reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Mam body długi rękaw + bluza + spodenki + skarpetki i czapka. Zapowiadają 16/18 st na koniec kwietnia /początek maja u mnie. W sytuacji kiedy będzie ciepłej to zrezygnuje z bluzy
Dziewczyny, w co planujecie ubrać Dzieciaczki na wyjście ze szpitala, planowo na początku maja? Czy body długi rękaw+sweterek+ spodenki+ skarpetki i kocyk będą Waszym zdaniem w porządku? [emoji848]

Ja mam termin na 21 maj wg on, a ust 22 maj, będę miała cięcie po skończeniu 38 tc więc około 11 maja tak myślę, idę 21 kwietnia do lekarza i już mi mówił że ustalimy wszystko kiedy, ostatnio miałam cięcie 20 marca termin miałam wg om 2 kwiecień a usg 30 marzec.

Ja mam taki kombinezon po synu błękitny ocieplany, ale mam też taki z polaru i chyba go wezmę , ale tak jak piszesz normalnie ubrać plus koc i będzie ok

U mnie termin z OM na 23 maj, a usg mam wpisane między 16,a 19 maja ... do tego notka ze do 28 maja ciaza ma byc zakończona.
W środę ostatnia wizyta u ginekologa prowadzacego ciaze, i przechodzę bezpośrednio pod opiekę szpitala w razie gdyby coś się dzialo odrazu na oddzial mam isc. A jak nie to 23 maja mam przyjść na ktg.
W pierwszej ciąży urodzilam tydzien przed wyznaczonym terminem z usg wiec teraz też mam nadzieję, ze w połowie maja bedzie po wszystkim.

Na wyjscie mam body z krótkim i dlugim rekawem, spodenki, skarpetki , sweterek czapeczke. W nosidełku cieply kocyk przygotowany.

Ja mam przygotowane spodenki, rajtuzki w razie czego, skarpetki, czapeczkę, body z krótkim i z długim i sweterek. No i do fotelika kocyk. Ale czekam jeszcze na dostawę z soboty, zamówiłam welurowy komplecik, śpiochy i kaftanik, wiec zobaczę jak już dojdzie co założę. No i zamówiłam wreszcie te nianie elektroniczna [emoji28] czekamy jeszcze na dostawę huśtawki/leżaczka.

Ja mam przygotowane spodenki, rajtuzki w razie czego, skarpetki, czapeczkę, body z krótkim i z długim i sweterek. No i do fotelika kocyk. Ale czekam jeszcze na dostawę z soboty, zamówiłam welurowy komplecik, śpiochy i kaftanik, wiec zobaczę jak już dojdzie co założę. No i zamówiłam wreszcie te nianie elektroniczna [emoji28] czekamy jeszcze na dostawę huśtawki/leżaczka.
Ja w końcu w tym tyg będę wozek zamawiać 😍😍😍 i takie karty do zdjęć zapomnialam o nich, mam w końcu przewijak z wanienka 😁

Ja w końcu w tym tyg będę wozek zamawiać [emoji7][emoji7][emoji7] i takie karty do zdjęć zapomnialam o nich, mam w końcu przewijak z wanienka [emoji16]

Ten różowy czy szary? Obydwa piękne! [emoji7] nasz już złożony. Są naprawdę solidnie wykonane, zastanawiałam się, ale decyzja dobrze podjęta. A karty z kocykiem? [emoji848] bo ja taki kocyk kupiłam i tam są sznureczki do zaznaczania dni/tygodni/miesięcy/lat. Ja wanienkę mam po synku, bo była super, wiec nawet nie patrzyłam za nowa i nie wiem jak wyglada przewijak z wanienka [emoji848]

reklama
Do góry