Oj ja to samo... okropnośćJa od kilku dni mam masakre z wieczorna zgaga Wczoraj pol nocy nie spałam z tego powodu i czuję że znow sie zaczyna.
reklama
MonikaRoszko
Fanka BB :)
U mnie zgaga przeszła, ale co się położe to cofki z żołądk, więc prawie to samo [emoji1787] A staram sie dużo nie jeść tym bardziej przed snem.Ja od kilku dni mam masakre z wieczorna zgaga Wczoraj pol nocy nie spałam z tego powodu i czuję że znow sie zaczyna.
A na zgagę polecam podgryzać migdały i/lub pić mleko z migdałów. Pomaga
eM-eS-Zet
Mam wizytę jeszcze 22.04.
Niby ma mi cc wyznaczyć na 1.05.bo on i cały szpital wyznaczają ok. 5 dni przed terminem. A ja i tak wiem że nie wytrwam do tego czasu. Z pierwszym dzieckiem też tak było a wody odeszły mi równe 10 dni przed terminem.
No zobaczymy co tym razem będzie...
Niby ma mi cc wyznaczyć na 1.05.bo on i cały szpital wyznaczają ok. 5 dni przed terminem. A ja i tak wiem że nie wytrwam do tego czasu. Z pierwszym dzieckiem też tak było a wody odeszły mi równe 10 dni przed terminem.
A jeszcze do niedawna Ligota byka zamknięta bo byl lelarz zakarzony. Jak miesiac temu leżałam w szpitalu to wlasnie bylo kilka kobiet z tego szpitala ktory nawiasem mowiac ma 3 stopien referencyjnosci
@eM-eS-Zet u mnie dzisiaj dokładnie tez 36+4 [emoji38][emoji28] masz termin z OMO na 6 maja ? Ja juz puchniecie tak mialam z tydzirn temu. Tersz doszly nogi... ja chce wytrzymac do 38 tc i urodzic w 39 tc najleoiej. Wszyscy w rodzinie mi mówią że bede pod koniec kweitnia rodzic
Współczuje zgagi miałam ze 2-3 razy kilka tygodni temu, właśnie wieczorem, i myślałam, że nie zasnę
wczoraj objadlam się za 10 chyba poza sałatkami i jajkami zjadłam 4 kawałki sernika i pół mazurka a wieczorem do piwka 0,0% czipsy do teraz czuje się jak słoń
wczoraj objadlam się za 10 chyba poza sałatkami i jajkami zjadłam 4 kawałki sernika i pół mazurka a wieczorem do piwka 0,0% czipsy do teraz czuje się jak słoń
Ja się spotkałam, że ustalają CC w skończonym 38tc. Wychodzi operacja ok 9dni przed terminem wtedy - teraz mimo innego lekarza i porodu w innym szpitalu mam tak samo. Może nawet uda się urodzić równo tak jak synka w 38+3 - wtedy musiałabym mieć cesarkę 5 majaMam wizytę jeszcze 22.04.
Ja się spotkałam, że ustalają CC w skończonym 38tc. Wychodzi operacja ok 9dni przed terminem wtedy - teraz mimo innego lekarza i porodu w innym szpitalu mam tak samo. Może nawet uda się urodzić równo tak jak synka w 38+3 - wtedy musiałabym mieć cesarkę 5 maja
U mnie szykuje sie cc 8 maja i to bedzie 38+4 wg terminu z USG.
missroszi
U mnie jutro 38 + 4 wg usg i prawdopodobnie będzie po wszystkimU mnie szykuje sie cc 8 maja i to bedzie 38+4 wg terminu z USG.
Oj, jak ja bym już też chciała Powodzenia i daj znać Nie musisz być w szpitalu dzień przed planowanym CC?U mnie jutro 38 + 4 wg usg i prawdopodobnie będzie po wszystkim
KundaKunda
Dziewczyny, te co brały regularnie magnez 3x1, bierzecie go dalej w takich ilosciach?
Ja biorę w dawkach 2-1-2 i do 37 tygodnia mam tak brać
U mnie jutro 38 + 4 wg usg i prawdopodobnie będzie po wszystkim
Trzymam kciuki
Fatalnie dzisiaj spałam. Okropnie boli mnie kręgosłup, mały tak na niego naciska, że ani leżenie, ani siedzenie, ani stanie nie pomaga.
Chciałabym wytrwać jakoś jeszcze z 3 tygodnie, ale jak tak dalej pójdzie zagryzę się z bólu (mam zwyrodnienie kręgosłupa, dyskopatię L4-S1, niestabilność C2-C4).
U nas święta mijają spokojnie i kameralnie. Jak nigdy
reklama
Ja od kilku dni mam masakre z wieczorna zgaga Wczoraj pol nocy nie spałam z tego powodu i czuję że znow sie zaczyna.
Kurna ja już nie wiem jak mam leżeć w nocy. Normalnie to śpię na samym jaśku a teraz to mam poduchę wypchaną po brzegi pierzem taką meeega grubą i tylko ona mnie ratuje. U mnie to refluks się przyczepił, no cofa się wszystko. A jeszcze jak sobie pofolgowałam wczoraj z jedzeniem to już w ogóle masakra. Chyba nawet cofała mi się oranżada z komunii
Ale koniec, od dzisiaj odpoczywam tak mega na poważnie, leżenie i minimum ruchu. Termin na 16 maja i nie chcę go przyspieszać
Podziel się: