Charlotte21
Fanka BB :)
U nas jutro 36+0 tez zawsze licze juz aby przeskoczyły tygodnieCześć. U nas jutro 35+0, haha juz liczę jutrzejszy dzień u Nas bardzo podobnie. Swieta Bozego Narodzenia i Wielkanoc zawsze od rodzicow do rodzicow, a w tym roku nie odczulam swiat, ale na szczescie wszyscy mieszkamy blisko siebie, ale tez widzimy sie przez okno albo my na zewnatrz, a oni duzoooo przed ogrodzeniem (przejazdem z pracy, zeby zobaczyc dzieci i moj brzusio). Wielkanoc bedzie w pewnym sensie wyjatkowa, bo bedziemy sami, dla siebie, ale tak jak pisze @mamahelenki92 smutno bez rodziny
@mouna87 też caly czas zastanawaim się jak @Rumuneska
Ja zaczynam soe troche stresować czy wszystko mam dla Malutkiej wczoraj kupiłam spiworek do spania, po naczytaniue sie wpisow od mamyginekolog. Kupiłam.poduszke do karmienia. Szukalam pol dnia jakiejs taniej koszuli do porodu o ledwo znalazłam.
My akurat mamy rodzicow i teściów 60 km od nas. Ale pozwalamy sobie do nich przyjechać. Spędziliśmy teraz u nich jakoes 5 dni. Wracamy do miasta i na swieta przyjedziemy. Ciagle siedzimy w tym samym gronie. nikt nigdzie nie goni szczegolnie. ja uwielbiam swoeta Wielkanocne o tak ubolewam ze nie pojde na Rezurekcje na 6 rano, aby potem zkesc ciepły żurek na śniadanie ale jakos przetrwamy.
Tez mi @Rumuneska po glowie chodzi. Cielawe jak tam soe wszystko potoczy. Ja dziekuje Bogu ze już prawie 36 tc. Moja kuzynka wczoraj urodziła, w Irlandii, 2 dziewczynki 2 tygodnie przez planowqnym CC. 2.3 i 2.1 dzoewczynki. Troche byky pod respiratorem