reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

hej hej wtorkowo :-D

od jutra będzie spokój :-D mister burak wyjeżdża ;-) więc luzik guzik :-D dzisiaj dzwonił do mnie, że program jest zły i mam zatrudnić informatyków, by to naprawili ;-) nie miał do czego się dorzucić ;-)

dzisiaj jedziemy po choinkę :-D z tej okazji Mrówek zadziwiająco wspaniały ;-) szybko wstał, szybko ubrał się, szybko zjadł śniadanie :tak: i nawet sam umył zęby bez dyskusji ;-) aaa, i nawet swoje łóżko pościelił :tak: skakał, skakał z radości ;-)

PAT&MOM później :-D to będziesz miewać stópki w żebrach ;-) ewentualnie tak jak Mrówek robił :-D czyli z jednej strony brzucha dupeczka, a z drugiej stópki i rozciąganko :tak: śmieszne i lekko bolesne ;-)
a i jeszcze jak ci w pęcherz walnie, to nie będziesz mieć czasu na myślenie czy zdążysz do kibelka, czy już lepiej sikać w gaciory :laugh2:

Hahaha:D to może lepiej niech pozostanie przy tych leciutkich kopniaczkach ;d dobrze ze łazienka pod nosem, może będę dobiegać :D a i teraz mamy dylemat miedzy Antkiem a Kajtkiem. M mówi ze Kajtek bez majtek i ma być Antek, ale negocjacje trwaja

reklama
W koncu przerwa :-)

Wspaniale jest wypic kawusie z rana (nie pamietam kiedy ostatni raz pilam kawe) pomyslec o kanapce z serem I wymyslec obiad bez uczucie mdlosci :) nie chce zapeszac ale chyba w koncu mi sie poprawia :)

Lena ja wlasnie tez glodna chodze caly czas :/ kiedys jak wstawalam o 5 rano to nic nie jadlam do pierwszej przerwy- po prostu nie moglam nic przelknac. Dzis jak tylko usiadlam przy biurku przed szosta zrobilam sie taka glodna I tak mi w brzuchu zaczelo burczec ze musialam cos zjesc :D jak tak dalej pojdzie to bedzie 20kg do przodu :D
Diabliczka jak sama wszystkiego nie pochlone to sie podziele :D:D bardzo pozno to USG..
Pat super, ze maz zrobil kanapeczki :) jaki romantyk :) ja tam nie lubie porannej TV ale w lozeczku bym sobie z checia polezala teraz :)
Monika super z tym pozwoleniem gratuluje :):)

... a i teraz mamy dylemat miedzy Antkiem a Kajtkiem. M mówi ze Kajtek bez majtek i ma być Antek, ale negocjacje trwaja
Antki :-D oj, energiczne, ciekawskie, lekko nieusłuchane ;-) ale ciepłe i bardzo kochane :tak: i towarzyskie ;-) i gadające, strasznie gadające :tak:

MAKAO metka :-p mniam, mniam ;-) muszę sobie kupić póki mam ogórasy ;-)

diabliczka, Tobie się zaczął dziś 21 tydzień, 14 lutego będziesz pod koniec 29 tygodnia, to za późno na połówkowe. gdyby dziecko urodziło Ci się w tym tygodniu ma 90% szans na przeżycie. może nawet więcej. szukaj prywatnie koniecznie

Ale namieszałam już poprawiam, Makao miałam na myśli 14 styczeń :/ a odnośnie tygodnia ciąży to niby dlaczego 21 tydzień? Wytłumacz mi proszę :) Położna po swojemu liczy i wczoraj też zapisała 20 tydzień, nie wiem w sumie już...
Zadzwoniłam właśnie do swego gina i mu mówię że zaraz będę u niego , ale wczoraj źle się czułam i pojechałam na izbę, nie byłam u niego w domu bo nie miałam środków...a ten "ja pani nie kazałem płacić tylko chciałem przyłożyć i sprawdzić...nie było pani wczoraj , nie było dzisiaj a teraz to ja już jestem zajęty..." Ooooo a umówiłam się z nim na 11 a nie do 11, a nawet jakby to był mój tel przed 11 grubo i weź się dogadaj... powiedział że nie ma już potrzeby jechać bo jak wszystko jest ok to dobrze , po prostu się dzidziuś odwrócił i tak wyszło...więc zawróciłam do domu tylko luby stracił pół dnia na czekanie żeby mnie zawieźć...

futurystka miłego pichcenia :)
pat no to miałaś fajny poranek z tymi kanapeczkami :) potem dzidzia będzie sadzić kopniaki :p
MonikaZgierz oooo to fajnie że już komoda jest :) a dziurki powoli się zalepi :p dużo masz na głowie to przynajmniej nie myślisz o złych rzeczach :*
Aśku ale Ci fajnie wreszcie nastąpi ten dzień bez buraka , a na ile? choinka pewnie żywa? Sama bym się cieszyła :) jak dziecko

Chyba sobie kawkę zrobię i ogarnę coś mieszkanie bo jak słoneczko wyszło to i kurz widać :)

Eh, cos czuje, ze dzisiaj w pracy bedzie meksyk:-p A liczylam na cichy i spokojny ostatni dzien przed urlopem:-D

futurystka o nie, kochana. Ja na zwolnienie ide dopiero koniec marca/poczatek kwietnia;-)

Asku no prosze jak niekotore rzeczy potrafia zmobilizowac dzieci:-)

gwiazdeczka to widze, ze mamy dokladnie tak samo:-D Ja tez przed ciaza nigdy nie jadalm sniadania z samego rana. Czekalam tak minimum 2-3 godziny. A teraz wstaje o wpol do 5 i o 5 koniecznie musze cos zjesc!

Ale namieszałam już poprawiam, Makao miałam na myśli 14 styczeń :/ a odnośnie tygodnia ciąży to niby dlaczego 21 tydzień? Wytłumacz mi proszę :)

tłumaczyłam wczoraj futurystce, więc przeklejam:)

no właśnie leci Ci 22:))) jak byłaś w 3 dni ciąży to byłaś w zerowym tygodniu czy pierwszym? więc skończyłaś 21 tygodni i trwa Twój 22. czyli w niedzielę zaczęłaś 6ty miesiąc. nie jesteś w piątym, bo on się skończył, tylko w 6:)

Eh, cos czuje, ze dzisiaj w pracy bedzie meksyk:-p A liczylam na cichy i spokojny ostatni dzien przed urlopem:-D

futurystka o nie, kochana. Ja na zwolnienie ide dopiero koniec marca/poczatek kwietnia;-)

Asku no prosze jak niekotore rzeczy potrafia zmobilizowac dzieci:-)

gwiazdeczka to widze, ze mamy dokladnie tak samo:-D Ja tez przed ciaza nigdy nie jadalm sniadania z samego rana. Czekalam tak minimum 2-3 godziny. A teraz wstaje o wpol do 5 i o 5 koniecznie musze cos zjesc!

Lenka, wiesz, że zawsze jest ogień przed urlopem:pPPP

Helo!

Diabliczka, bardzo się cieszę że z maleństwem wszystko okej, że się uspokoiłaś tą wieścią!!!:-)

Ja dziś na 14.00 połówkowe - 3majcie kciuki by Bobik tym razem pokazał co tam chowa między nóżkami ;-)Jedziemy z miom Połówkiem, by zobaczył na żywo jak maluch się wierzga-tak dawno go nie widziałam, że nie mogę się doczekać :-)

reklama
Do góry