reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Po wizycie kontrolnej 25+3tc mały waży 930g. Pani doktor pytała czy bardzo już ruchy czuję. A ja się śmiałam że od 20 tygodnia na telefonie nagrywam jak kopie :) A potrafi po tatusiu hehe (piłkarz). I mówię jej że dziś i tak spokojny a ona na to, że cały czas się kręci.

Byłam dzisiaj na zajęciach dla ciężarnych. To był najlepszy ruch jaki mogłam wykonać. Kobieta opowiada składnie, konkretnie, czarno na białym. Nie boi się pytań i zawsze z uśmiechem wspiera. Nie powiem bo czuję się spokojniejsza. Zajęcia co czwartek.

Ćwiczycie coś może? Przygotowujecie się do porodu? Kupiłam piłkę do ćwiczeń i mam zamiar poszukać jakieś zestawy rozluźniające.

A w między czasie bo przecież nie będę ciągle sprzątać :p powstał pierwszy misio dla mojej malutkiej 😍

Załączniki

• Screenshot_2020-02-06-20-57-45-637_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-02-06-20-57-45-637_com.miui.gallery.jpg
    393,9 KB · Wyświetleń: 82
Byłam dzisiaj na zajęciach dla ciężarnych. To był najlepszy ruch jaki mogłam wykonać. Kobieta opowiada składnie, konkretnie, czarno na białym. Nie boi się pytań i zawsze z uśmiechem wspiera. Nie powiem bo czuję się spokojniejsza. Zajęcia co czwartek.

Ooo to tak ja 😁 też mam szkołę co czwartek.
Dziś był ratownik medyczny z pierwszą pomocą u noworodka i babka z banku komórek macierzystych.
Macie jakieś zdanie na temat bankowania krwi pepowinowej?

O kurcze ile wy macie tych leków 🤔
Ja tylko pregne plus raz dziennie

Ćwiczycie coś może? Przygotowujecie się do porodu? Kupiłam piłkę do ćwiczeń i mam zamiar poszukać jakieś zestawy rozluźniające.

A w między czasie bo przecież nie będę ciągle sprzątać :p powstał pierwszy misio dla mojej malutkiej 😍
Ja na piłce siedzialam od 38 tyg ciazy dwa dni po takich ćwiczeniach urodzilam :D także tu bym uważała zeby nie za wcześnie.

Ooo to tak ja 😁 też mam szkołę co czwartek.
Dziś był ratownik medyczny z pierwszą pomocą u noworodka i babka z banku komórek macierzystych.
Macie jakieś zdanie na temat bankowania krwi pepowinowej?

O kurcze ile wy macie tych leków 🤔
Ja tylko pregne plus raz dziennie
To samo sobie pomyślałam , że dużo tego wszystkiego, ja tylko kwas foliowy i magnez. A tak to może przez całą ciaze 2 razy paracetamol wzięłam i raz nospe :)

Ja się zastanawiałam , ale w Austrii gdzie mieszkam to są cholendarne kwoty za bank komórek macierzystych.

Słuchajcie.. Dziś odwiedziłam moja koleżankę, która urodziła niecałe 3 tyg temu. Powiem Wam, że byłam w szoku jak zobaczyłam Malutką. Odzwyczaiłam się od takich maleństw.. 🙈 Początkowo aż bałam się ja wziac na ręce... a zaznaczam, że mam już córkę!!! :) Tylko 5 letnią... Niby 5 lat temu rodziłam a jakby wszystko zapomniałam 🙈 Moja Gabi przy tym Maleństwie to jak wielkolud :)
Boże... Gadam jakbym pierwszy raz na oczy noworodka widziała🙈🙈🙈 Ale serio... aż się zmartwiłam jak ja to ogarnę :D

Słuchajcie.. Dziś odwiedziłam moja koleżankę, która urodziła niecałe 3 tyg temu. Powiem Wam, że byłam w szoku jak zobaczyłam Malutką. Odzwyczaiłam się od takich maleństw.. 🙈 Początkowo aż bałam się ja wziac na ręce... a zaznaczam, że mam już córkę!!! :) Tylko 5 letnią... Niby 5 lat temu rodziłam a jakby wszystko zapomniałam 🙈 Moja Gabi przy tym Maleństwie to jak wielkolud :)
Boże... Gadam jakbym pierwszy raz na oczy noworodka widziała🙈🙈🙈 Ale serio... aż się zmartwiłam jak ja to ogarnę :D
Ja jak przeglądałam ciuszki które dostałam od znajomej to też byłam w szoku że to takie małe jest , u mnie już ponad 8 lat od kiedy takiego malucha trzymałam na rękach 😳😳

reklama
Do góry