reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja oprócz magnezu polecam pić elektrolity, wspomagają pracę mięśni, a zawarty w nich potas wspomaga wchłanianie magnezu [emoji6]
Ostatnio zaczęły mnie łapać skurcze w łydkach, śródstopiu i palcach u stóp i wypicie elektrolitów momentalnie pomogło.

Dziewczyny, a mnie zastanawia (bo pakuje walizkę do szpitala) ilę bierzecie podkładów, tych a'la podpaski? Zamówiłam dwa opakowania po 10 szt i zaczęłam zastanawiać się czy nie za mało?

U mnie w wyprawce szpitalnej napisane jest by zabrać 2-3 opakowania. Jako że miewam obfite miesiączki to zaopatruję się w 3 paczki po 10 :) wolę mieć za dużo niż żeby mi zabrakło :D

reklama
[emoji213][emoji195][emoji214] Kochane Mamusie, drogie forumowe koleżanki życzymy Wam i Waszym najbliższym zdrowych, mimo sytuacji, również radosnych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa [emoji213][emoji214][emoji195]A dla nieświętujących zdrówka i mile spędzonego czasu w domku [emoji214][emoji195][emoji213]MartaDanielNataliaMarcelOlivia

Ostatnia edycja:
A ja Wam życzę, moje drogie, w te zwariowane i nietypowe święta, byście z najbliższymi spędziły je w zależności od humorku- szalenie bądz leniwie.
By zgaga nie piekła po żurku i by czekoladowy zajączek wszedł w biust nie w dolne partie ;)
Oczywiście nie może zabraknąć życzeń byśmy w przyszłym roku, już ze spokojem, mogły spotkać się z rodziną w liczniejszym gronie.
Wesołego Alleluja! 🤗🐰🐥🐣🐤

Dołączam się do życzeń.
Niech te trochę inne Święta dadzą wytchnienie, radość, spokój i odpoczynek. Niech Dzieciaczki nie kopią zbyt mocno, niech plecy nie bolą.
Ściskam Was bardzo mocno. 😘
Alleluja!

5cb9efa8ad706_p.jpg

reklama
Do góry