reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ale macie duże Kluseczki :D u mnie Moja zawsze od samego początku w normie, ale poniżej średniej :) możliwe, że będzie długa i szczupła. Tak przynajmniej mówią. :) Jak za 2 tygodnie w 28tc dojdzie do 1 kg to będę się cieszyć :D
Co WY jecie, ze tak wam dzieciaki rosną jak na drożdźach ??? :D

Ale macie duże Kluseczki :D u mnie Moja zawsze od samego początku w normie, ale poniżej średniej :) możliwe, że będzie długa i szczupła. Tak przynajmniej mówią. :) Jak za 2 tygodnie w 28tc dojdzie do 1 kg to będę się cieszyć :D
Co WY jecie, ze tak wam dzieciaki rosną jak na drożdźach ??? :D
Nie ma się co martwić na tym etapie 😘
Jeśli lekarz mówię że jest w normie to jest ok 💪

Super że wszystkie wizyty dzisiejsze na plus 🥰🙏🏻

Nie ma niestety śniegu, mógłby spaść.
;) Powodzenia na wizytach dziewczyny, ja dopiero w połowie lutego się wybieram , na razie mam spokój od badań i wizyt. Glukozę mam już zaliczoną, nawet dobrze wyszła , mimo wcześniejszych podwyższonych wyników na czczo, ale teraz jestem na diecie to przynajmniej waga powoli rośnie i w sumie tylko brzuszek widać coraz bardziej .
Ale słodyczy zero od grudnia [emoji852] [emoji24]
Macie śnieg?? Bo u nas tylko deszcz i szarówka, nic się nie chce w taką pogodę :crazy:
Super, że wszystko wszystko ok!
Więc my juz po, 23+5 tc, mała na tę chwile ma 622g, ciągle wystawiła język mamie i tacie . Mama wazy 65 wiec +3kg od poczatku ciazy. Na ból głowy woda , dużo wody i do dwóch tabletek paracetamolu na dobę na bóle krzyża. Na hemoroidy maść. Na bezsenność nic nie poradzi. Na pryszcze tez nic. Na skurcze i stwardnienie brzuszka podwojna dawka magnezu. Skierowanie na krew i glukoze na za tydzień. Kolejna wizyta za 3 tyg z wynikami.
Uu, piękna waga!
Ja już też po wizycie wszystko ok :)
Mój grubasek waży 1300g! Lekarz pow że ją dobrze karmię [emoji23]
Następna wizyta końcem lutego i tylko morfologia do zrobienia [emoji106]
Super, że tak ładnie przybrała :)
U mnie 26t1d. Ostatnio brzuszek miał dwa tygodnie różnicy. Dzisiaj tylko 3 dni. ;) równie nabrała. ;) waży co prawda 830 g i jest szczuplejsza ale nadal jest to w normie [emoji173][emoji1283] tak się cieszę że wszystko z nią dobrze.
I kolejna kluseczka, gratuluję!
U mnie dziś 23+5, Młody waży 806 gramów :) wszystko jest w porządku. Szyjka 46mm,wody idealne.
Tylko się cieszyć [emoji7][emoji7][emoji7]
Cieszę się z waszych udanych wizyt! Ja dziś walczylam z glukoza, dałam radę mimo że dziewczyna obok ciągle wymiotowała.. Grunt, że mi się udało [emoji2957][emoji2960]

Cieszę się z waszych udanych wizyt! Ja dziś walczylam z glukoza, dałam radę mimo że dziewczyna obok ciągle wymiotowała.. Grunt, że mi się udało
emoji2957.png
emoji2960.png
Gratulacje. :) Ja zawsze po glukozie mam bóle głowy.

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt ☺ mam pytanko jakie magnezy bierzecie jakbyście mi mogły pisać firmy z których bierzecie byłabym wdzięczna ☺

reklama
Do góry