reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja dzisiaj miałam.cudowna noc 🤩 spałam jak kamień. (Tylko 3 nocne sikania) 😴 dopiero co wstałam. Czuje się jak nowomarodzona. 🙂
Ja mam dzisiaj wizytę o 11.50 (na szczęście przełożyli mi z 15.00) ☺ to już ostatnie usg i ktg i wizyta. Potem już mam się do szpitala zgłaszać.

Ja też się strasznie boje ostatbio. Hormony robia swoje. Mam nadzieję że Malutka jest zdrowa, że poród pójdzie szybko i sprawnie. Strach mnie taki wziął i niemoc. Że nie wiem czy wogole chce rodzic 🤭🤔
Ale damy radę. Teraz dopiero zaczęłam.odczuwac przez tego wirusa takie zawieszenie w czasie które zaczyna mi przeszkadzać.

Mój szpital na szczęście nadal działa. Nic nie wiem aby to zamykali. 😊😁 o oby tak zostało. Teraz leki, zastrzyk, śniadanko i będę się zbierać do lekarza.

Czy któraś z Was jeat samozatrudniona? Miałabym pytanie o przejście z l4 na macierzynski 😉

reklama
Ja jestem z Podkarpacia, a raczej mieszkam to od niedawna. Rodzic mialam na slasku bo tam poprzednie ciaze prowadzilam, a teraz pewnie bede musiala w Rzeszowie. Nie znam szpitali tutaj i wszytsko jest inaczej....

Ja jeszcze nie miałam KTG i raczej już do położenia w szpitalu nie będę mieć [emoji20]
Też mnie dobija cała sytuacja, ale morda mi się cieszy na myśl, jak już na spokojnie ze szpitala zadzwonie na Skypa do męża i córci i przedstawię im nowego członka rodziny, a później ta radość, gdy wyjdę i się zobaczymy wszyscy razem

Tez żyję ta myślą 🤩
Wtedy już wszystko inne i może nawet sytuacja epidemiologiczna, na chwile nie będą miały znaczenia.[/QUOTE]

Ja jeszcze nie miałam KTG i raczej już do położenia w szpitalu nie będę mieć :(
Też mnie dobija cała sytuacja, ale morda mi się cieszy na myśl, jak już na spokojnie ze szpitala zadzwonie na Skypa do męża i córci i przedstawię im nowego członka rodziny, a później ta radość, gdy wyjdę i się zobaczymy wszyscy razem <3
Nie martw się ja też jeszcze nie miałam. A w pierwszej ciąży miałam Dopiero na przyjęciu do porodu takze w sumie raz w życiu mialam ktg A to już 2 ciąża 😁

Właśnie ja tez jeszcze nie miałam KTG i tak się zastanawiałam czy to ok...
Dziewczyny, pisałyscie, że miewacie czasami bóle jak na miesiączkę...
Kurcze, dziś cała noc bolał mnie brzuch tak, jakbym za chwilę miała dostać okres... dodatkowo mam ból w pachwinach 🙈

Ja dzisiaj miałam.cudowna noc 🤩 spałam jak kamień. (Tylko 3 nocne sikania) 😴 dopiero co wstałam. Czuje się jak nowomarodzona. 🙂
Ja mam dzisiaj wizytę o 11.50 (na szczęście przełożyli mi z 15.00) ☺ to już ostatnie usg i ktg i wizyta. Potem już mam się do szpitala zgłaszać.

Ja też się strasznie boje ostatbio. Hormony robia swoje. Mam nadzieję że Malutka jest zdrowa, że poród pójdzie szybko i sprawnie. Strach mnie taki wziął i niemoc. Że nie wiem czy wogole chce rodzic 🤭🤔
Ale damy radę. Teraz dopiero zaczęłam.odczuwac przez tego wirusa takie zawieszenie w czasie które zaczyna mi przeszkadzać.

Mój szpital na szczęście nadal działa. Nic nie wiem aby to zamykali. 😊😁 o oby tak zostało. Teraz leki, zastrzyk, śniadanko i będę się zbierać do lekarza.

Czy któraś z Was jeat samozatrudniona? Miałabym pytanie o przejście z l4 na macierzynski 😉
Piateczka ja też w końcu spalam i 2 razy na siusiu, obudziłam się o 6 i zasnelam do 8:30 cudownie 😁 syn juz wycina omlet, mąż robi śniadanie, ja nastawialam na rosolek , słoneczko świeci...wczoraj się tak wieczorem namarudzilam, a dziś świąt piękniejszy 🤣🤣🤣

Ja od rana jak na szpilkach 😅 najpierw weszka Pani doktor która ma moja sale i pierwsze pytanie do niej czy jutro wyjdę a ona jest taka możliwość 😔 myślę czekam na obchód patrzę nie obchód ale wchodzi mój lekarz 🙏😁 banan na ustach mych się pojawił 😁 mówię mu wszystko waga itp buzia mi się nie zamyka 😅 a Pan doktor że pójdę z nim po obchodzie i zrobimy USG 🙂 będę spokojniejsza 🙂 i obchód się zaczął i zastępca ordynatora pow że dziś poobserwuja a jutro do domu jeśli będzie dobrze 🙂 ....teraz czekam na USG z moim lekarzem się uspokoję mzm nadzieję ...

reklama
Do góry