reklama
Aurelka1994
Fanka BB :)
Który tydzień? Piękna waga [emoji7][emoji7] już taka bardzo "bezpieczna"
Zapomniałam napisać
Waga mojej gwiazdy to 2900 [emoji16][emoji7]
missroszi
36Który tydzień? Piękna waga [emoji7][emoji7] już taka bardzo "bezpieczna"
Anipul
Super! Czyli Dzidzia powinna być juz 'stabilna'.Zapomniałam napisać
Waga mojej gwiazdy to 2900
Dziewczyny... taka jakaś rozdrażniona ostatnio chodzę... Czasami musze się dobrze hamować bo mam wrażenie, że każdemu bym na coś zwróciła uwagę... Myślę, że domownicy zaczynają mieć mnie dość
Oj ja też ma wk....wa ostatnio z tym że ja już od lutego w domu a teraz w dodatku z nadającym cały dzień synem , taki typ, niedługo skończy z taśmą samoprzylepną na ustach chybaSuper! Czyli Dzidzia powinna być juz 'stabilna'.
Dziewczyny... taka jakaś rozdrażniona ostatnio chodzę... Czasami musze się dobrze hamować bo mam wrażenie, że każdemu bym na coś zwróciła uwagę... Myślę, że domownicy zaczynają mieć mnie dość
Ja dzisiaj dostałam paczkę z olx z gondolą do wozka, jestem bardzo zadowolona , i tak mam wózek głęboki za 137 zł
.
Lilka455
A mój wozek jeszcze gdzieś w sklepie ja to taka przygotowana na to dziecko jak i na ciaze bylam to prawda , że przy pierwszym wszystko na tip top, poplanowane,przygptpwane, wycacane, a drugie to juz inaczej na luzie mimo , że z moją pedanteria i tak mam cały czas w głowie, że jestem w czarnej...Oj ja też ma wk....wa ostatnio z tym że ja już od lutego w domu a teraz w dodatku z nadającym cały dzień synem , taki typ, niedługo skończy z taśmą samoprzylepną na ustach chyba
Ja dzisiaj dostałam paczkę z olx z gondolą do wozka, jestem bardzo zadowolona , i tak mam wózek głęboki za 137 zł Zobacz załącznik 1096936Zobacz załącznik 1096937
.
Anipul
Fajny sprzęciorOj ja też ma wk....wa ostatnio z tym że ja już od lutego w domu a teraz w dodatku z nadającym cały dzień synem , taki typ, niedługo skończy z taśmą samoprzylepną na ustach chyba
Ja dzisiaj dostałam paczkę z olx z gondolą do wozka, jestem bardzo zadowolona , i tak mam wózek głęboki za 137 zł Zobacz załącznik 1096936Zobacz załącznik 1096937
.
Kochana ja od października w domu... w tym pierwsze dwa miesiące przeleżakowane ze względu na krwiaka w macicy... i tez mam rozgadane i pełne energii dziecko w domu pomocyyyy
Lilka... dokładnie... ja przy pierwszym dziecku 2 miesiące przed miałam już wszystko ogarniete.... a teraz... niby ogarniam ale mam czas
K
karo88*
Gość
Mi tylko brakuje wózka i wanienki to zostało do kupienia a takto wszystko zakupione łóżeczko trzeba złożyć poprac kocyki prześcieradła itp...wiec myślę że chyba zdążę ... Najgorsze bo muszę się umówić z prawnikiem jak mam co i kiedy pozałatwiać żeby walczyć w sądzie z ojcem dziecka ech... Napewno będę mu chciała ograniczyć prawa ... wszystkie smsy mam i nawet filmik gdzie pali zdjęcie z USG małego ...mam nadzieję że to mi pomoże ....
reklama
Fajny sprzęcior
Kochana ja od października w domu... w tym pierwsze dwa miesiące przeleżakowane ze względu na krwiaka w macicy... i tez mam rozgadane i pełne energii dziecko w domu pomocyyyy
Lilka... dokładnie... ja przy pierwszym dziecku 2 miesiące przed miałam już wszystko ogarniete.... a teraz... niby ogarniam ale mam czas
To ja już nie narzekam , niech się tylko pogoda poprawi to przynajmniej na balkonie się posiedzi i słońca trochę złapieJa leżę w domu od listopada i wreszcie mam poczucie, że jest sprawiedliwie nie tylko ja mam zakaz spacerów i wychodzenia
a tak serio to mam nadzieje, że to dziadostwo szybko minie, chociaż aby już w czerwcu i lipcu było lepiej
Podziel się: