MDNMO
Fanka BB :)
Taki zestaw przygotowany i przykrycie kocykiem
Przy ewentualnym chłodzie jeszcze w pajac.
Zobacz załącznik 1105881
Bardzo ładny ten komplecik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki zestaw przygotowany i przykrycie kocykiem
Przy ewentualnym chłodzie jeszcze w pajac.
Zobacz załącznik 1105881
Dziewczyny, w co planujecie ubrać Dzieciaczki na wyjście ze szpitala, planowo na początku maja? Czy body długi rękaw+sweterek+ spodenki+ skarpetki i kocyk będą Waszym zdaniem w porządku? [emoji848]
Ja w końcu w tym tyg będę wozek zamawiać i takie karty do zdjęć zapomnialam o nich, mam w końcu przewijak z wanienkaJa mam przygotowane spodenki, rajtuzki w razie czego, skarpetki, czapeczkę, body z krótkim i z długim i sweterek. No i do fotelika kocyk. Ale czekam jeszcze na dostawę z soboty, zamówiłam welurowy komplecik, śpiochy i kaftanik, wiec zobaczę jak już dojdzie co założę. No i zamówiłam wreszcie te nianie elektroniczna [emoji28] czekamy jeszcze na dostawę huśtawki/leżaczka.
Ja w końcu w tym tyg będę wozek zamawiać [emoji7][emoji7][emoji7] i takie karty do zdjęć zapomnialam o nich, mam w końcu przewijak z wanienka [emoji16]