Witaj. Ja jestem 34 plus 3 i tez mi sie obnizyl. Nawet sie wystraszylam czt to nie za szybko. Ide w wtorek na wizyte zobaczymy co doktor powie..Dziś zaczęłam 35 tydzień i mam wrażenie, że brzuch mi się trochę obniżył... Czy to możliwe tak wcześnie!? Jakoś poczułam, że lepiej mi się oddycha
reklama
K
karo88*
Gość
Człowiek siedzi w domu i leży a właśnie zauważyłam jak mi nogi puchną zebym mogła buty zakładać
Charlotte21
Fanka BB :)
Aurelka1994
Moje nogi tak puchną od tygodnia.. Wyglądają strasznie, buty ciężko założyć jakiekolwiek.. Już nie wspomnę o dłoniach [emoji19][emoji19]
Człowiek siedzi w domu i leży a właśnie zauważyłam jak mi nogi puchną [emoji15][emoji85] zebym mogła buty zakładać [emoji28]
Ja odnośnie picia kawy bo jak czytałam to widziałam że się zastanawialiście czy podczas kp można pić, pamiętam jak w poprzedniej ciąży już po porodzie przyszła do mnie doradczyni laktacyjna, złota kobieta i zapytałam o tą kawę bo też mam niskie ciśnienie i nie umiem bez niej żyć i ona mi powiedziała że przez łożysko na pewno więcej kofeiny przenika do dziś ka niż podczas kp tak więc można 2 kawki dziennie czy to late czy inne, żeby się nie przejmować i że to nie ma wpływu na dziecko, tak więc idę na kawkę i jakąś babeczke przy okazji
julia2s
Przy kp to w ogole mozna wiekszosc lekow nawet, a kawe tym bardziej. Ja sie akurat nie nauczylam pic, ale bywalo, ze jak padalam na twarz to i energetyka wypilam.
Ja odnośnie picia kawy bo jak czytałam to widziałam że się zastanawialiście czy podczas kp można pić, pamiętam jak w poprzedniej ciąży już po porodzie przyszła do mnie doradczyni laktacyjna, złota kobieta i zapytałam o tą kawę bo też mam niskie ciśnienie i nie umiem bez niej żyć i ona mi powiedziała że przez łożysko na pewno więcej kofeiny przenika do dziś ka niż podczas kp tak więc można 2 kawki dziennie czy to late czy inne, żeby się nie przejmować i że to nie ma wpływu na dziecko, tak więc idę na kawkę i jakąś babeczke przy okazji [emoji1]
reklama
Lilka455
Śniadanko zjedzone, spacerek zaliczony, obiadek zjedzony pora na kawę i babkę...
I pytanie , czy to możliwe, że młoda mnie tak kopnela ze wyskoczył mi siniak? Nie przypominam sobie żebym się uderzyła, albo ktoś, a na lewym boku mam dość ładnego siniaczka
I pytanie , czy to możliwe, że młoda mnie tak kopnela ze wyskoczył mi siniak? Nie przypominam sobie żebym się uderzyła, albo ktoś, a na lewym boku mam dość ładnego siniaczka
Podziel się: