reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ale macie duże Kluseczki :D u mnie Moja zawsze od samego początku w normie, ale poniżej średniej :) możliwe, że będzie długa i szczupła. Tak przynajmniej mówią. :) Jak za 2 tygodnie w 28tc dojdzie do 1 kg to będę się cieszyć :D
Co WY jecie, ze tak wam dzieciaki rosną jak na drożdźach ??? :D

Ale macie duże Kluseczki :D u mnie Moja zawsze od samego początku w normie, ale poniżej średniej :) możliwe, że będzie długa i szczupła. Tak przynajmniej mówią. :) Jak za 2 tygodnie w 28tc dojdzie do 1 kg to będę się cieszyć :D
Co WY jecie, ze tak wam dzieciaki rosną jak na drożdźach ??? :D
Nie ma się co martwić na tym etapie 😘
Jeśli lekarz mówię że jest w normie to jest ok 💪

Super że wszystkie wizyty dzisiejsze na plus 🥰🙏🏻

Nie ma niestety śniegu, mógłby spaść.
;) Powodzenia na wizytach dziewczyny, ja dopiero w połowie lutego się wybieram , na razie mam spokój od badań i wizyt. Glukozę mam już zaliczoną, nawet dobrze wyszła , mimo wcześniejszych podwyższonych wyników na czczo, ale teraz jestem na diecie to przynajmniej waga powoli rośnie i w sumie tylko brzuszek widać coraz bardziej .
Ale słodyczy zero od grudnia [emoji852] [emoji24]
Macie śnieg?? Bo u nas tylko deszcz i szarówka, nic się nie chce w taką pogodę :crazy:
Super, że wszystko wszystko ok!
Więc my juz po, 23+5 tc, mała na tę chwile ma 622g, ciągle wystawiła język mamie i tacie . Mama wazy 65 wiec +3kg od poczatku ciazy. Na ból głowy woda , dużo wody i do dwóch tabletek paracetamolu na dobę na bóle krzyża. Na hemoroidy maść. Na bezsenność nic nie poradzi. Na pryszcze tez nic. Na skurcze i stwardnienie brzuszka podwojna dawka magnezu. Skierowanie na krew i glukoze na za tydzień. Kolejna wizyta za 3 tyg z wynikami.
Uu, piękna waga!
Ja już też po wizycie wszystko ok :)
Mój grubasek waży 1300g! Lekarz pow że ją dobrze karmię [emoji23]
Następna wizyta końcem lutego i tylko morfologia do zrobienia [emoji106]
Super, że tak ładnie przybrała :)
U mnie 26t1d. Ostatnio brzuszek miał dwa tygodnie różnicy. Dzisiaj tylko 3 dni. ;) równie nabrała. ;) waży co prawda 830 g i jest szczuplejsza ale nadal jest to w normie [emoji173][emoji1283] tak się cieszę że wszystko z nią dobrze.
I kolejna kluseczka, gratuluję!
U mnie dziś 23+5, Młody waży 806 gramów :) wszystko jest w porządku. Szyjka 46mm,wody idealne.
Tylko się cieszyć [emoji7][emoji7][emoji7]
Cieszę się z waszych udanych wizyt! Ja dziś walczylam z glukoza, dałam radę mimo że dziewczyna obok ciągle wymiotowała.. Grunt, że mi się udało [emoji2957][emoji2960]

Cieszę się z waszych udanych wizyt! Ja dziś walczylam z glukoza, dałam radę mimo że dziewczyna obok ciągle wymiotowała.. Grunt, że mi się udało
emoji2957.png
emoji2960.png
Gratulacje. :) Ja zawsze po glukozie mam bóle głowy.

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt ☺ mam pytanko jakie magnezy bierzecie jakbyście mi mogły pisać firmy z których bierzecie byłabym wdzięczna ☺

reklama
Do góry