reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Witajcie, dawno tu nie pisałam. Tylko podczytuje czasem, choć przed świętami jakoś nie miałam czasu aż tak zaglądać. Dziś miałam USG połówkowe. Trochę niebanalnie bo w niedz ale prywatnie więc czy to niedz czy zwykły dzień nie robi różnicy. Poznaliśmy płeć i dołączam do mam spodziewających się synków 😁 Mały zdrowiutki, miał dziś 351 g, termin bez zmian 15.05. Dziś 20t3d, jesteśmy w połowie ciąży 🙂

reklama
Ja myślę już poważnie nad MAXI COSI ADORRA 2w1 kolor jak na fot.ponizej. Pojezdzilam, poskladalam kiedys w sklepie i wg mnie lekka, zwinna i zgrabna a na tym mi zalezy...ktoś może uzytkował? Opinie?
Screenshot_2019-12-29-15-07-29.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-07-44.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-07-54.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-08-01.jpeg

No cos sie przez weekend cisza zrobila. Ja jeszcze jestem na grupach na fb, tam caly czas sie cos dzieje ☺️ niestety nie tylko pozytywne rzeczy. Jedna dziewczyna jest na porodowce. Od kilku dni probowali zatrzymac porod, ale juz chyba nie dadza rady. Ona jest 22+, wiec tylko sie modlic, ze uratuja dzieciatko ✊
o jeju :( z jakiego powodu tak się u niej działo?

Moje dwie miłości :) czekam na potwierdzenie płci 8.01 i lecę po któryś :)
Kwiatowy dla dziewczynki, oczywiście z fotelikiem i gondola. Drugi dla chłopca też 3w1 :)
Screenshot_20191229_223115_pl.tablica.jpeg
Screenshot_20191229_223047_pl.tablica.jpeg

reklama
Do góry