reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Powiem Ci ze z jednej strony sie ciesze ze to wlasciwie juz.....a z 2 strony zaczynam sie bac....czy bedzie wszystko ok
Takie sprzeczne emocje. Zwlacza ze wczoraj wyszlo ze coreczka jest mala 2400-2500 a to wlasciewie juz za tydzien....ach moze lepiej nie juz bedzie po....bo ta niepewnosc gorsza.

Na kiedy masz Termin CC?
Ja na 4 Maja..9 dni jeszcze, czasami boję się że nie dotrwamy :)

reklama
Powiem Ci ze z jednej strony sie ciesze ze to wlasciwie juz.....a z 2 strony zaczynam sie bac....czy bedzie wszystko ok
Takie sprzeczne emocje. Zwlacza ze wczoraj wyszlo ze coreczka jest mala 2400-2500 a to wlasciewie juz za tydzien....ach moze lepiej nie juz bedzie po....bo ta niepewnosc gorsza.
Nie martw się, ja też czekam na dobre wieści na ostatniej wizycie w 35 tgc ciąży okazało się , że moja córka tez będzie malutka miala 2122 , na 10 centylu byla czekam bardzo na usg po 2 tyg zeby zobaczyć czy coś podskoczyla 😊✊ bedzie dobrze

Dziewczyny pisałam rano że czekam i chyba to już. Skurcze co 10 minut czas pakować sie do szpitala. Termin miał być na 06.05 ale chyba będzie wcześniej 🙂
Ja też mam na 6 lub 8 maja! Ale się rozpędziłaś ! Nie stresuj mnie tak :D to prawie 2 tygodnie wcześniej... Ło ludzie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo nam opowiedz jak lekki i szybki poród miałaś :D

Ja jeszcze się boję ale będę się przymierzała po 37 tc :)
Polecasz jakieś firmy? I idzie kupić ten napar w markecie czy raczej do apteki trzeba iść?
W aptece kupilam będę parzyć od środy po wizycie jak dostanę zielone światło. 15878001826557197718421317175340.jpg

Ja też mam na 6 lub 8 maja! Ale się rozpędziłaś ! Nie stresuj mnie tak :D to prawie 2 tygodnie wcześniej... Ło ludzie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo nam opowiedz jak lekki i szybki poród miałaś :D
Nie opowiem o szybkim i lekkim porodzie bo starałam się bardzo a skoczyło się CC. Ale od 11.35 jestem szczęśliwa mama Igii 🙂

reklama
Do góry