reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
No i mamy kolejnego Bobaska! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Zdrówka i żadnych kolek! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Już w domku jesteście czy jeszcze w szpitalu? :)
Dzisiaj dopiero miałam cięcie o 9.31. Może wyjdziemy w poniedziałek. Póki co próbuje złapać rozruch

Trzymam kciuki [emoji1303]!
Ja tak teraz patrzę na swój brzuch i mówię do tego mojego bąbla "wychodź bo się doczekać Ciebie nie mogę" [emoji85][emoji85][emoji85]

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę [emoji85]
Dzisiaj dopiero miałam cięcie o 9.31. Może wyjdziemy w poniedziałek. Póki co próbuje złapać rozruch

U mnie wczoraj 36+5 i waga maluszka 3100g. Tak dla porównania :)
A masz jakieś wskazania do cc? Mi się zacznie 37 tydzień w sobotę a najwcześniejsze cc mogę mieć dopiero 11 maja..
To moja 3 cc. No i choroby. Cukrzyca ciazowa. Astma. Nadcisnienie. I zylaki..coz ciaza nie byla planowana...ale tak z zaskoczenia wyszla coreczka po 2 chlopakach....a u Ciebie cc z powodu?

Heparyna powodowac poronienia? Na watku o problemach immunologicznych często dziewczyny dzięki heparynie doniosły ciaze ! 🤔🤔🤔 strasznie dziwne to. Mnie heparyna uratowała przed promieniem właśnie.

Nie wiem jak to z tym jest..
Ale zacytuję lekarkę..
,, W wielu ciążach z zakrzepicą pomagała, skutki uboczne sa nieznane , ale może powodować poronienie"
Ale może dlatego mi tak powiedziała bo ja miałam plamienia..
Nie chcę nikogo w błąd wprowadzić, ale ja wtedy myślałam że zawału dostanę i bałam się tych zastrzyków..

Aurelka Synuś śliczny😍😍😍

reklama
O matko ! Czym się karmisz. Daj przepis. ;) mojej.chudzince by się przydało teoche tluszczyku. Chyna słodycze to za mało w moim przypadku. 😂 trzymam kciuki aby na dniach wychodzila.!
No właśnie szczerze powiedziawszy to jem bardzo podobne ilości jak przed ciąża, może z 200kcal max wiecej, także pojęcia nie mam 😉 a sama jestem "chuchro", więc też mam zagwozdkę 😅

Do góry