reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Pobudka o 5 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Przeglądam sobie strony z poradami (dzisiaj na odstrzał poszedł temat "jak pomóc dziecku z kolką") i zobaczcie co znalazłam w komentarzach 🙈
Screenshot_20200423_060246.jpg
Padłam jak przeczytałam 🤣🤣🤣🤣

Pobudka o 5 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Przeglądam sobie strony z poradami (dzisiaj na odstrzał poszedł temat "jak pomóc dziecku z kolką") i zobaczcie co znalazłam w komentarzach [emoji85]
Zobacz załącznik 1109934
Padłam jak przeczytałam 🤣🤣🤣🤣

Powiem Wam, nie mam pomysłu jak to skomentować i ze... chyba się jeszcze zdrzemnę [emoji23]

Dziewczyny tak Was czytam i się wystraszyłam 🥺 u mnie w niedzielę będzie 38 tydz więc mam nadzieję że powoli coś się będzie działo . 29 idę do lekarza zobaczymy co będzie mówił 🙂 czekam na obchód dziś chcę usłyszeć że jest wszystko ok i jutro mogę stąd wyjść 🙏 po pierwsze nie śpię tu praktycznie pi drugie komfort psychiczny ...

Dziewczyny tak Was czytam i się wystraszyłam 🥺 u mnie w niedzielę będzie 38 tydz więc mam nadzieję że powoli coś się będzie działo . 29 idę do lekarza zobaczymy co będzie mówił 🙂 czekam na obchód dziś chcę usłyszeć że jest wszystko ok i jutro mogę stąd wyjść 🙏 po pierwsze nie śpię tu praktycznie pi drugie komfort psychiczny ...

Wiem jak to jest z utęsknieniem czekać na doskonałe wiadomości i wyjście.
Trzymamy kciuki! 👍🏻
Jeśli masz problem ze snem to może poprosisz pielęgniarki o coś na sen?

Wiem jak to jest z utęsknieniem czekać na doskonałe wiadomości i wyjście.
Trzymamy kciuki! 👍🏻
Jeśli masz problem ze snem to może poprosisz pielęgniarki o coś na sen?
Nie chcę się faszerować lekami po prostu co u siebie to u siebie a tu łóżko skrzypi co trochę pielęgniarki mierzą tętno płodu więc człowiek się wybudza ...ale do jutra wytrzymam więc czekam na obchód 😁😅

U nas tez nerwy nie z tej ziemii. Szpitalbw ktorym mialam miec cc zamkniety z powodu wykrycia corony i musze szukac innego....bez mojego lekarza.
Czy mozecie polecic dobry szpital z podkarpacia??
Mam tak samo tam gdzie miałam rodzić oddział ginekologiczno położniczy zamknięty i jeśli sytuacja się nie zmieni będę rodziła w rodzinnym mieście

reklama
U mnie jutro 37+0 a właściwie to już zaraz dziś 😁 akurat pół godzinki.

Niewygodnie już spać 🙄 jak tu zasnąć. Jeszcze 3 tyg 🤰
Według OM to też już jestem za tym bezpiecznym okresem :) ale pierwsze usg termin pokazywały na 16.05, a prenatalne i połówkowe na 15.05 😊 i bądź tu mądry..

Syna karmiłam po piersi butelkami Medeli i Avent, a teraz dokupiłam zamiast aventu Mimijumi - śmieszne są 😁

Do góry