reklama
Anipul
Fanka BB :)
Super!Zobacz załącznik 1060666
Żyjemy, mamy się dobrze, choć zmęczeni pozdrawiam wszystkich świąteczne
Dziewczynki, zdarzają Wam się zawroty głowy?
Mnie sporadycznie.męczą od wczoraj...
julia2s
Tak, nie czesto, ale sie zdarza. Ja zapominam o witaminach, a w kazdej ciazy mialam anemie. Teraz staram sie brac codziennieSuper!
Tak, czasami tak, od 2-3 tygodni. Zalecenie od lekarza - dużo odpoczywać.Super!
eM-eS-Zet
Świątecznie z syniem [emoji319][emoji319][emoji319][emoji318][emoji318][emoji318][emoji300][emoji300][emoji300]
22 tydz. [emoji177]
22 tydz. [emoji177]
K
karo88*
Gość
Mam problem dlatego postanowiłam tu napisać jestem w 20 tyg ciąży ale nadal nie odczuwam ruchów dziecka boję się że coś jest nie tak 23 grudnia byłam na usg serduszko bilo wszystko było ok czy to normalne że nie odczuwam ruchów dziecka ? Również jestem przeziębienia biorę antybiotyk czy to na wpływ na rozwój mojego dziecka ?
Milcziena
Jeśli jesteś w pierwszej ciąży to nie masz się czym martwić, to może przyjść z dnia na dzień, może musisz się bardziej wsłuchać, zjeść coś słodkiego, przyłożyć rękę do brzuszka, porozmawiać spokojnym głosem do malucha [emoji6] bez obaw, jeśli nie pojawią się bodajże do 24tc trzeba to skonsultować z lekarzemMam problem dlatego postanowiłam tu napisać jestem w 20 tyg ciąży ale nadal nie odczuwam ruchów dziecka boję się że coś jest nie tak [emoji20] 23 grudnia byłam na usg serduszko bilo wszystko było ok czy to normalne że nie odczuwam ruchów dziecka ? Również jestem przeziębienia biorę antybiotyk czy to na wpływ na rozwój mojego dziecka ?
reklama
julia2s
U nas dzisiaj dzien wyprzedaze, a dodatkowo zamykaja wielka sieciowke taka dzidziusiowo maluszkowa. Upolowalam pare rzeczy w tym torbe do wozka, ubranka dla malutkiej i starszakow. Za wszystko zaplacilam na polskie jakies 250-260zl, a normalnie za sama torbe dalabym 300.
Podziel się: