Ja bepanten do pupy, spirytus i octenisept na pępek, do ciałka uwielbiam latopic, chociaż drogi jest ale starszy ma AZS i działa super, też sugeruje się srokao i hipp i babydream są super chociaż ostatnio nie do zdobycia nawet w aplikacji, muszę pomyśleć jeszcze
reklama
julia2s
Fanka BB :)
Ja do pepka nic, u nas takie sa zalecenia zeby nie ruszac. Do pupy tez nic o ile nic sie nie bedzie dzialo. Do kapieli jeszcze nie zdecydowalam, z roczniakiem uzywalam aveeno, ale chyba wcale nie jest az takie dobre skladem i w dobie tego wirusa nie mam mozliwosci biegania po sklepach i zastanawiania sie co kupic. Dobrze, ze o tym napisalyscie, bo calkiem zapomnialam i nawet nie wpisalam na liste rzeczy do dokupienia.
Ja dzisiaj wyjatkowo dobrze spalam i humor od razu lepszy. Odliczam do konca, chce odzyskac moja energie i wysypiac sie normalnie.
Ja dzisiaj wyjatkowo dobrze spalam i humor od razu lepszy. Odliczam do konca, chce odzyskac moja energie i wysypiac sie normalnie.
Charlotte21
Zazdroszczę dobrego snu ! ja coraz gorzej spie. Juz pojawiaja mi sie troche lekkie bole ppdbrzusza. Dzisiaj 37+1. Za tydzien ostatnia wizyta u lekarza.
Masc do pupy tez kupiłam ale tez mam.zalecenia abg stosować dopiero jak cos sie bedzie dzialo
Czy myślicie że niezbedny jest specjalny recznik dla dziecka z tym kapturkiem? Czy moze byc normalny ręcznik wyprany w proszku dla dzieci?
Masc do pupy tez kupiłam ale tez mam.zalecenia abg stosować dopiero jak cos sie bedzie dzialo
Czy myślicie że niezbedny jest specjalny recznik dla dziecka z tym kapturkiem? Czy moze byc normalny ręcznik wyprany w proszku dla dzieci?
julia2s
Moze byc normalny, ale ja lubie te z kapturkiem, jakos tak mi lepiej sie dziecko owija. A co do dobrego snu - to pierwsza taka noc od nie wiem kiedy i pewnie niewiele o ile w ogole jeszcze takie beda [emoji3061]
Zazdroszczę dobrego snu ! [emoji17] ja coraz gorzej spie. Juz pojawiaja mi sie troche lekkie bole ppdbrzusza. Dzisiaj 37+1. Za tydzien ostatnia wizyta u lekarza.
Masc do pupy tez kupiłam ale tez mam.zalecenia abg stosować dopiero jak cos sie bedzie dzialo [emoji2]
Ja wstaje w nocy ze 2-3 razy sikać i mam synka nad ranem w łóżku, on mnie budziZazdroszczę dobrego snu ! ja coraz gorzej spie. Juz pojawiaja mi sie troche lekkie bole ppdbrzusza. Dzisiaj 37+1. Za tydzien ostatnia wizyta u lekarza.
Ręcznik z kapturkiem nie jest niezbędny ale pomocny i wygodny
Ja uwielbiam te z kapturkiem! Przy naszym 4latku dalej używamy, idealny po myciu głowy. A niemowlakaa fajnie można sobie w nim zawinąćZazdroszczę dobrego snu ! ja coraz gorzej spie. Juz pojawiaja mi sie troche lekkie bole ppdbrzusza. Dzisiaj 37+1. Za tydzien ostatnia wizyta u lekarza.
MDNMO
Zazdroszczę dobrego snu ! [emoji17] ja coraz gorzej spie. Juz pojawiaja mi sie troche lekkie bole ppdbrzusza. Dzisiaj 37+1. Za tydzien ostatnia wizyta u lekarza.
Masc do pupy tez kupiłam ale tez mam.zalecenia abg stosować dopiero jak cos sie bedzie dzialo [emoji2]
Ja zawsze używałam tak do roku tych z kapturkiem. Ale myśle, ze to żaden problem, jak wypierzesz swój (delikatny) w proszku lub płynie dla dzieci.
U mnie te bóle podbrzusza już zaraz tydzień. A jak chodzę, to czuje, ze mała główka w kanał rodny wchodzi. Tylko, ze u mnie to już trzecia ciąża, wiec tez inaczej. No i pewnie dzidziuś tez nie za mały jak na mnie [emoji23]
Ja dzisiaj spałam dobrze, walnęłam się u syna w pokoju i zasnęłam ja, ostatecznie on poszedł do sypialni i tam spał z tata. Wyspałam się dzisiaj [emoji5]
julia2s
Tez mam to uczucie. Czasami jak zacznie napierac glowka to mam uczucie jakby juz w pochwie byla [emoji23] mecza mnie tez silne skurcze przepowiadajace, w trzeciej ciazy tez to mialam, ale teraz sa jeszcze bardziej bolesne i intensywne. W poprzedniej ciazy pomimo, ze bylo ich duzo to nic sie nie dzialo z szyjka, teraz mialam badanie tydzien temu i tylko powiedzieli, ze szyjka zamknieta, wiec chyba tez ok. Jeszcze niech posiedzi, bo u mnie 34+3.
Ja zawsze używałam tak do roku tych z kapturkiem. Ale myśle, ze to żaden problem, jak wypierzesz swój (delikatny) w proszku lub płynie dla dzieci.
U mnie te bóle podbrzusza już zaraz tydzień. A jak chodzę, to czuje, ze mała główka w kanał rodny wchodzi. Tylko, ze u mnie to już trzecia ciąża, wiec tez inaczej. No i pewnie dzidziuś tez nie za mały jak na mnie [emoji23]
Ja dzisiaj spałam dobrze, walnęłam się u syna w pokoju i zasnęłam ja, ostatecznie on poszedł do sypialni i tam spał z tata. Wyspałam się dzisiaj [emoji5]
MDNMO
Tez mam to uczucie. Czasami jak zacznie napierac glowka to mam uczucie jakby juz w pochwie byla [emoji23] mecza mnie tez silne skurcze przepowiadajace, w trzeciej ciazy tez to mialam, ale teraz sa jeszcze bardziej bolesne i intensywne. W poprzedniej ciazy pomimo, ze bylo ich duzo to nic sie nie dzialo z szyjka, teraz mialam badanie tydzien temu i tylko powiedzieli, ze szyjka zamknieta, wiec chyba tez ok. Jeszcze niech posiedzi, bo u mnie 34+3.
No od trzeciej ciąży to zwracają uwagę na długość szyjki i jej ujście wewnętrzne i zewnętrzne, zewnętrzne nie jest w pełni zamknięte, a szyjka już nie jest taka twarda jak przy poprzednich ciążach. U mnie teraz tez szybciej są intensywne, ale z szyjka ok, ostatnio miesiąc temu miała 5.1 cm. My dzisiaj 36 tydzień ciąży.
reklama
julia2s
W UK w ogole nie badaja jak nic sie nie dzieje. Mnie badali tylko dlatego, ze w drugiej ciazy mialam infekcje, a zle sie czulam tydzien temu. Prowadzenie ciazy tutaj to koszmar, ale porod za to jak w prywatnej klinice. W obecnej sytuacji nawet nie jestem w stanie jechac do Londynu na prywatna wizyte do Pl kliniki zeby zerknac pozadnie na podwozie, takze musze liczyc tylko na tutejsza opieke.
No od trzeciej ciąży to zwracają uwagę na długość szyjki i jej ujście wewnętrzne i zewnętrzne, zewnętrzne nie jest w pełni zamknięte, a szyjka już nie jest taka twarda jak przy poprzednich ciążach. U mnie teraz tez szybciej są intensywne, ale z szyjka ok, ostatnio miesiąc temu miała 5.1 cm. My dzisiaj 36 tydzień ciąży.
Podziel się: