reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mi tylko brakuje wózka i wanienki to zostało do kupienia 🙂 a takto wszystko zakupione łóżeczko trzeba złożyć poprac kocyki prześcieradła itp...wiec myślę że chyba zdążę 😅... Najgorsze bo muszę się umówić z prawnikiem jak mam co i kiedy pozałatwiać żeby walczyć w sądzie z ojcem dziecka 🙄 ech... Napewno będę mu chciała ograniczyć prawa ... wszystkie smsy mam i nawet filmik gdzie pali zdjęcie z USG małego 😢 ...mam nadzieję że to mi pomoże ....
O dobrze, że o wanience przypomnialas bo bym w kranie kąpać musiala 🤦‍♀️
Będzie dobrze, mama jak już ma dziecko to ma bardzo dużo siły żeby walczyć o jego dobro ! Dasz radę 😊

reklama
O dobrze, że o wanience przypomnialas bo bym w kranie kąpać musiala 🤦‍♀️
Będzie dobrze, mama jak już ma dziecko to ma bardzo dużo siły żeby walczyć o jego dobro ! Dasz radę 😊
Czasami popristu mam chwilę słabości że muszę sobie trochę popłakać a później jest lepiej 🙂 ja kupuję taka zwykłą bez jakiś wynalazków po pierwsze oszczędność i to duża jak dla mnie no a to popristu wanienka więc majątku nie będę wydawac ..

Moje dzieciaki wszystkie takie calkiem spore. Pierwszy 39+0 3940, drugi to wlasnie ten wczesniak, a trzeci 38+6 3750.
O kurde to mój w 40 tygoniu i mial 2890 [emoji1787][emoji1787][emoji1787] A ja 20kg na plusie myślałam że dziecko bedzie miec ze 4kg i 60 cm A on niecałe 3 kg i 47 cm [emoji1787][emoji1787][emoji2356] bałam się dotknąć, że to polamie taki był malutki [emoji16][emoji85]

Hej. Tez miałam dziś wizytę. Synek waży 1,6 kg. Szyjka długa zamknięta, wszystko ok. Za 3 tyg kolejna wizyta. Lekarz mówił żebym jie robiła zadnych wyników, wszystko jest w porządku i mam w domj siedzieć. Tak tez zrobię. Nie ma u mnie mozliwości pobrania w domu, uroki małej mieściny.

Kazdemu co innego. Mi Rennie is razu pomaga, ale sok pomidorowy tez. Podobno mleko wcale nie jest dobre, bo zgage trzeba "zakwasic"
Mleko pomaga na chwilę a potem zgaga wraca 🤷‍♀️ ja często piję wodę z ogórków kiszonych domowych 😋

Pytanie za 100 punktów do mam po cesarce. Stosowałyście żel na zrosty podczas operacji?

reklama
Do góry