reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Witajcie, dawno tu nie pisałam. Tylko podczytuje czasem, choć przed świętami jakoś nie miałam czasu aż tak zaglądać. Dziś miałam USG połówkowe. Trochę niebanalnie bo w niedz ale prywatnie więc czy to niedz czy zwykły dzień nie robi różnicy. Poznaliśmy płeć i dołączam do mam spodziewających się synków 😁 Mały zdrowiutki, miał dziś 351 g, termin bez zmian 15.05. Dziś 20t3d, jesteśmy w połowie ciąży 🙂

reklama
Ja myślę już poważnie nad MAXI COSI ADORRA 2w1 kolor jak na fot.ponizej. Pojezdzilam, poskladalam kiedys w sklepie i wg mnie lekka, zwinna i zgrabna a na tym mi zalezy...ktoś może uzytkował? Opinie?
Screenshot_2019-12-29-15-07-29.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-07-44.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-07-54.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-08-01.jpeg

No cos sie przez weekend cisza zrobila. Ja jeszcze jestem na grupach na fb, tam caly czas sie cos dzieje ☺️ niestety nie tylko pozytywne rzeczy. Jedna dziewczyna jest na porodowce. Od kilku dni probowali zatrzymac porod, ale juz chyba nie dadza rady. Ona jest 22+, wiec tylko sie modlic, ze uratuja dzieciatko ✊
o jeju :( z jakiego powodu tak się u niej działo?

Moje dwie miłości :) czekam na potwierdzenie płci 8.01 i lecę po któryś :)
Kwiatowy dla dziewczynki, oczywiście z fotelikiem i gondola. Drugi dla chłopca też 3w1 :)
Screenshot_20191229_223115_pl.tablica.jpeg
Screenshot_20191229_223047_pl.tablica.jpeg

reklama
Do góry