K
karo88*
Gość
Ja zapisałam się na wizytę do lekarza który wykonywał mi prenatalne bo przyjmuje skoro moja odwołała wizytę to wolę iść się sprawdzić jednak wizyta za tydz we wtorek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dolce sonno(słodki sen na allegro), tanie, dobre, sprawdzonedo mnie dzis dzwonili potwierdzic srodową wizytę, póki co nie odwołują ale zaznaczyli ze męża nie wpuszczą. Mamy 3 ptenatalne i UKG serduszka - chyba bym się zapłakała gdyby mi to odwołali.
Dziewczyny wydaje mi się że któraś tu już polecała koszule do karmienia ale nie mogę znaleźć... możecie polecić coś taniego i fajnego coby nie przepłacać?
do mnie dzis dzwonili potwierdzic srodową wizytę, póki co nie odwołują ale zaznaczyli ze męża nie wpuszczą. Mamy 3 ptenatalne i UKG serduszka - chyba bym się zapłakała gdyby mi to odwołali.
Dziewczyny wydaje mi się że któraś tu już polecała koszule do karmienia ale nie mogę znaleźć... możecie polecić coś taniego i fajnego coby nie przepłacać?
Mam identycznie, nie poznaje dłoni. W ciągu dnia ok w nocy budze się i mam spuchnięte palce że ledwo mogę zgiąć do tego drętwienie rąk. Ale tylko w nocy. Zapytam lekarza w czwartek co z tymDziewczyny, puchną Wam palce u rąk? Od dwóch dni budzę sięw nocy z bólem stawów w palcach, dzisiaj przyuważyłam, że są opuchnięte. Naczytałam się oczywiście internetów, wyczytałam coś o zatruciu ciążowym i już sama nie wiem co myśleć.
Mnie co prawda nie bolą, ale bardzo puchną. Teściowa, której miesiąc nie widziałam odrazu zwróciła na to uwagę , że mam bardzo opuchnięte dłonieDziewczyny, puchną Wam palce u rąk? Od dwóch dni budzę sięw nocy z bólem stawów w palcach, dzisiaj przyuważyłam, że są opuchnięte. Naczytałam się oczywiście internetów, wyczytałam coś o zatruciu ciążowym i już sama nie wiem co myśleć.
Właśnie pamiętam, że tak miałam w pierwszej ciąży, ale w ostatnim miesiącu. Wtedy w ogóle strasznie mi się woda gromadziła, przytyłam 6kg w 4 tyg... Nie mogłam dopiąć kozaków nagle. Czasem mam wrażenie, że ktoś całkiem przejął kontrolę nad moim ciałem... Już tak bardzo chciałabym być w odpowiednim terminie i urodzićMam identycznie, nie poznaje dłoni. W ciągu dnia ok w nocy budze się i mam spuchnięte palce że ledwo mogę zgiąć do tego drętwienie rąk. Ale tylko w nocy. Zapytam lekarza w czwartek co z tym