija leniwie,leżę i zajmuję się "nic nierobieniem".Polatałam do południa teraz mam wolne ,chłopcy to rozumieją i siedzą cichutko obok mnie.Właśnie oglądałam program w telewizji,trwa debata,"dlaczego Polacy nie chcą mieć dzieci?"Ciekawe dlaczego?????????????
brownagula
ewwe dziękuję bardzo ślicznie :* jutro polecę sobie to wydrukować i będzie sobie leżało )
w sumie wszędzie jest to samo, ale tu jest tak bardziej przejrzyście, no i przykładowe posiłeczki jakie można sobie zrobić :-)
Czyli tak jak myślałam, w te święta nawet nie patrzeć na kompoty i ciasta... trudno...dam radę )
tak czytam o tych waszych problemach z tarczycą, i myślę sobie. jeju każdej "coś"...:-(
jak nie urok to ....;/ ja się cieszyłam że już się nie ściskam z porcelaną, i mogę sobie wyjść z domu bez foliowego woreczka a tu proszę ... w sumie już nie wiem co gorsze... w sumie jedyny plus to taki, że to ukłucie nie jest tak bardzo nieprzyjemne... ;-)kiedyś jak mi mierzyli krew z palca, to jak mnie ukuła to ło matko bosko ;-)
i pierwszy raz się bałam sama tym niby "długopisem" ukłuć, i musiałam chłopa poprosić żeby się pobawił w doktora a ja nie będę patrzeć ;-)
dorosła jestem a się boję takich rzeczy jak ognia
w sumie wszędzie jest to samo, ale tu jest tak bardziej przejrzyście, no i przykładowe posiłeczki jakie można sobie zrobić :-)
Czyli tak jak myślałam, w te święta nawet nie patrzeć na kompoty i ciasta... trudno...dam radę )
tak czytam o tych waszych problemach z tarczycą, i myślę sobie. jeju każdej "coś"...:-(
jak nie urok to ....;/ ja się cieszyłam że już się nie ściskam z porcelaną, i mogę sobie wyjść z domu bez foliowego woreczka a tu proszę ... w sumie już nie wiem co gorsze... w sumie jedyny plus to taki, że to ukłucie nie jest tak bardzo nieprzyjemne... ;-)kiedyś jak mi mierzyli krew z palca, to jak mnie ukuła to ło matko bosko ;-)
i pierwszy raz się bałam sama tym niby "długopisem" ukłuć, i musiałam chłopa poprosić żeby się pobawił w doktora a ja nie będę patrzeć ;-)
dorosła jestem a się boję takich rzeczy jak ognia
No ja już po połówkowym :-) Chłopczyk-ale się cieszę że pokazał nam co chowa między nóżkami:-) super prezent na święta.
Po powrocie zrobiłam z mamą pierogi i domrożenia zaraz je wrzucę by na Święta czekały, a teraz musze poszukać opisów tych skrótów z badania by wiedzieć co i jak:-)
Po powrocie zrobiłam z mamą pierogi i domrożenia zaraz je wrzucę by na Święta czekały, a teraz musze poszukać opisów tych skrótów z badania by wiedzieć co i jak:-)
Dziewczyny, czy korzystacie z przywileju bycia w ciazy w kolejkach w sklepie?
ja jestem dzikus i nie umiem - wczoraj bylam w Piotrze i Pawle a tam full ludzi do wedliny - i nie kupilam zadnej
a na tym stoisku jest tabliczka ze kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia
mam podejsc na przod i co powiedziec - dzien dobry, jestem w ciazy - czy moge bez kolejki? czy jak?
ja jestem dzikus i nie umiem - wczoraj bylam w Piotrze i Pawle a tam full ludzi do wedliny - i nie kupilam zadnej
a na tym stoisku jest tabliczka ze kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia
mam podejsc na przod i co powiedziec - dzien dobry, jestem w ciazy - czy moge bez kolejki? czy jak?
reklama
Podziel się: