Bardzo Ci współczuje sytuacji, bo to jest wkurzające, kiedy facet nie bierze odpowiedzialności za to, co robi... Powodzenia, nie będzie łatwo, ale myślę że z dobrym prawnikiem dasz radęDziewczyny ja nie na temat pisałam już ze jestem sama ojciec dziecka niestety nie uciekł ale nie jest odpowiedzialny ...ostatnio zaczął się interesować więc odpowiadalam kulturalnie patrząc jak będzie dalej wrócić nigdy bym do niego nie wróciła ale dla dzieckazeby miał z nim kontakt mogłabym podtrzymywać relacje niestety długo nie wytrzymał ...dziś zaprosił mnie na obiad do siebie sielanka trwała 2 h bo co bo kolega przyszedł z piwem i tu szok dla mnie z marihuana wyszłam w sekundzie wiedziałam ze jest nieodpowiedzialne ale ze aż tak głupi i oczywiście groźby się zaczęły ze zabierze mi dziecko teraz wiem nie będę mieć skrupułów aby ograniczyć mu prawa nie pozwolę aby miał kontakt z dzieckiem taki człowiek się nie zmienia nie warto żyć xludnymi nadziejami wolę być sama liczyć sama na siebie niż żyć z chorym człowiekiem pisze to tak jakby któraś z dziewczyn kiedykolwiek się wstała ludzie się nie zmieniają a bycie samotna matka nie jest takie zle jest ciężko ale warto wszystko pokonać dla tego maluszka ja wiem. Jedno nie pozwolę aby miał wpływ na wychowanie mojego syna bo nic dobrego nie wniesie do jego życia może mnie czeka. Walka w sądzie ale mam nadzieję ze polskie prawo ułatwi mi życie bo nie yobrazsm sobie aby ktoś taki mógł mi zabrać dziecko
...
Dobrze, że już jestes w domu. A z jakiego powodu byłaś w szpitalu?Ja już od środy w domu. Leżałam 5 dni w szpitalu. Wypisali mnie ale nic nie wspomnieli że szyjka się skraca. Za to powiedzieli abym nie tykała brzucha. I od wczoraj nie tyłem i brzuch nie twardnieje. Mam brać magnez i duphaston znowu plus co biorę resztę moich leków. W środę 5 lutego wizyta bo musiałam przełożyć ja z 30 stycznia. Zobaczymy co powie mój lekarz na ta szyjke. Staram się normalnie funkcjonować. W szpitalu Tylko sprawdzili mi na usg o powiedzieli że szyjka ma 5.5 a u mojego lekarza miała 3.5 Więc musi ja sprawdzić i ocenić ją
Co do facetów jeszcze znajdziesz odpowiedniego. Nie ma co takim człowiek się przejmować.