reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Ja zajadam się takim naturalnym w postaci pestek dyni, brązowego ryżu i wszelakich kasz. O jabłkach, brokułach, marchewce i kakale nie wspominając. Skurcze łydek póki co poszły w niepamięć 😀
Tylko mi chodzi o tabletki czy do picia magnez gdyż mi brzuch twardnieje więc muszę się w czymś wspomóc...Bo moja Pani doktor dala mi luteine dopochwowo i jeszcze jedne tabletki Ale muszę wziąść magnez

reklama
No to ja Wam zepsuję troche dzisiejsze statystyki :p Moja szyjka z dzisiaj to 26mm, więc szpital po następnej wizycie chyba będzie nieunikniony... Maluchy rosną 700 i 720g. Chciałabym dotrwać choć do kwietnia...

No to ja Wam zepsuję troche dzisiejsze statystyki :p Moja szyjka z dzisiaj to 26mm, więc szpital po następnej wizycie chyba będzie nieunikniony... Maluchy rosną 700 i 720g. Chciałabym dotrwać choć do kwietnia...

Gdzie tam popsute dzieci zdrowe to najważniejsze najwyzej sobie polezysz więcej niż trzeba, kto jak nie my mamy 😁😁😁

Moja też długa. 🙃
Ja dziś chyba zaczynam 3 trymestr :)

Załączniki

• Screenshot_20200131-081051.jpg
    Screenshot_20200131-081051.jpg
    150,9 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Dziewczyny pytanko moja Pani doktor nic mi nie mówiła o magnezie żebym go brała jak mi twardnieje brzuch ale zakupiłam go sobie magnez B6 forte czy mogę to brać bez obaw 3×1 Czy skonsultować się z moim lekarzem ?

Do góry