reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
wichurka82
jaka piękna choinka i ta gwiazda przecudna:-)

pat&mom a tam głupie baby i ich gadanie ehh nic nie zrobisz dobrze że już cię wypisali:tak::-)
zaraz przychodzą do nas znajomi będziemy grać w taka fajną grę planszową:-D

pat dobrze, że już w domku w końcu odpoczniesz;)a gadaniem bab się nie przejmuj, mnie dziś na zakupach dorwała koleżanka siostry i mówi mi tak "a co się nie chwalisz, że będziesz mamą, bo to początek 2-3miesiąc"? ja mówię, że jeszcze 4 do rozwiązania a ona do mnie "no co a to dziecko Twoje to za duże nie będzie bo nic nie widać" lol padłam
mi_lva a w co gracie?mi mąż kupił ostatnio postaw na milion no ale jak pojechał to nie mam z kim grać:-(

ja dziś już relaks, włączyłam kominek, pozapalałam świeczuszki i będę zbierać się na długą kąpiel w wannie, kurcze coś bym zjadła ale nie mam kompletnie pojęcia co...

Ostatnia edycja:
Mi_iva - niedawno miałam okazje pograć w kolejkę z planszowek. Kurde, fajna !:)

Futurystka- ludzie chlapią tym językiem bez pojęcia :/ pewnie brzuch to powinien rosnąć już od samego początku, żeby widzieli :/ jakby tylko wielki brzuch świadczył o ciąży.

Aśku, chciałabym mieć taką piękną ale niestety to nie moja choinka tylko Wichurki:)
:-D totalne zaćmienie :zawstydzona/y: pewnie przez te Pattinsony w telewizji :-D

oczywiście WICHURKA cudna choinka ;-)

pojadła, dziecku włączyła Smerfy 2, Ślubnemu solpadeinę zapodała ;-) wolna jestem, więc se jadę :-D uwielbiam tak wieczorkami po sklepach się szlajać ;-)

bajka ja to sobie raz na jakiś czas robię takie porządki w szafie :-D
Co do tego, to u mnie mus ubrania poukładane kolorami i wyprasowane ;-)
tak raz na trzy miesiące robię sobie przegląd, i to w czym już dłuuugo nie chodziłam to wrzucam do kosza pck albo daję do takiego domu co jest pomoc wsparcia dla najuboższych rodzin :-)
wichurka śliczna choinka :-)zawsze mi się marzyła taka ogromna i gęsta...
Może jak się własnego M dorobimy :-D
Ja też ustroiłam dom świątecznie :)) wiszą skarpety na firankach, tylko śniegu mi brakuje... i kominek do aromaterapii a tam pachnie pomarańcza, wanilia lub piernik :-D
aśku jak ja czytam co piszesz, to czytam z nutką zazdrości -widać jaki masz wspaniały kontakt z synem :-) bardzo bym chciała żeby mi się tak udało :rofl2:
to znaczy, żeby wiadomo, tez mi nie wlazł na głowę, ale żeby nie musiał wstydzić że ma mamę dziwną czy coś :-D bo wiadomo niektóre sprawy to zostawię ślubnemu ;p
aeshette głaski dla Winiego :* i powodzenia u weta...
a z tym zusem, to właśnie napisali tylko że w związku z pobieraniem świadczenia chorobowego, proszą o zaświadczenie od lekarza kiedy termin... pewnie chcą wiedzieć, ile jeszcze w razie czego, będą musieli mi płacić...:confused2:
ech tylko stresują, i ciągają ciężarne od urzędu do urzędu...:crazy:
pat&mom szpitalne jedzenie... a pielęgniarki to już nie mówię... paranoja...dobrze że jesteś już w domu...

ja dziś spędzam wieczór sama...ślubny pojechał ze znajomymi na koncert do Katowic...
Po pierwsze nie moje "klimaty"(Kaen,Solar/Białas), po drugie ja takich imprez nie lubię, a po trzecie gdzie ja brzuchata na tyle decybeli i zarwanie połowy nocy ;-)
Jakby jakiś Happysad był...:cool: albo perfect,albo dżem to może i bym pojechała ;-) może i staroświecka jestem, ale lubię takie stare nutki :-D

Brownagula uwierz ze ta choinka wcale nie zajmuje tak dużo miejsca jak by sie wydawało na pierwszy rzut oka. Jest sztuczna ale wyglada jak prawdziwa i tak ma byc.
Mój M w pracy do 23, dzwonił wlasnie i mi uświadomił ze jutro mamy gości i chyba powinnam ruszyć swoje 4 litery z kanapy i ogarnac mieszkanie, a taaakkk mi sie nie chce ze coś....

Dziewczyny ja melduję, że żyję. Wiem, że ostatnio się wcale nie odzywałam chociaż czytam i forum i fb cały czas i jestem na bieżąco z wpisami. Od dwóch tygodni wróciłam do pracy i mimo, że praca jest lekka i na pewno się nie przemęczam to po tych 8 h wracam do domu i padam a tu jeszcze z psem wyjść trzeba, w domu coś ogarnąć i doba jest za krótka... Dzisiaj też wstaliśmy rano, bo byliśmy z elektrykiem na budowie umówieni i myśleliśmy, że zejdzie się nam ze 2 h max a tu wyszło 4 h. Wrócilismy i oboje padliśmy po tym ganianiu po budowie. Ale poznaliśmy dwóch sąsiadów. Bardzo młodzi, w porządku ludzie, będziemy grupe na fb zakładać. Docelowo na tym osiedlu jest 26 domów więc musimy stworzyć wspólnotę;) Cieszę się, ze z M. mamy już koncpecje na cały dom i znaleźliśmy jakieś kompromisy. Dzisiaj udało mi się też ogarnąc w domku i ubrać naszą małą choineczkę bo na większą miejsce będzie za rok:)

20131214_195222.jpg

Dziewczyny jak którejś nie ma w tablece z wizytami to podajcie uzupełnie, chociaż starałam się być w miarę na bieążaco:)

Lecę do meżulka, bo się na film przed tv umówiliśmy:))

Załączniki

• 20131214_195222.jpg
    20131214_195222.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry