reklama
mi_lva
Fanka BB :)
futurystka
pat dobrze, że już w domku w końcu odpoczniesza gadaniem bab się nie przejmuj, mnie dziś na zakupach dorwała koleżanka siostry i mówi mi tak "a co się nie chwalisz, że będziesz mamą, bo to początek 2-3miesiąc"? ja mówię, że jeszcze 4 do rozwiązania a ona do mnie "no co a to dziecko Twoje to za duże nie będzie bo nic nie widać" lol padłam
mi_lva a w co gracie?mi mąż kupił ostatnio postaw na milion no ale jak pojechał to nie mam z kim grać:-(
ja dziś już relaks, włączyłam kominek, pozapalałam świeczuszki i będę zbierać się na długą kąpiel w wannie, kurcze coś bym zjadła ale nie mam kompletnie pojęcia co...
mi_lva a w co gracie?mi mąż kupił ostatnio postaw na milion no ale jak pojechał to nie mam z kim grać:-(
ja dziś już relaks, włączyłam kominek, pozapalałam świeczuszki i będę zbierać się na długą kąpiel w wannie, kurcze coś bym zjadła ale nie mam kompletnie pojęcia co...
Ostatnia edycja:
Mi_iva - niedawno miałam okazje pograć w kolejkę z planszowek. Kurde, fajna !
Futurystka- ludzie chlapią tym językiem bez pojęcia :/ pewnie brzuch to powinien rosnąć już od samego początku, żeby widzieli :/ jakby tylko wielki brzuch świadczył o ciąży.
Futurystka- ludzie chlapią tym językiem bez pojęcia :/ pewnie brzuch to powinien rosnąć już od samego początku, żeby widzieli :/ jakby tylko wielki brzuch świadczył o ciąży.
totalne zaćmienie pewnie przez te Pattinsony w telewizjiAśku, chciałabym mieć taką piękną ale niestety to nie moja choinka tylko Wichurki
oczywiście WICHURKA cudna choinka ;-)
pojadła, dziecku włączyła Smerfy 2, Ślubnemu solpadeinę zapodała ;-) wolna jestem, więc se jadę uwielbiam tak wieczorkami po sklepach się szlajać ;-)
brownagula
bajka ja to sobie raz na jakiś czas robię takie porządki w szafie
Co do tego, to u mnie mus ubrania poukładane kolorami i wyprasowane ;-)
tak raz na trzy miesiące robię sobie przegląd, i to w czym już dłuuugo nie chodziłam to wrzucam do kosza pck albo daję do takiego domu co jest pomoc wsparcia dla najuboższych rodzin :-)
wichurka śliczna choinka :-)zawsze mi się marzyła taka ogromna i gęsta...
Może jak się własnego M dorobimy
Ja też ustroiłam dom świątecznie ) wiszą skarpety na firankach, tylko śniegu mi brakuje... i kominek do aromaterapii a tam pachnie pomarańcza, wanilia lub piernik
aśku jak ja czytam co piszesz, to czytam z nutką zazdrości -widać jaki masz wspaniały kontakt z synem :-) bardzo bym chciała żeby mi się tak udało
to znaczy, żeby wiadomo, tez mi nie wlazł na głowę, ale żeby nie musiał wstydzić że ma mamę dziwną czy coś bo wiadomo niektóre sprawy to zostawię ślubnemu ;p
aeshette głaski dla Winiego :* i powodzenia u weta...
a z tym zusem, to właśnie napisali tylko że w związku z pobieraniem świadczenia chorobowego, proszą o zaświadczenie od lekarza kiedy termin... pewnie chcą wiedzieć, ile jeszcze w razie czego, będą musieli mi płacić...
ech tylko stresują, i ciągają ciężarne od urzędu do urzędu...
pat&mom szpitalne jedzenie... a pielęgniarki to już nie mówię... paranoja...dobrze że jesteś już w domu...
ja dziś spędzam wieczór sama...ślubny pojechał ze znajomymi na koncert do Katowic...
Po pierwsze nie moje "klimaty"(Kaen,Solar/Białas), po drugie ja takich imprez nie lubię, a po trzecie gdzie ja brzuchata na tyle decybeli i zarwanie połowy nocy ;-)
Jakby jakiś Happysad był... albo perfect,albo dżem to może i bym pojechała ;-) może i staroświecka jestem, ale lubię takie stare nutki
Co do tego, to u mnie mus ubrania poukładane kolorami i wyprasowane ;-)
tak raz na trzy miesiące robię sobie przegląd, i to w czym już dłuuugo nie chodziłam to wrzucam do kosza pck albo daję do takiego domu co jest pomoc wsparcia dla najuboższych rodzin :-)
wichurka śliczna choinka :-)zawsze mi się marzyła taka ogromna i gęsta...
