reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Aśku ładna choinka i fajny kolorek na ścianie. Ja mam wszystko w różnych odcieniach szarości. I albo fiolet albo jakiś odcień błękitu mi się zamarzył na jednej ścianie.
turkusik ;-) jedna ściana w szarości ;-)

ooo :-) i za tydzień będzie u mnie połowa ciąży :-D

Ostatnia edycja:
reklama
fajnie to wygląda. mi to się właśnie taki chłodny niebieski umanił. albo taki fajny granat. białe meble na granatowym tle wyglądałyby fajnie:pPP Asia, a kiedy ty masz usg płciowe? taka jestem ciekawa co u Ciebie. a Lena i Natuszka już jutro tralalalalalaa:)

nie jestem zapisana na usg połówkowe :zawstydzona/y: 02.01 mam wizytę i może wtedy coś mi powie ginka ;-)

turkusik tutaj lepiej widać - zdjęcie ze świeżynki mieszkanka ;-)
dsc8553.jpg

Załączniki

• dsc8553.jpg
    dsc8553.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 111
Hej Dziewczyny!

Od rana zapieprz w pracy.. wole jak jest zapieprz pod koniec pracy wtedy szybciej czas leci przed pojsciem do domku, a rano trzeba na spokojnie sie obudzic, napic sie kawy a nie biegac tam I spowrotem I szukac papierow :/
Mialam mega ochote na czipsy I sobie kupilam dwie paczki z automatu :/ jedna byla za malo :/

Co do mleka sklepowego to ono jest odtluszczone, nawet te co niby ma pelna zawartosc tluszczu I zeby takie mleko mialo konsystencje, zapach I smak mleka to dodaja wlasnie cukrow, konserwantow I innych badziewi.. Wiadomo, prosto od krowy zdrowsze I lepsze :) tak samo jest z miesem.. w sklepie nigdy nie wiadomo ile miesa jest w miesie :/

nie jestem zapisana na usg połówkowe :zawstydzona/y: 02.01 mam wizytę i może wtedy coś mi powie ginka ;-)

turkusik tutaj lepiej widać - zdjęcie ze świeżynki mieszkanka ;-)
Zobacz załącznik 599491

no faktycznie tutaj ładnie turkusik widać. i paski super:)))

Hej Dziewczyny!

Od rana zapieprz w pracy.. wole jak jest zapieprz pod koniec pracy wtedy szybciej czas leci przed pojsciem do domku, a rano trzeba na spokojnie sie obudzic, napic sie kawy a nie biegac tam I spowrotem I szukac papierow :/
Mialam mega ochote na czipsy I sobie kupilam dwie paczki z automatu :/ jedna byla za malo :/

Co do mleka sklepowego to ono jest odtluszczone, nawet te co niby ma pelna zawartosc tluszczu I zeby takie mleko mialo konsystencje, zapach I smak mleka to dodaja wlasnie cukrow, konserwantow I innych badziewi.. Wiadomo, prosto od krowy zdrowsze I lepsze :) tak samo jest z miesem.. w sklepie nigdy nie wiadomo ile miesa jest w miesie :/

gwiazdeczko widzę, że po mdłościach śladu nie ma:) cieszę się.

Aśku - piękna choinka:-) mój K. już też chce ubierać choinkę ale dla mnie to trochę za wcześnie, chce ubrać ją w niedziele :-) kolorek na ścianach mam taki sam :-D - reklama Duluxu:-p

Brownagula - no kochana trzymam kciuki :* zdrówka życzę :tak:

witam witam i o zdrowie pytam:-D
jak tam majóweczki mam dziś jakiś dobry humor:-) kupiłam wczoraj olejek z bielendy do kolekcji z arganowym bo tak mi spasował teraz mam z avokado i wow co za zapach:szok: piękny:-D teraz siedzę z turbanem termicznym i aromatyzuję się zapachem:-)
wogóle wczoraj M wyskoczył że jedziemy na lody nie trzeba mnie długo namawiać młodego też;-) i przy okazji kupiliśmy resztę prezentów:cool2: jeszcze tylko wywołać zdjęcia (zrobiliśmy sobie takie w czapkach mikołaja z choinką) a niech dziadki mają;-)
stazi24to odpoczywaj teraz kochana:tak:
brownagula wiem że to dla ciebie trudne bo cukrzyca to nie katar ale dasz radę nie musisz się z nią męczyć do końca życia a już prawie półmetek za nami:-)
gwiazdeczka88 może gdzie indziej dają więcej czasu ale w urzędzie pracy masz tydzień masakra chyba fakt facet to wymyślił a mam to gdzieś mój M mnie ubezpieczy bo tylko o to mi chodzi tylko że w Czechach dużo ściągają kasy i znowu załatwianie bla bla bla...:no:
struss gratulacje chłopczyka:-D
Szuszunia o to ja jestem druga jeśli będzie facet:tak::-D
Aśku śliczna choinka i ściany też:-D moja siostra ma taką samą kolorystykę w salonie i bardzo mi się to podoba:tak:

co do przywilejów ja tak jakoś wepchać się nie potrafię :zawstydzona/y: ale czasami ludzie widzą i sami ustępują ale niestety zbyt rzadko;-) chodzę do kasy z pierwszeństwem ale teraz to tam jest pełno staruszków i mam z dziećmi więc nie mam się co pchać. ale jeśli brzuszek urośnie bardziej i będzie mi ciężko to zaczę się upominać:tak:

dzis pieczemy ciastka z różaną marmoladką:-D

reklama
Aśku - piękna choinka:-) mój K. już też chce ubierać choinkę ale dla mnie to trochę za wcześnie, chce ubrać ją w niedziele :-) kolorek na ścianach mam taki sam :-D - reklama Duluxu:-p
:-D kolorek sobie sama zamawiałam ;-) pokazałam w sklepie paluszkiem o chcę ten ;-) i pan przy pomocy maszyny mi wymieszał ;-) cztery lata temu turkusy nie były popularne, więc musiałam palcem pokazywać ;-)

choinkę chciał pierworodny ;-) sam wybierał, prawie sam ubierał ;-) dla niego to ;-) gdybyśmy byli sami pewnie ubieralibyśmy dopiero w weekend ;-) nawet dzisiaj rano musiałam ją odpalić, bo Mrówek chciał jeść płatki przy zapalonej ;-)

GWIAZDECZKA ja też nie lubię energicznego początku pracy ;-) lubię tak spokojnie wejść w swój rytm ;-)

dzis pieczemy ciastka z różaną marmoladką:-D
mniam :-D

Do góry