reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
2:30 A ja mogłabym juz wstawać [emoji85][emoji16] zwariuje chyba, a późnej chodzę w dzień jak zombie...
No to się zaczyna dziać dzieciaczki się rodzą co drugi dzien prawie, że [emoji110][emoji6]
U mnie dzis 37 tydz się zaczyna juz tuż tuż [emoji4]
A ile ja bym dała żeby po spać sobie jeszcze.

Jestem już po jednym cc i też mam cukrzyce ciążowa. I zdziwiłam się że masz tak szybko bo ja już chciałabym być po a tu jeszcze 2 tygodnie , chyba że weźmie mnie wcześniej :)
Powiem Ci ze z jednej strony sie ciesze ze to wlasciwie juz.....a z 2 strony zaczynam sie bac....czy bedzie wszystko ok
Takie sprzeczne emocje. Zwlacza ze wczoraj wyszlo ze coreczka jest mala 2400-2500 a to wlasciewie juz za tydzien....ach moze lepiej nie juz bedzie po....bo ta niepewnosc gorsza.

reklama
Dziewczyny pisały że różnica wagowa może wynosić około 400 gram :)
Ja w sumie nie wiem bo się nie znam ale jak leżałam w szpitalu, była dziewczyna, niska, niedużej budowy było widać, druga cesarka a brzuch miała taki że byłam święcie przekonana że albo już 40 tc minimum albo bliźnięta... A na usg jak poszła przed cc okazało się że synek prawie 5kg [emoji43][emoji43][emoji43]
Powiem Ci ze z jednej strony sie ciesze ze to wlasciwie juz.....a z 2 strony zaczynam sie bac....czy bedzie wszystko ok
Takie sprzeczne emocje. Zwlacza ze wczoraj wyszlo ze coreczka jest mala 2400-2500 a to wlasciewie juz za tydzien....ach moze lepiej nie juz bedzie po....bo ta niepewnosc gorsza.

Do góry