hej hej sobotnio
dzisiaj ślubny będzie miał ciężki dzień ;-) wczoraj przyleźli kumple oglądać mecz Zastalu ;-) każdy z flaszeczką, więc oglądanie zakończyło się o 3:15 ;-) delikatnie jestem wściekła, bo musiałam towrzystwo uciszać
gdy zaczęli śpiewać o 1
teraz wyszło, że Mrowek też wstawał ich uciszać
już ja coś ślubnemu wymyślę ;-) hmmm ... odkurzanie na bank
do tego ... nie wiem, moze czas wytrzepać nasz dywan
tylko trzepaczkę muszę kupić ;-)
słoneczko od rana, więc moze umyję okna w dużym pokoju i będę miała już wszystki pomyte
reszta rzeczy na bieżąco ;-) słucham rad mojej ginki i nie przesadzam z porządkami ;-)
kupiłam Mrówkowi dwa prezenty
z listu do Mikołaja FIFA 14 na PSP
do tego w biedronce wziełam mu robo fish
bo marzy o rybce ;-) kupimy mu rybkę żywą jeśli przez miesiąc będzie miał porządek w pokoju - co jest niewykonalne
wczoraj robił kolejne podejście do porządków ;-) i wiecie jak to się skończyło??? rysowaniem
tak, tak, a on nie rysuje ;-) bo nie ma cierpliwości i czasu ;-) ale wczoraj tworzył niczym Picasso z Zielonej Góry
kupię mu jeszcze atlas świata - od kilku tygodni wciąga mapę Polski ;-) uwielbia siedzieć przy mapie, więc muszę jakiś atlas mu wyłapać ;-) wczoraj szukałam w jedym empiku, ale nic nie było
jak pojadę sobie po spodnie, zajrzę do kolejnego ;-) ale coś czuję, że kiszka będzie :-( a nie chcę tak w ciemno kupować na allegro ... akurat książki lubię najpierw pooglądać ;-)
zaraz lecę po śniadanko
i jadę do Sulechowa ;-) muszę zrobić zdjęcia tej mojej ramy od boldera ;-) chcę załatwić to szybko, by wiedzieć na czym stoimy ;-) i przy okazji wywiozę do mamy zbędne rzeczy ;-)
aśku może podjadę do Ciebie do H&M
bo u mnie jak rzucili ciążówki to trzy pary na krzyż...
jedne xs jakby lateksowe myślałam że pękną mi na tyłku, drugie 36 takie nieforemne a trzecie w rozmiarze 42 ...
trzeba mi było brać te 42
;-) do najbliższego h&m mam min 100 km, więc u mnie dupa ;-)
a tak swoją drogą moja koleżanka ma koleżankę, której siostra pracuje w h&m (akurat naszym), wiec coś tam wiem o tych wyprzedażach w tym sklepie ;-) ... nic tylko pozazdrościć takich znajomości ;-)
Sagę Zmierzch też czytałam
ostatnie części już takie naciągane ;-) filmy próbowałam oglądac, ale dla mnie to taka kicha jakaś ... jeszcze pierwsza część ok, ale reszta ... ostatnio jednym okiem oglądałam na canalu ostatnią cześć ;-) i nie zamierzam oglądać więcej razy ;-)
co robi "chore" dziecko? ;-)
oczywiście męczy swoje psp ;-)