reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Patrz ja też, idziemy leb w łeb hehe
Hej. Ja dziś skończyłam 28 tydzień k weszłam w 29 [emoji3590] czas leci nie ubłaganie. Mąż w pracy na drugą zmianę. Sprzątam... :) Zaraz na spacer z córą a jak usnie to malowanie figurek z masy solnej. Chcę zrobić do pokoju córeczek trochę ozdób :)
Screenshot_20200207_141047_com.gravid.gravid.jpeg

reklama
Ja dzisiaj mam 25+0 czyli weszłam w 26 tydzień i z tej okazji zamówiłam pieluszki wielorazowe. Śliczne, kolorowe - jakby dziecku robiło różnicę w jakie będzie się wypróżniać 😜 Także moje dziecko będzie sikać do słoni, krowy, sówek, żółwi itp. 😆

Jeszcze 3 miesiące. Nie mogę się doczekać 🤓

Trzeba jechać!
To jest moje uzależnienie. Jeżdżę wprawdzie od 8-9 lat jakoś dopiero. Wcześniej rodzice nie chcieli mnie puszczać :(
Dlatego ja swojego synka zabrałam. Miał 10 miesięcy i pierwszy Woodstock ;)
W tym roku będę musiała odpuścić, choć kto wie.. tak mi się marzy usłyszeć Raissa na dużej scenie bo Strachy na Lachy maja grać...
No zobaczymy :)

Zobacz załącznik 1040604
Jakby co ja tu gościnnie tylko bo ja woodstock na porodówce spędzę ale mam
Ja bym chętnie pojechała, jeszcze jak widzę takie cudne zdjęcia to już w ogóle...ale u mnie sytuacja taka, że mój narzeczony za cholerę się nie przekona do tego eventu, a tym bardziej nie chce mi pozwolić tam jechać. A namawiam go juz na wspólny wypad drugi rok. Przez zawód jaki wykonuje, strasznie jest uprzedzony do takich masowych imprez i nie przegadasz. Pozostaje mi tylko oglądanie później koncertów na yt :p
Jakby co ja tylko gościnnie tu bo ja sierpnioweczka ale wyszukalam słowo woodstock i przywialo mnie do was😁 mój też nie chciał jechać!!! Powiedział że to brudstock a nie woodstock a teraz jest pierwszy na wyjazd, tak się wkręcil. To najpiękniejsze miejsce na świecie jest!!!! Często mam sny że siedzę w samochodzie i mówię "o rany, Ale to szybko zleciało, znowu jedziemy na woodstock" ♥️ to trzeba przeżyć samemu a nie oglądać zdjęcia które nic pozytywnego nie przedstawiaja. Nie da się opisać słowami jak tam jest. Ja ten woodstock spędzę na porodówce ale w 2021 jadę z dzieckiem ♥️

Jakby co ja tu gościnnie tylko bo ja woodstock na porodówce spędzę ale mam

Jakby co ja tylko gościnnie tu bo ja sierpnioweczka ale wyszukalam słowo woodstock i przywialo mnie do was[emoji16] mój też nie chciał jechać!!! Powiedział że to brudstock a nie woodstock a teraz jest pierwszy na wyjazd, tak się wkręcil. To najpiękniejsze miejsce na świecie jest!!!! Często mam sny że siedzę w samochodzie i mówię "o rany, Ale to szybko zleciało, znowu jedziemy na woodstock" [emoji813]️ to trzeba przeżyć samemu a nie oglądać zdjęcia które nic pozytywnego nie przedstawiaja. Nie da się opisać słowami jak tam jest. Ja ten woodstock spędzę na porodówce ale w 2021 jadę z dzieckiem [emoji813]️

To do zobaczenia w 2021 :):)

Dziewczyny, tez tak macie, że nic Wam się nie chce? Leżę, oglądam filmy... dupy mi sie nie chce ruszyć :)
O tak. Wieczorwm planuje co to nie zrobię. A rano wstaje, zaprowadzam młodą do przedszkola, wracam i zero chęci i siły, taki flak [emoji1787] Siadam odpocząć, patrze na zegarek.... pół dnia minęło.

O tak. Wieczorwm planuje co to nie zrobię. A rano wstaje, zaprowadzam młodą do przedszkola, wracam i zero chęci i siły, taki flak [emoji1787] Siadam odpocząć, patrze na zegarek.... pół dnia minęło.
U mnie jest tak ,że do południa jestem aktywna, ale przychodzi 13/14 I czuje się jak bym rowy rękoma kopała... o 21 juz w łóżeczku z synem leze i obiecuje sobie co wieczór, że nie zasnę i wrócę do męża film ogladac, jeszcze mi się nie zdazylo dokończyć film 😁🙈🤣🤦‍♀️

reklama
Do góry