reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny, macie bóle podbrzusza takie jak na okres? Już trzeci wieczor tak mam. w ciagu dnia spokoj.
Ja mam co raz częściej.

Nie chce mi się dziewczyny nic pisać. Jestem już tak zmęczona fizycznie 🤦🏻‍♀️
W tej ciazy latam jak glupia. Wymyśliłam ,że sądzimy warzywa. Sprzątania w huk przed tym porodem 😂 Mogłabym ciągle spać w tym momencie. Zgaga jeszcze mnie rozwala,ale brzuch się obniżył to i zadyszki nie mam i zaczęłam się załatwiać normalnie :)
Przemeblowalismy sypialnie . Weszło łóżko dla starszej i łóżeczko dla młodszej po Helenie.
Jak żyć z tą zgaga ? Męczą mnie ciągle pytania , gdzie będę rodzić 🤦🏻‍♀️ już dość.

Dziś 36+4

Dzień dobry. Dziś już 36+5. Odliczam te dni póki mogę 😂
Właśnie się obudziłam i biorę się za to co zaplanowałam. Jak wasze samopoczucie? Michalina dala mi pospać. Nie kopała mnie za bardzo , więc nie narzekam na tę noc. Za chwilę święta , mimo ,że będą dość nietypowe to cieszę się ,że na 100 procent będę mogła zwrócić uwagę tylko na meza i corcie. W Boże Narodzenie mówiłam mojemu Piotrkowi ,że nie przeżywam świat jak bym chciała bo wszędzie musimy jeździć. Nigdzie dobrze nie usiądziemy , bl zaraz trzeba jechać dalej... A teraz mamy kilka dni dla siebie. Choć zaczynam tęsknić za rodzina. Moi rodzice mieszkają obok, ale widzą nas tylko przez okno. Gorzej z teściami , bo mieszkają w bloku. Ale przetrwamy do , żeby kolejne święta spędzone były w większym gronie ♥️

Dziewczyny, macie bóle podbrzusza takie jak na okres? Już trzeci wieczor tak mam. w ciagu dnia spokoj.
Oj tak, mnie też pobolewa.. Ostatnio coraz częściej.

Jak wasze samopoczucie?
Dziś Mały się niesamowicie rozpycha na boki.. Ledwo udaje mi się zmienić pozycję. U mnie dziś wg OM 33+4. Dopakuję do 100% torbę i będę siedzieć 😅 a tak serio to kolejne pakowanie do przeprowadzki... Mam dość tego życia na kartonach... 😅

Pół nocy myślałam jak tam @Rumuneska ..

Oj tak, mnie też pobolewa.. Ostatnio coraz częściej.

Dziś Mały się niesamowicie rozpycha na boki.. Ledwo udaje mi się zmienić pozycję. U mnie dziś wg OM 33+4. Dopakuję do 100% torbę i będę siedzieć 😅 a tak serio to kolejne pakowanie do przeprowadzki... Mam dość tego życia na kartonach... 😅

Pół nocy myślałam jak tam @Rumuneska ..
No właśnie czytałam wczoraj . Ciekawe jak sytuacja.

Cześć. U nas jutro 35+0, haha juz liczę jutrzejszy dzień 😂 u Nas bardzo podobnie. Swieta Bozego Narodzenia i Wielkanoc zawsze od rodzicow do rodzicow, a w tym roku nie odczulam swiat, ale na szczescie wszyscy mieszkamy blisko siebie, ale tez widzimy sie przez okno albo my na zewnatrz, a oni duzoooo przed ogrodzeniem (przejazdem z pracy, zeby zobaczyc dzieci i moj brzusio). Wielkanoc bedzie w pewnym sensie wyjatkowa, bo bedziemy sami, dla siebie, ale tak jak pisze @mamahelenki92 smutno bez rodziny 😢
@mouna87 też caly czas zastanawaim się jak @Rumuneska ✊🏻

reklama
@mouna87 naprawdę dzielnie znosisz jeszcze przeprowadzkę!!! Moja od wczoraj spokojniejsza, dzisiaj podczas śniadania się obracała i wyciągała, ale już śpi. Nie wiem sama co mam dzisiaj robić, może ogarnę górę i zmienię już pościel na święta.

Do góry