reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

To mnie pocieszylas bo nie wiem czy to hormony czy co...zaczynam panikowac...ciesze sie ze zobacze juz niedlugo moja coreczke ale z drugiej strony ten strach..ach....niech juz bedzie po wszystkim...

Mam to samo co Ty. Trzecie cięcie. Im bliżej, tym bardziej miewam słabsze momenty... Pożegnanie z mężem i dwójką starszych pod szpitalem chyba będzie strasznie ciężkie...

reklama
Mówi, że bardzo poleca Pro familia Rzeszów, że dużo koleżanek tam rodziło, ale nie wiem jaka tam sutuacja na te chwilw z wirusem trzrba dzwonic . Poczytaj o niej 😊
No wlasnie tez o pro familii myslalam. Dzwonilam tam i ze skierowaniem mnie wezma o ile w tym dniu beda miejsca.
Dziękuję za pomoc :-) :-)

U mnie dziś 35+5 i też w kolejny piątek, jak skończę 37 tydzień intensywnie przygotowuję się na poród, bo gryzę ściany z bólu. To już za 8 dni, lepiej brzmi niż 28 😜 Ale może, jak wytrzymam ten tydzień, to może potem jeszcze kilka dni jakoś podołam.

Dzisiaj obudziłam się z bólem kręgosłupa, nie wspominając o kiepskiej nocy z tego powodu (standard) i bolącym uchem - jak do jutra nie przejdzie dzwonię do przychodni, by mi coś przepisali.

Czuję, że synuś też ma dość, ciasno mu strasznie. Razem musimy się jeszcze jakoś pomęczyć 🙃
ciasno tym naszym dzieciom.... ja mam wrażenie, że moja córka "drapie" mnie palcami po moich plecach :):):)

Ja dziś mam 36+3. Od poniedzialku ciaza bedzie donoszona. Termin ciecia na 38+4 ale tez juz czasem mam mysli, ze mogloby juz byc szybciej. Tyle ze wole na spokojnie by mi moja dr robila a nie tak gdzies z przypadku. Ale tez juz mam dosyc. Spie kiepsko, skurcze mam czesto. Odebralam wyniki i GBS mam ujemny. Zdziwilam sie bo w poprzednich 2 ciazach mialam dodatni i podobno tego ciezko sie pozbyc wiec bylam pewna ze teraz tez bedzie dodatni.
mi też GBS wyszedł ujemny. W poprzedniej ciąży ( wtedy jeszcze nie badano GBS) najadłam się strachu. I też mi mówiono, że będę nosicielem całe życie. A tu niespodzianka. I tak uprzedzę szpital o sytuacji sprzed 13 lat

Mój brzuch wyglada komicznie prze ułożenie małej [emoji1787] Nie to nie chwilowe, tak wygląda przez 90% czasu
20200406_005309.jpg

reklama
Do góry