reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Jak kochane po wigilii? Drugi rok z rzedu nie musze brzucha wciagac 🙃 taki plus bycia w ciazy 😜

Załączniki

• IMG_20191224_193930.jpg
    IMG_20191224_193930.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Mam problem dlatego postanowiłam tu napisać jestem w 20 tyg ciąży ale nadal nie odczuwam ruchów dziecka boję się że coś jest nie tak 😞 23 grudnia byłam na usg serduszko bilo wszystko było ok czy to normalne że nie odczuwam ruchów dziecka ? Również jestem przeziębienia biorę antybiotyk czy to na wpływ na rozwój mojego dziecka ?

Mam problem dlatego postanowiłam tu napisać jestem w 20 tyg ciąży ale nadal nie odczuwam ruchów dziecka boję się że coś jest nie tak [emoji20] 23 grudnia byłam na usg serduszko bilo wszystko było ok czy to normalne że nie odczuwam ruchów dziecka ? Również jestem przeziębienia biorę antybiotyk czy to na wpływ na rozwój mojego dziecka ?
Jeśli jesteś w pierwszej ciąży to nie masz się czym martwić, to może przyjść z dnia na dzień, może musisz się bardziej wsłuchać, zjeść coś słodkiego, przyłożyć rękę do brzuszka, porozmawiać spokojnym głosem do malucha [emoji6] bez obaw, jeśli nie pojawią się bodajże do 24tc trzeba to skonsultować z lekarzem

reklama
U nas dzisiaj dzien wyprzedaze, a dodatkowo zamykaja wielka sieciowke taka dzidziusiowo maluszkowa. Upolowalam pare rzeczy w tym torbe do wozka, ubranka dla malutkiej i starszakow. Za wszystko zaplacilam na polskie jakies 250-260zl, a normalnie za sama torbe dalabym 300.

Do góry