reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
No i mamy kolejnego Bobaska! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Zdrówka i żadnych kolek! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Już w domku jesteście czy jeszcze w szpitalu? :)
Dzisiaj dopiero miałam cięcie o 9.31. Może wyjdziemy w poniedziałek. Póki co próbuje złapać rozruch

Trzymam kciuki [emoji1303]!
Ja tak teraz patrzę na swój brzuch i mówię do tego mojego bąbla "wychodź bo się doczekać Ciebie nie mogę" [emoji85][emoji85][emoji85]

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę [emoji85]
Dzisiaj dopiero miałam cięcie o 9.31. Może wyjdziemy w poniedziałek. Póki co próbuje złapać rozruch

U mnie wczoraj 36+5 i waga maluszka 3100g. Tak dla porównania :)
A masz jakieś wskazania do cc? Mi się zacznie 37 tydzień w sobotę a najwcześniejsze cc mogę mieć dopiero 11 maja..
To moja 3 cc. No i choroby. Cukrzyca ciazowa. Astma. Nadcisnienie. I zylaki..coz ciaza nie byla planowana...ale tak z zaskoczenia wyszla coreczka po 2 chlopakach....a u Ciebie cc z powodu?

Heparyna powodowac poronienia? Na watku o problemach immunologicznych często dziewczyny dzięki heparynie doniosły ciaze ! 🤔🤔🤔 strasznie dziwne to. Mnie heparyna uratowała przed promieniem właśnie.

Nie wiem jak to z tym jest..
Ale zacytuję lekarkę..
,, W wielu ciążach z zakrzepicą pomagała, skutki uboczne sa nieznane , ale może powodować poronienie"
Ale może dlatego mi tak powiedziała bo ja miałam plamienia..
Nie chcę nikogo w błąd wprowadzić, ale ja wtedy myślałam że zawału dostanę i bałam się tych zastrzyków..

Aurelka Synuś śliczny😍😍😍

reklama
O matko ! Czym się karmisz. Daj przepis. ;) mojej.chudzince by się przydało teoche tluszczyku. Chyna słodycze to za mało w moim przypadku. 😂 trzymam kciuki aby na dniach wychodzila.!
No właśnie szczerze powiedziawszy to jem bardzo podobne ilości jak przed ciąża, może z 200kcal max wiecej, także pojęcia nie mam 😉 a sama jestem "chuchro", więc też mam zagwozdkę 😅

Do góry