Dziewczyny, puchną Wam palce u rąk? Od dwóch dni budzę sięw nocy z bólem stawów w palcach, dzisiaj przyuważyłam, że są opuchnięte. Naczytałam się oczywiście internetów, wyczytałam coś o zatruciu ciążowym i już sama nie wiem co myśleć.
Mi palce puchną w nocy, po południu obrzęk schodzi. Mam tak od II trymestru. Rano ok 7ej ważę więcej niż w południe, bo woda mi schodzi.
do mnie dzis dzwonili potwierdzic srodową wizytę, póki co nie odwołują ale zaznaczyli ze męża nie wpuszczą. Mamy 3 ptenatalne i UKG serduszka - chyba bym się zapłakała gdyby mi to odwołali.
Dziewczyny wydaje mi się że któraś tu już polecała koszule do karmienia ale nie mogę znaleźć... możecie polecić coś taniego i fajnego coby nie przepłacać?
Jeśli chodzi o koszule do karmienia polecam bardzo naszsmyk, nie mylić z popularnym Smykiem. Naszsmyk ma polskie produkty i jest bardzo tani.
Ja też dzisiaj drżałam o wizytę, bo miałam usg III trymestru u swojego lekarza. Na szczęście wizyta się odbyła. Mój grubasek przestał być grubaskiem i teraz będziemy go nazywać szczypiorem
30+3 i waży 1376g Ma małe nóżki, jak my, więc nie ma bata, jest nasz
Trochę się ucieszyłam, że jest malutki, bo to oznacza że będę mogła rodzić siłami natury. Taka ze mnie maDka
Przepływy ok, łożysko też
za to mózg ma do przodu, czyli będzie mądrą bestią
Możecie się śmiać ale dziś wyszłam do biedronki w swoich gumowych rękawiczkach ...stoję przy owocach biorę raz dwa banany kiwi itp. odzywa się starszy Pan co sieje Pani panikę po co te rękawiczki Pani
i nagle starsza Psni właśnie przez takich młodych jak Wy taka panika jest
kulturalnie odpowiedziałam przepraszam ale czy to Państwa boli? Oprócz siebie dbsm o swoje nienarodzone dziecko i o innych a Państwo co robią zamiast siedzieć w domu na dupach i chronić innych ?
Masakra
Dokładne tak, ja jak wracałam od lekarza mijałam pełne boiska. I nie tylko dzieci grały, ale też dorośli!!! Masakra
A u nas w sklepie osiedlowym, jest nakaz zakładania jednorazowych rękawiczek, a w aptece, trzeba stawać na wyznaczonej linii. Póki co wszyscy z klientów, których widziałam, się do tego stosują