reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja to Wam zazdroszczę że tak czujecie ruchy swoich malenstw...ja niestety czuje je bardzo delikatnie o sporadycznie co wprowadza u mnie niepokój [emoji26] jak bym mogła to bym codziennie chodziła do lekarza i sprawdzała czy jest wszystko ok...dziś to nawet mam takiego pecha że wrzątek wylalam sobie na rękę [emoji26] na szczęście nie dużo i skończyło się na delikatnym oparzeniu...
Ja juz mam dosyć czasem. Moja aktywna cały czas czuję się jak bym miała gniazdo węży i tak 24 na dobę. U mnie bardziej dokucza też właśnie ciapowatość i zapominalstwo. Siniaki, pocharatana nożem i wiecznie coś mi z łba wypada. Do tego żelazo mi masakrycznie spadło. Ja też była bym co chwila u lekarza, ale co tydzień chodzę na wizyty do położnej i ona mnie uspokaja.

reklama
Ja to Wam zazdroszczę że tak czujecie ruchy swoich malenstw...ja niestety czuje je bardzo delikatnie o sporadycznie co wprowadza u mnie niepokój 😥 jak bym mogła to bym codziennie chodziła do lekarza i sprawdzała czy jest wszystko ok...dziś to nawet mam takiego pecha że wrzątek wylalam sobie na rękę 😥 na szczęście nie dużo i skończyło się na delikatnym oparzeniu...
Może zainwestuj w detektor tętna płodu, jeżeli masz delikatne ruchy to będziesz spokojniejsza jak usłyszysz bicie serduszka codziennie. To nie jest aż taki duży koszt, a w twoim przypadku i obawami moze Ci oszczędzić stresu.

Obserwujecie śluz? Mam wrażenie, że od paru dni mam go jakby więcej. I wcześniej nie zwracałam na niego zupelnie uwagi, ale teraz przez tą ilość widzę, że jest bardzo gęsty. Sprawdzałam pH, niby wszystko w normie. U ginekolog byłam w czwartek i też nic nie mówila, a ja zapomniałam zapytać. Wizytuje dopiero w piątek...

Obserwujecie śluz? Mam wrażenie, że od paru dni mam go jakby więcej. I wcześniej nie zwracałam na niego zupelnie uwagi, ale teraz przez tą ilość widzę, że jest bardzo gęsty. Sprawdzałam pH, niby wszystko w normie. U ginekolog byłam w czwartek i też nic nie mówila, a ja zapomniałam zapytać. Wizytuje dopiero w piątek...
U mnie tez czasem więcej, czasem mniej poki nie ma brzydkiego koloru i zapachu wszystko jest ok ;)

Tak, u mnie od dłuższego czasu jest go więcej. Wcześniej był przezroczysty teraz lekko biały. Najwięcej rano jak wstanę 🙄 nie jestem zwolenniczką wkładek więc majtki do zmiany kilka razy dziennie 🤷🏼‍♂️ ale śluz nie ma zapachu, nic mnie nie swędzi więc sądzę że to normalne, gin też nic nie mówił po badaniu.

Ja nadal z tych co się dobrze wysypiaja 😁
Ale takie pierdoły mi się śnią 😅
Waga +10kg czyli 63kg i czuje się 🐷
Ale samopoczucie dobre, sił mi nie brakuje 💪
Niedziela z książką na relaksie ☕
Czytam "po prostu piersią" edukacja najważniejsza 😁

Miłego dnia

Tak, u mnie od dłuższego czasu jest go więcej. Wcześniej był przezroczysty teraz lekko biały. Najwięcej rano jak wstanę 🙄 nie jestem zwolenniczką wkładek więc majtki do zmiany kilka razy dziennie 🤷🏼‍♂️ ale śluz nie ma zapachu, nic mnie nie swędzi więc sądzę że to normalne, gin też nic nie mówił po badaniu.

Ja nadal z tych co się dobrze wysypiaja 😁
Ale takie pierdoły mi się śnią 😅
Waga +10kg czyli 63kg i czuje się 🐷
Ale samopoczucie dobre, sił mi nie brakuje 💪
Niedziela z książką na relaksie ☕
Czytam "po prostu piersią" edukacja najważniejsza 😁

Miłego dnia
U mnie 4 na plusie , ale 63 to ja mialam jak w ciążę zaszłam :D
Zazdroszczę spania , ja milion pobudek i tyle samo wycieczek do toalety 🤦‍♀️

Tak, u mnie od dłuższego czasu jest go więcej. Wcześniej był przezroczysty teraz lekko biały. Najwięcej rano jak wstanę [emoji849] nie jestem zwolenniczką wkładek więc majtki do zmiany kilka razy dziennie [emoji2373] ale śluz nie ma zapachu, nic mnie nie swędzi więc sądzę że to normalne, gin też nic nie mówił po badaniu.

Ja nadal z tych co się dobrze wysypiaja [emoji16]
Ale takie pierdoły mi się śnią [emoji28]
Waga +10kg czyli 63kg i czuje się [emoji200]
Ale samopoczucie dobre, sił mi nie brakuje [emoji123]
Niedziela z książką na relaksie [emoji477]
Czytam "po prostu piersią" edukacja najważniejsza [emoji16]

Miłego dnia
Oj zazdroszcze. Ja się nie wysypuam bo jestem nerwusem i się wszystkim przejmuje, a w nocy następuje kumulacja wszystkiego w mojej głowie.
Ja na plusie 6kg, czyli aktualnie 70kg. Ale ja mam szybką przemianę materii i do tego pierwsze 4 miesiące więcej wymiotowałam niż jadłam.

reklama
Do góry