reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Hej. Dawno się nie odzywałam pewnie mnie już nikt nie pamięta. Pozdrawiam
Wesołych Świąt

Witam moglaby pani powiedziec co z tym spojeniem po porodzie? Czy wrocilo do normy? Bede miala cesarke ze wzgledu na rozejscie spojenia. Boli jak cholera trudno mi uwierzyc ze ten bol kiedys minie.
Witam. Po porodzie jeszcze bolało przez jakiś czas. Na wizycie kontrolnej już było ok wszystko się zeszło i nie musiałam nawet iść do ortopedy. W obecnej ciąży dużo wcześniej się rozeszlo i jak się nic nie zmieni to też będzie cc.

reklama
Wczoraj kolo 20:30 potracil nam ktos psa... śmiertelnie niedaleko naszego domu.
Najgorsze bylo to jak powiedzieć 4,5 latkowi ktory od urodzenia wychowywal się z nim...a z nami 11 lat :(
Powiedziwlismy Filipowi rano prawde...
Plakal...mowil ze chce do nuego, ale szybko tlumaczyl sam sobie ze chyba nie jest mu smutno bo jest w niebie z dziadziem, kretem,jezem,ptaszkiem i slimakiem co tez tam na gorce ich potracil samochod...
On na ten swoj maly mózdzek mega madry...stwierdził tez ze,szkoda ze dzidziulek juz nie pozna psa.
Nawet nie wiecie jak ja dzis z nim razem plakalam...
Całą noc nie spalam bo tak przezywalam
Wory pod oczami to mam po pas...a dziecko w brzuchu cala noc czulo i strasznie się ruszalo...juz się balam przez chwilę zeby bidy sobie nie narobic...ehhh DZIŚ w domu potwornie pusto i cicho...Zobacz załącznik 1059449
Bardzo mi przykro :(
Dobrze ze syn sobie szybciutko to w główce ułożył, widać że to madry chłopiec ;*

Hej. Dawno się nie odzywałam pewnie mnie już nikt nie pamięta. Pozdrawiam
Wesołych Świąt

Witam. Po porodzie jeszcze bolało przez jakiś czas. Na wizycie kontrolnej już było ok wszystko się zeszło i nie musiałam nawet iść do ortopedy. W obecnej ciąży dużo wcześniej się rozeszlo i jak się nic nie zmieni to też będzie cc.
Bardzo pani dziekuje za odpowiedz. Czyli jest nadzieja. Dziekuje. Wesołych Świąt.

Ja też życzę każdej w Was spokojnych, rodzinnych i wspaniałych Świąt !! Na pewno będą niezapomniane bo to pierwsze święta naszych maluchów 😍 ;)
Ja dzisiaj po wizycie , mały brykał ze trudno go było uchwycić ale dzisiaj jeszcze dokładniej pokazał co ma między nogami więc chyba niespodzianki nie będzie :) Oczywiście zapomniałam się połowy rzeczy spytać lekarza , na następną wizytę idę z listą pytań bo skleroza jeszcze gorsza niż ostatnio.
Jeszcze raz niezapomnianych Świat Wam życzę 🙂🙃😳

U mnie tez lekkie zamieszanie swiateczna. Dzisiaj wigilia, a ja jestem daleko w tyle. Maz do 10 w pracy, ja probuje uspic mojego lobuziaka zeby zaczac cos ogarniac. Przede wszystkim siebie, bo musze wlosy umyc. Wesolych Swiat drogie Panie ❤️

Załączniki

• FB_IMG_1577177515469.jpg
    FB_IMG_1577177515469.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 95
Kochane, późno, ale szczerze... Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt w cudownej, rodzinnej atmosferze :*
Ja pewnie znikne na parę dni, pojawię się po Nowym Roku więc chciałabym przy okazji życzyć Wam wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

reklama
Do góry