reklama
mamahelenki92
Fanka BB :)
Ja mam co raz częściej.Dziewczyny, macie bóle podbrzusza takie jak na okres? Już trzeci wieczor tak mam. w ciagu dnia spokoj.
Nie chce mi się dziewczyny nic pisać. Jestem już tak zmęczona fizycznie
W tej ciazy latam jak glupia. Wymyśliłam ,że sądzimy warzywa. Sprzątania w huk przed tym porodem Mogłabym ciągle spać w tym momencie. Zgaga jeszcze mnie rozwala,ale brzuch się obniżył to i zadyszki nie mam i zaczęłam się załatwiać normalnie
Przemeblowalismy sypialnie . Weszło łóżko dla starszej i łóżeczko dla młodszej po Helenie.
Jak żyć z tą zgaga ? Męczą mnie ciągle pytania , gdzie będę rodzić już dość.
Dziś 36+4
mamahelenki92
Dzień dobry. Dziś już 36+5. Odliczam te dni póki mogę
Właśnie się obudziłam i biorę się za to co zaplanowałam. Jak wasze samopoczucie? Michalina dala mi pospać. Nie kopała mnie za bardzo , więc nie narzekam na tę noc. Za chwilę święta , mimo ,że będą dość nietypowe to cieszę się ,że na 100 procent będę mogła zwrócić uwagę tylko na meza i corcie. W Boże Narodzenie mówiłam mojemu Piotrkowi ,że nie przeżywam świat jak bym chciała bo wszędzie musimy jeździć. Nigdzie dobrze nie usiądziemy , bl zaraz trzeba jechać dalej... A teraz mamy kilka dni dla siebie. Choć zaczynam tęsknić za rodzina. Moi rodzice mieszkają obok, ale widzą nas tylko przez okno. Gorzej z teściami , bo mieszkają w bloku. Ale przetrwamy do , żeby kolejne święta spędzone były w większym gronie
Właśnie się obudziłam i biorę się za to co zaplanowałam. Jak wasze samopoczucie? Michalina dala mi pospać. Nie kopała mnie za bardzo , więc nie narzekam na tę noc. Za chwilę święta , mimo ,że będą dość nietypowe to cieszę się ,że na 100 procent będę mogła zwrócić uwagę tylko na meza i corcie. W Boże Narodzenie mówiłam mojemu Piotrkowi ,że nie przeżywam świat jak bym chciała bo wszędzie musimy jeździć. Nigdzie dobrze nie usiądziemy , bl zaraz trzeba jechać dalej... A teraz mamy kilka dni dla siebie. Choć zaczynam tęsknić za rodzina. Moi rodzice mieszkają obok, ale widzą nas tylko przez okno. Gorzej z teściami , bo mieszkają w bloku. Ale przetrwamy do , żeby kolejne święta spędzone były w większym gronie
Oj tak, mnie też pobolewa.. Ostatnio coraz częściej.Dziewczyny, macie bóle podbrzusza takie jak na okres? Już trzeci wieczor tak mam. w ciagu dnia spokoj.
Dziś Mały się niesamowicie rozpycha na boki.. Ledwo udaje mi się zmienić pozycję. U mnie dziś wg OM 33+4. Dopakuję do 100% torbę i będę siedzieć a tak serio to kolejne pakowanie do przeprowadzki... Mam dość tego życia na kartonach...Jak wasze samopoczucie?
Pół nocy myślałam jak tam @Rumuneska ..
mamahelenki92
No właśnie czytałam wczoraj . Ciekawe jak sytuacja.Oj tak, mnie też pobolewa.. Ostatnio coraz częściej.
Dziś Mały się niesamowicie rozpycha na boki.. Ledwo udaje mi się zmienić pozycję. U mnie dziś wg OM 33+4. Dopakuję do 100% torbę i będę siedzieć a tak serio to kolejne pakowanie do przeprowadzki... Mam dość tego życia na kartonach...
Pół nocy myślałam jak tam @Rumuneska ..
MDNMO
Cześć. U nas jutro 35+0, haha juz liczę jutrzejszy dzień u Nas bardzo podobnie. Swieta Bozego Narodzenia i Wielkanoc zawsze od rodzicow do rodzicow, a w tym roku nie odczulam swiat, ale na szczescie wszyscy mieszkamy blisko siebie, ale tez widzimy sie przez okno albo my na zewnatrz, a oni duzoooo przed ogrodzeniem (przejazdem z pracy, zeby zobaczyc dzieci i moj brzusio). Wielkanoc bedzie w pewnym sensie wyjatkowa, bo bedziemy sami, dla siebie, ale tak jak pisze @mamahelenki92 smutno bez rodziny
@mouna87 też caly czas zastanawaim się jak @Rumuneska
@mouna87 też caly czas zastanawaim się jak @Rumuneska
reklama
MDNMO
Podziel się: