reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny, macie bóle podbrzusza takie jak na okres? Już trzeci wieczor tak mam. w ciagu dnia spokoj.
Ja mam co raz częściej.

Nie chce mi się dziewczyny nic pisać. Jestem już tak zmęczona fizycznie 🤦🏻‍♀️
W tej ciazy latam jak glupia. Wymyśliłam ,że sądzimy warzywa. Sprzątania w huk przed tym porodem 😂 Mogłabym ciągle spać w tym momencie. Zgaga jeszcze mnie rozwala,ale brzuch się obniżył to i zadyszki nie mam i zaczęłam się załatwiać normalnie :)
Przemeblowalismy sypialnie . Weszło łóżko dla starszej i łóżeczko dla młodszej po Helenie.
Jak żyć z tą zgaga ? Męczą mnie ciągle pytania , gdzie będę rodzić 🤦🏻‍♀️ już dość.

Dziś 36+4

Dzień dobry. Dziś już 36+5. Odliczam te dni póki mogę 😂
Właśnie się obudziłam i biorę się za to co zaplanowałam. Jak wasze samopoczucie? Michalina dala mi pospać. Nie kopała mnie za bardzo , więc nie narzekam na tę noc. Za chwilę święta , mimo ,że będą dość nietypowe to cieszę się ,że na 100 procent będę mogła zwrócić uwagę tylko na meza i corcie. W Boże Narodzenie mówiłam mojemu Piotrkowi ,że nie przeżywam świat jak bym chciała bo wszędzie musimy jeździć. Nigdzie dobrze nie usiądziemy , bl zaraz trzeba jechać dalej... A teraz mamy kilka dni dla siebie. Choć zaczynam tęsknić za rodzina. Moi rodzice mieszkają obok, ale widzą nas tylko przez okno. Gorzej z teściami , bo mieszkają w bloku. Ale przetrwamy do , żeby kolejne święta spędzone były w większym gronie ♥️

Dziewczyny, macie bóle podbrzusza takie jak na okres? Już trzeci wieczor tak mam. w ciagu dnia spokoj.
Oj tak, mnie też pobolewa.. Ostatnio coraz częściej.

Jak wasze samopoczucie?
Dziś Mały się niesamowicie rozpycha na boki.. Ledwo udaje mi się zmienić pozycję. U mnie dziś wg OM 33+4. Dopakuję do 100% torbę i będę siedzieć 😅 a tak serio to kolejne pakowanie do przeprowadzki... Mam dość tego życia na kartonach... 😅

Pół nocy myślałam jak tam @Rumuneska ..

Oj tak, mnie też pobolewa.. Ostatnio coraz częściej.

Dziś Mały się niesamowicie rozpycha na boki.. Ledwo udaje mi się zmienić pozycję. U mnie dziś wg OM 33+4. Dopakuję do 100% torbę i będę siedzieć 😅 a tak serio to kolejne pakowanie do przeprowadzki... Mam dość tego życia na kartonach... 😅

Pół nocy myślałam jak tam @Rumuneska ..
No właśnie czytałam wczoraj . Ciekawe jak sytuacja.

Cześć. U nas jutro 35+0, haha juz liczę jutrzejszy dzień 😂 u Nas bardzo podobnie. Swieta Bozego Narodzenia i Wielkanoc zawsze od rodzicow do rodzicow, a w tym roku nie odczulam swiat, ale na szczescie wszyscy mieszkamy blisko siebie, ale tez widzimy sie przez okno albo my na zewnatrz, a oni duzoooo przed ogrodzeniem (przejazdem z pracy, zeby zobaczyc dzieci i moj brzusio). Wielkanoc bedzie w pewnym sensie wyjatkowa, bo bedziemy sami, dla siebie, ale tak jak pisze @mamahelenki92 smutno bez rodziny 😢
@mouna87 też caly czas zastanawaim się jak @Rumuneska ✊🏻

reklama
@mouna87 naprawdę dzielnie znosisz jeszcze przeprowadzkę!!! Moja od wczoraj spokojniejsza, dzisiaj podczas śniadania się obracała i wyciągała, ale już śpi. Nie wiem sama co mam dzisiaj robić, może ogarnę górę i zmienię już pościel na święta.

Do góry