reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Jak kochane po wigilii? Drugi rok z rzedu nie musze brzucha wciagac 🙃 taki plus bycia w ciazy 😜

Załączniki

• IMG_20191224_193930.jpg
    IMG_20191224_193930.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Mam problem dlatego postanowiłam tu napisać jestem w 20 tyg ciąży ale nadal nie odczuwam ruchów dziecka boję się że coś jest nie tak 😞 23 grudnia byłam na usg serduszko bilo wszystko było ok czy to normalne że nie odczuwam ruchów dziecka ? Również jestem przeziębienia biorę antybiotyk czy to na wpływ na rozwój mojego dziecka ?

Mam problem dlatego postanowiłam tu napisać jestem w 20 tyg ciąży ale nadal nie odczuwam ruchów dziecka boję się że coś jest nie tak [emoji20] 23 grudnia byłam na usg serduszko bilo wszystko było ok czy to normalne że nie odczuwam ruchów dziecka ? Również jestem przeziębienia biorę antybiotyk czy to na wpływ na rozwój mojego dziecka ?
Jeśli jesteś w pierwszej ciąży to nie masz się czym martwić, to może przyjść z dnia na dzień, może musisz się bardziej wsłuchać, zjeść coś słodkiego, przyłożyć rękę do brzuszka, porozmawiać spokojnym głosem do malucha [emoji6] bez obaw, jeśli nie pojawią się bodajże do 24tc trzeba to skonsultować z lekarzem

reklama
U nas dzisiaj dzien wyprzedaze, a dodatkowo zamykaja wielka sieciowke taka dzidziusiowo maluszkowa. Upolowalam pare rzeczy w tym torbe do wozka, ubranka dla malutkiej i starszakow. Za wszystko zaplacilam na polskie jakies 250-260zl, a normalnie za sama torbe dalabym 300.

Do góry