reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Jakie piękne te pieluszki :) daj namiar proszę 😍

Cuda. Gdzie kupowałaś

Tylko widzę, że mimo, że są w promocji, to i tak podrożały - ja kupowałam z wkładem z bambusa za 22,40 zł, teraz są za 25,60zł. To pewnie przez mój duży zakup. Haha 🤣

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Ja mam dziś wizytę - omówienie wyników badań (chociaż są dobre na szczęście).

W ogóle powoli tracę jakąkolwiek moc - najchętniej całe dnie bym w łóżku spędzała, a tu tyle roboty i spraw do ogarnięcia jest... ;)

Jak się czujecie?
U mnie też różnie z ta mocą... jednego dnia obiecuje sobię, że coś tam ogarnę a drugiego siedzę cały dzień przed tv z krzyżowkami 🙈
Dziś wybrałam Małą do przedszkola i spałam jeszcze ponad 2h 🙈
Pogoda tez nie sprzyja co chodzi o energię... wiatr, deszcz na zmianę ze śniegiem...
Dziewczyny, zaczynam odczuwać stres przed narodzinami dziecka... W ogóle jakieś głupie myśli chodzą mi czasami po głowie 🙈
Ja za wizytę z USG place 200 zł..

Dziś dziewczyny dostałam mega prezent od mojego maluszka 🙃🥰 wiecie że zamartwiam due że czuje mało ruchów i teraz doszedł mi ten mały brzuch ...właśnie sobie leżę i oglądam tv i czuję jak mały się rusza ale tak bardzo jak nigdy 🙃 podwinelam bluzkę i widzę jak mi brzuch faluje i cały chodzi 🙂🥰 mały chyba dał znać żebym się nie martwiła 🙂

Dziś dziewczyny dostałam mega prezent od mojego maluszka 🙃🥰 wiecie że zamartwiam due że czuje mało ruchów i teraz doszedł mi ten mały brzuch ...właśnie sobie leżę i oglądam tv i czuję jak mały się rusza ale tak bardzo jak nigdy 🙃 podwinelam bluzkę i widzę jak mi brzuch faluje i cały chodzi 🙂🥰 mały chyba dał znać żebym się nie martwiła 🙂
No widzisz :D mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza :*

Tylko widzę, że mimo, że są w promocji, to i tak podrożały - ja kupowałam z wkładem z bambusa za 22,40 zł, teraz są za 25,60zł. To pewnie przez mój duży zakup. Haha 🤣
Dziękuję :) Lece na obczajke :D

A to mój brzuszek jakoś jak jest bo nie mam bardzo gdzie zrobić. Zostało mi równe 100 dni do porodu.

Załączniki

• 20200212_202522.jpg
    20200212_202522.jpg
    882,9 KB · Wyświetleń: 132
  • 20200212_202607.jpg
    20200212_202607.jpg
    978,9 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Do góry