reklama
julia2s
Fanka BB :)
Powodzenia [emoji3590]
Dziewczyny pisałam rano że czekam i chyba to już. Skurcze co 10 minut czas pakować sie do szpitala. Termin miał być na 06.05 ale chyba będzie wcześniej [emoji846]
Lilka455
Jaki przystojniak, gratulacje zdrówka! Dzielna mamaCześć ciocie. Jestem Maksymilian. Waga urodzeniowa 3190, długi 52, 10 pkt Zobacz załącznik 1110709Zobacz załącznik 1110710
Aurelka1994
A ile ja bym dała żeby po spać sobie jeszcze.2:30 A ja mogłabym juz wstawać [emoji85][emoji16] zwariuje chyba, a późnej chodzę w dzień jak zombie...
No to się zaczyna dziać dzieciaczki się rodzą co drugi dzien prawie, że [emoji110][emoji6]
U mnie dzis 37 tydz się zaczyna juz tuż tuż [emoji4]
KundaKunda
Trzymamy kciuki! Powodzenia [emoji847][emoji847][emoji847]
Dziewczyny pisałam rano że czekam i chyba to już. Skurcze co 10 minut czas pakować sie do szpitala. Termin miał być na 06.05 ale chyba będzie wcześniej [emoji846]
Powiem Ci ze z jednej strony sie ciesze ze to wlasciwie juz.....a z 2 strony zaczynam sie bac....czy bedzie wszystko okJestem już po jednym cc i też mam cukrzyce ciążowa. I zdziwiłam się że masz tak szybko bo ja już chciałabym być po a tu jeszcze 2 tygodnie , chyba że weźmie mnie wcześniej
Takie sprzeczne emocje. Zwlacza ze wczoraj wyszlo ze coreczka jest mala 2400-2500 a to wlasciewie juz za tydzien....ach moze lepiej nie juz bedzie po....bo ta niepewnosc gorsza.
patrycjam1
reklama
Dziewczyny pisały że różnica wagowa może wynosić około 400 gram
Ja w sumie nie wiem bo się nie znam ale jak leżałam w szpitalu, była dziewczyna, niska, niedużej budowy było widać, druga cesarka a brzuch miała taki że byłam święcie przekonana że albo już 40 tc minimum albo bliźnięta... A na usg jak poszła przed cc okazało się że synek prawie 5kg [emoji43][emoji43][emoji43]
Ja w sumie nie wiem bo się nie znam ale jak leżałam w szpitalu, była dziewczyna, niska, niedużej budowy było widać, druga cesarka a brzuch miała taki że byłam święcie przekonana że albo już 40 tc minimum albo bliźnięta... A na usg jak poszła przed cc okazało się że synek prawie 5kg [emoji43][emoji43][emoji43]
Powiem Ci ze z jednej strony sie ciesze ze to wlasciwie juz.....a z 2 strony zaczynam sie bac....czy bedzie wszystko ok
Takie sprzeczne emocje. Zwlacza ze wczoraj wyszlo ze coreczka jest mala 2400-2500 a to wlasciewie juz za tydzien....ach moze lepiej nie juz bedzie po....bo ta niepewnosc gorsza.
Podziel się: