reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Mi tylko brakuje wózka i wanienki to zostało do kupienia 🙂 a takto wszystko zakupione łóżeczko trzeba złożyć poprac kocyki prześcieradła itp...wiec myślę że chyba zdążę 😅... Najgorsze bo muszę się umówić z prawnikiem jak mam co i kiedy pozałatwiać żeby walczyć w sądzie z ojcem dziecka 🙄 ech... Napewno będę mu chciała ograniczyć prawa ... wszystkie smsy mam i nawet filmik gdzie pali zdjęcie z USG małego 😢 ...mam nadzieję że to mi pomoże ....
O dobrze, że o wanience przypomnialas bo bym w kranie kąpać musiala 🤦‍♀️
Będzie dobrze, mama jak już ma dziecko to ma bardzo dużo siły żeby walczyć o jego dobro ! Dasz radę 😊

reklama
O dobrze, że o wanience przypomnialas bo bym w kranie kąpać musiala 🤦‍♀️
Będzie dobrze, mama jak już ma dziecko to ma bardzo dużo siły żeby walczyć o jego dobro ! Dasz radę 😊
Czasami popristu mam chwilę słabości że muszę sobie trochę popłakać a później jest lepiej 🙂 ja kupuję taka zwykłą bez jakiś wynalazków po pierwsze oszczędność i to duża jak dla mnie no a to popristu wanienka więc majątku nie będę wydawac ..

Moje dzieciaki wszystkie takie calkiem spore. Pierwszy 39+0 3940, drugi to wlasnie ten wczesniak, a trzeci 38+6 3750.
O kurde to mój w 40 tygoniu i mial 2890 [emoji1787][emoji1787][emoji1787] A ja 20kg na plusie myślałam że dziecko bedzie miec ze 4kg i 60 cm A on niecałe 3 kg i 47 cm [emoji1787][emoji1787][emoji2356] bałam się dotknąć, że to polamie taki był malutki [emoji16][emoji85]

Hej. Tez miałam dziś wizytę. Synek waży 1,6 kg. Szyjka długa zamknięta, wszystko ok. Za 3 tyg kolejna wizyta. Lekarz mówił żebym jie robiła zadnych wyników, wszystko jest w porządku i mam w domj siedzieć. Tak tez zrobię. Nie ma u mnie mozliwości pobrania w domu, uroki małej mieściny.

Kazdemu co innego. Mi Rennie is razu pomaga, ale sok pomidorowy tez. Podobno mleko wcale nie jest dobre, bo zgage trzeba "zakwasic"
Mleko pomaga na chwilę a potem zgaga wraca 🤷‍♀️ ja często piję wodę z ogórków kiszonych domowych 😋

Pytanie za 100 punktów do mam po cesarce. Stosowałyście żel na zrosty podczas operacji?

reklama
Do góry