reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Patrz ja też, idziemy leb w łeb hehe
Hej. Ja dziś skończyłam 28 tydzień k weszłam w 29 [emoji3590] czas leci nie ubłaganie. Mąż w pracy na drugą zmianę. Sprzątam... :) Zaraz na spacer z córą a jak usnie to malowanie figurek z masy solnej. Chcę zrobić do pokoju córeczek trochę ozdób :)
Screenshot_20200207_141047_com.gravid.gravid.jpeg

reklama
Ja dzisiaj mam 25+0 czyli weszłam w 26 tydzień i z tej okazji zamówiłam pieluszki wielorazowe. Śliczne, kolorowe - jakby dziecku robiło różnicę w jakie będzie się wypróżniać 😜 Także moje dziecko będzie sikać do słoni, krowy, sówek, żółwi itp. 😆

Jeszcze 3 miesiące. Nie mogę się doczekać 🤓

Trzeba jechać!
To jest moje uzależnienie. Jeżdżę wprawdzie od 8-9 lat jakoś dopiero. Wcześniej rodzice nie chcieli mnie puszczać :(
Dlatego ja swojego synka zabrałam. Miał 10 miesięcy i pierwszy Woodstock ;)
W tym roku będę musiała odpuścić, choć kto wie.. tak mi się marzy usłyszeć Raissa na dużej scenie bo Strachy na Lachy maja grać...
No zobaczymy :)

Zobacz załącznik 1040604
Jakby co ja tu gościnnie tylko bo ja woodstock na porodówce spędzę ale mam
Ja bym chętnie pojechała, jeszcze jak widzę takie cudne zdjęcia to już w ogóle...ale u mnie sytuacja taka, że mój narzeczony za cholerę się nie przekona do tego eventu, a tym bardziej nie chce mi pozwolić tam jechać. A namawiam go juz na wspólny wypad drugi rok. Przez zawód jaki wykonuje, strasznie jest uprzedzony do takich masowych imprez i nie przegadasz. Pozostaje mi tylko oglądanie później koncertów na yt :p
Jakby co ja tylko gościnnie tu bo ja sierpnioweczka ale wyszukalam słowo woodstock i przywialo mnie do was😁 mój też nie chciał jechać!!! Powiedział że to brudstock a nie woodstock a teraz jest pierwszy na wyjazd, tak się wkręcil. To najpiękniejsze miejsce na świecie jest!!!! Często mam sny że siedzę w samochodzie i mówię "o rany, Ale to szybko zleciało, znowu jedziemy na woodstock" ♥️ to trzeba przeżyć samemu a nie oglądać zdjęcia które nic pozytywnego nie przedstawiaja. Nie da się opisać słowami jak tam jest. Ja ten woodstock spędzę na porodówce ale w 2021 jadę z dzieckiem ♥️

Jakby co ja tu gościnnie tylko bo ja woodstock na porodówce spędzę ale mam

Jakby co ja tylko gościnnie tu bo ja sierpnioweczka ale wyszukalam słowo woodstock i przywialo mnie do was[emoji16] mój też nie chciał jechać!!! Powiedział że to brudstock a nie woodstock a teraz jest pierwszy na wyjazd, tak się wkręcil. To najpiękniejsze miejsce na świecie jest!!!! Często mam sny że siedzę w samochodzie i mówię "o rany, Ale to szybko zleciało, znowu jedziemy na woodstock" [emoji813]️ to trzeba przeżyć samemu a nie oglądać zdjęcia które nic pozytywnego nie przedstawiaja. Nie da się opisać słowami jak tam jest. Ja ten woodstock spędzę na porodówce ale w 2021 jadę z dzieckiem [emoji813]️

To do zobaczenia w 2021 :):)

Dziewczyny, tez tak macie, że nic Wam się nie chce? Leżę, oglądam filmy... dupy mi sie nie chce ruszyć :)
O tak. Wieczorwm planuje co to nie zrobię. A rano wstaje, zaprowadzam młodą do przedszkola, wracam i zero chęci i siły, taki flak [emoji1787] Siadam odpocząć, patrze na zegarek.... pół dnia minęło.

O tak. Wieczorwm planuje co to nie zrobię. A rano wstaje, zaprowadzam młodą do przedszkola, wracam i zero chęci i siły, taki flak [emoji1787] Siadam odpocząć, patrze na zegarek.... pół dnia minęło.
U mnie jest tak ,że do południa jestem aktywna, ale przychodzi 13/14 I czuje się jak bym rowy rękoma kopała... o 21 juz w łóżeczku z synem leze i obiecuje sobie co wieczór, że nie zasnę i wrócę do męża film ogladac, jeszcze mi się nie zdazylo dokończyć film 😁🙈🤣🤦‍♀️

reklama
Do góry