Może jak się własnego M dorobimy
Ja też ustroiłam dom świątecznie ) wiszą skarpety na firankach, tylko śniegu mi brakuje... i kominek do aromaterapii a tam pachnie pomarańcza, wanilia lub piernik
aśku jak ja czytam co piszesz, to czytam z nutką zazdrości -widać jaki masz wspaniały kontakt z synem :-) bardzo bym chciała żeby mi się tak udało
to znaczy, żeby wiadomo, tez mi nie wlazł na głowę, ale żeby nie musiał wstydzić że ma mamę dziwną czy coś bo wiadomo niektóre sprawy to zostawię ślubnemu ;p
aeshette głaski dla Winiego :* i powodzenia u weta...
a z tym zusem, to właśnie napisali tylko że w związku z pobieraniem świadczenia chorobowego, proszą o zaświadczenie od lekarza kiedy termin... pewnie chcą wiedzieć, ile jeszcze w razie czego, będą musieli mi płacić...
ech tylko stresują, i ciągają ciężarne od urzędu do urzędu...
pat&mom szpitalne jedzenie... a pielęgniarki to już nie mówię... paranoja...dobrze że jesteś już w domu...
ja dziś spędzam wieczór sama...ślubny pojechał ze znajomymi na koncert do Katowic...
Po pierwsze nie moje "klimaty"(Kaen,Solar/Białas), po drugie ja takich imprez nie lubię, a po trzecie gdzie ja brzuchata na tyle decybeli i zarwanie połowy nocy ;-)
Jakby jakiś Happysad był... albo perfect,albo dżem to może i bym pojechała ;-) może i staroświecka jestem, ale lubię takie stare nutki
wichurka82
Brownagula uwierz ze ta choinka wcale nie zajmuje tak dużo miejsca jak by sie wydawało na pierwszy rzut oka. Jest sztuczna ale wyglada jak prawdziwa i tak ma byc.
Mój M w pracy do 23, dzwonił wlasnie i mi uświadomił ze jutro mamy gości i chyba powinnam ruszyć swoje 4 litery z kanapy i ogarnac mieszkanie, a taaakkk mi sie nie chce ze coś....
Mój M w pracy do 23, dzwonił wlasnie i mi uświadomił ze jutro mamy gości i chyba powinnam ruszyć swoje 4 litery z kanapy i ogarnac mieszkanie, a taaakkk mi sie nie chce ze coś....
martuska507
Dziewczyny ja melduję, że żyję. Wiem, że ostatnio się wcale nie odzywałam chociaż czytam i forum i fb cały czas i jestem na bieżąco z wpisami. Od dwóch tygodni wróciłam do pracy i mimo, że praca jest lekka i na pewno się nie przemęczam to po tych 8 h wracam do domu i padam a tu jeszcze z psem wyjść trzeba, w domu coś ogarnąć i doba jest za krótka... Dzisiaj też wstaliśmy rano, bo byliśmy z elektrykiem na budowie umówieni i myśleliśmy, że zejdzie się nam ze 2 h max a tu wyszło 4 h. Wrócilismy i oboje padliśmy po tym ganianiu po budowie. Ale poznaliśmy dwóch sąsiadów. Bardzo młodzi, w porządku ludzie, będziemy grupe na fb zakładać. Docelowo na tym osiedlu jest 26 domów więc musimy stworzyć wspólnotę Cieszę się, ze z M. mamy już koncpecje na cały dom i znaleźliśmy jakieś kompromisy. Dzisiaj udało mi się też ogarnąc w domku i ubrać naszą małą choineczkę bo na większą miejsce będzie za rok
Dziewczyny jak którejś nie ma w tablece z wizytami to podajcie uzupełnie, chociaż starałam się być w miarę na bieążaco
Lecę do meżulka, bo się na film przed tv umówiliśmy)
Dziewczyny jak którejś nie ma w tablece z wizytami to podajcie uzupełnie, chociaż starałam się być w miarę na bieążaco
Lecę do meżulka, bo się na film przed tv umówiliśmy)
Załączniki
reklama
Podziel się: