reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny pytanko moja Pani doktor nic mi nie mówiła o magnezie żebym go brała jak mi twardnieje brzuch ale zakupiłam go sobie magnez B6 forte czy mogę to brać bez obaw 3×1 Czy skonsultować się z moim lekarzem ?
Zawsze najlepiej skonsultować z lekarzem. Ja nie miałam.zaleconego i w aptece mnie pytali czy z polecenia lekarza to mam 🙂 chociaz magnez nie powinien zaszkodzić.

reklama
No ja miałam ostatnio 23mm, zobaczymy teraz w połowie lutego idę, musisz kezek Kochana
No to ja Wam zepsuję troche dzisiejsze statystyki [emoji14] Moja szyjka z dzisiaj to 26mm, więc szpital po następnej wizycie chyba będzie nieunikniony... Maluchy rosną 700 i 720g. Chciałabym dotrwać choć do kwietnia...

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt ☺ mam pytanko jakie magnezy bierzecie jakbyście mi mogły pisać firmy z których bierzecie byłabym wdzięczna ☺
Ja biorę magne b6 w ilości 3 na dobę.

Dziś miałam badanie dna oka - siatkówka zdrowa, mogę rodzić naturalnie :D

Dziewczyny ja nie na temat pisałam już ze jestem sama ojciec dziecka niestety nie uciekł ale nie jest odpowiedzialny ...ostatnio zaczął się interesować więc odpowiadalam kulturalnie patrząc jak będzie dalej wrócić nigdy bym do niego nie wróciła ale dla dzieckazeby miał z nim kontakt mogłabym podtrzymywać relacje niestety długo nie wytrzymał ...dziś zaprosił mnie na obiad do siebie sielanka trwała 2 h bo co bo kolega przyszedł z piwem i tu szok dla mnie z marihuana wyszłam w sekundzie wiedziałam ze jest nieodpowiedzialne ale ze aż tak głupi i oczywiście groźby się zaczęły ze zabierze mi dziecko teraz wiem nie będę mieć skrupułów aby ograniczyć mu prawa nie pozwolę aby miał kontakt z dzieckiem taki człowiek się nie zmienia nie warto żyć xludnymi nadziejami wolę być sama liczyć sama na siebie niż żyć z chorym człowiekiem pisze to tak jakby któraś z dziewczyn kiedykolwiek się wstała ludzie się nie zmieniają a bycie samotna matka nie jest takie zle jest ciężko ale warto wszystko pokonać dla tego maluszka ja wiem. Jedno nie pozwolę aby miał wpływ na wychowanie mojego syna bo nic dobrego nie wniesie do jego życia może mnie czeka. Walka w sądzie ale mam nadzieję ze polskie prawo ułatwi mi życie bo nie yobrazsm sobie aby ktoś taki mógł mi zabrać dziecko
...

reklama
Ja już od środy w domu. Leżałam 5 dni w szpitalu. Wypisali mnie ale nic nie wspomnieli że szyjka się skraca. Za to powiedzieli abym nie tykała brzucha. I od wczoraj nie tyłem i brzuch nie twardnieje. Mam brać magnez i duphaston znowu plus co biorę resztę moich leków. W środę 5 lutego wizyta bo musiałam przełożyć ja z 30 stycznia. Zobaczymy co powie mój lekarz na ta szyjke. Staram się normalnie funkcjonować. W szpitalu Tylko sprawdzili mi na usg o powiedzieli że szyjka ma 5.5 a u mojego lekarza miała 3.5 Więc musi ja sprawdzić i ocenić ją 😊
Co do facetów jeszcze znajdziesz odpowiedniego. Nie ma co takim człowiek się przejmować.

Do góry