Dzisiaj dopiero miałam cięcie o 9.31. Może wyjdziemy w poniedziałek. Póki co próbuje złapać rozruch
Gratuluje, ale cudny! To było Twoje pierwsze cc? Jak sie czujesz? Pionizacja znośna? Wszystkie ciotki przesyłają wirtualne uściski dla maluszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj dopiero miałam cięcie o 9.31. Może wyjdziemy w poniedziałek. Póki co próbuje złapać rozruch
Ja tez spore dzieci rodze, wiec teraz mniejsza pewnie tez nie bedzie. W 32tc wazyla 2320, we wtorek mam USG wiec zobaczymy jak teraz. Moje dzieciaki urodzone to 3940 w 39+0, 3100 w 35+6, 3750 w 38+6.Cześć ciocie. Jestem Maksymilian. Waga urodzeniowa 3190, długi 52, 10 pkt Zobacz załącznik 1110709Zobacz załącznik 1110710
Gratulacje dla mamusi i maluszka. Śliczny chłopczyk wracajcie szybko do sił i do domkuCześć ciocie. Jestem Maksymilian. Waga urodzeniowa 3190, długi 52, 10 pkt
Pijecie napar z liści malin lub pilyscie? Lekarz zalecił mi pić 2x dziennie a na opak pisze aby pić 1x.
Jestem już po jednym cc i też mam cukrzyce ciążowa. I zdziwiłam się że masz tak szybko bo ja już chciałabym być po a tu jeszcze 2 tygodnie , chyba że weźmie mnie wcześniejTo moja 3 cc. No i choroby. Cukrzyca ciazowa. Astma. Nadcisnienie. I zylaki..coz ciaza nie byla planowana...ale tak z zaskoczenia wyszla coreczka po 2 chlopakach....a u Ciebie cc z powodu?
3 cięcie. Szczerze mówiąc to czuje się strasznie jak muszę wstać [emoji14] póki siedzę lub leżę to jest ok ale szczerze mówiąc nie pamiętałam, że to tak boli..Gratuluje, ale cudny! To było Twoje pierwsze cc? Jak sie czujesz? Pionizacja znośna? Wszystkie ciotki przesyłają wirtualne uściski dla maluszka
To ładne wagi u mnie 3120,53 długa, 2980 52 długa i teraz rodzynek Maksiu [emoji4]Gratulacje! Witamy na swiecie [emoji3590]Ja tez spore dzieci rodze, wiec teraz mniejsza pewnie tez nie bedzie. W 32tc wazyla 2320, we wtorek mam USG wiec zobaczymy jak teraz. Moje dzieciaki urodzone to 3940 w 39+0, 3100 w 35+6, 3750 w 38+6.
To ładne wagi u mnie 3120,53 długa, 2980 52 długa i teraz rodzynek Maksiu [emoji4]
3 cięcie. Szczerze mówiąc to czuje się strasznie jak muszę wstać [emoji14] póki siedzę lub leżę to jest ok ale szczerze mówiąc nie pamiętałam, że to tak boli..