Aurelka1994
Fanka BB :)
Pobolewa mnie ta nerka. Jutro podjadę chyba do lekarza rodzinnego chociaż nie wiem czy ona mi coś pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jak masz wannę to połóż się w wodzie? Kąpiele w ciepłej wodzie są dozwolone. Ja za każdym razem jak jestem u rodziców to sobie na odprężenie robię taką kąpiel. Powinno pomóc.A znalazłaś może jakimś cudem, jakiś sposób by łagodzić bóle kręgosłupa?
Bo ja wczoraj ani leżeć ani siedzieć nie mogłam. A kombinowałam na wiele sposobów. Tylko chodzenie po domu pomagało
Nie znalazłam... W sumie pomaga mi leżenie na rozkładanym fotelu, ale też nie na długo.... Chodzenie - boli, leżenie - boli, siedzenie - boli. No zesz...A znalazłaś może jakimś cudem, jakiś sposób by łagodzić bóle kręgosłupa?
Bo ja wczoraj ani leżeć ani siedzieć nie mogłam. A kombinowałam na wiele sposobów. Tylko chodzenie po domu pomagało