I się śmieje że pierwszym lokatorem będzie kotka. Ma już 11 lat i temu starszemu marnuje od urodzenia. Teraz np wybija 21 ona rybka drze żeby łóżko scielic i nawołuje syna do spania, a on grzecznie idzie bo nikt nie chce słuchać tego jej darcia. I czuje że tam w brzuchu jest 2 bo ciągle jak ma okazje to leży mi na brzuchu i mruczyTo tak jak ja hih maz kot i pies hih
reklama
Anitta013
Fanka BB :)
Ojej tak koty wyczuwaja super ze tez kochasz zwierzetaI się śmieje że pierwszym lokatorem będzie kotka. Ma już 11 lat i temu starszemu marnuje od urodzenia. Teraz np wybija 21 ona rybka drze żeby łóżko scielic i nawołuje syna do spania, a on grzecznie idzie bo nikt nie chce słuchać tego jej darcia. I czuje że tam w brzuchu jest 2 bo ciągle jak ma okazje to leży mi na brzuchu i mruczy
Moja kotka to ewenement na skalę światową. Mąż mi ja przyniósł bo się płakała przy ulicy i tak została. Psa mam od 3 lat. I też go kotka rozumu nauczyła i mój pies jest bardziej koci niż psi. Tylko waga nie taOjej tak koty wyczuwaja super ze tez kochasz zwierzeta
Anitta013
Haha Suuper rodzinka naprawdeMoja kotka to ewenement na skalę światową. Mąż mi ja przyniósł bo się płakała przy ulicy i tak została. Psa mam od 3 lat. I też go kotka rozumu nauczyła i mój pies jest bardziej koci niż psi. Tylko waga nie ta
julia2s
Niby tak, ale czujac, ze jestem na granicy tej normy nie czuje sie o wiele lepiej Nadal to spore ryzyko, ciaza nieplanowana, na poczatku bylam zalamana, nadal daleko mi do szczescia, a tu takie cos. Przez to tylko czuje sie winna, ze to przez to, ze nie chcialam i sie nie cieszylam. Ehh hormony nie pomagajaHej Słyszałam, że w UK są zupełnie inne normy PAPPA, od których uznaje się 'ryzyko wysokie'. U nas, jak wszystkie wiemy, wysokie ryzyko jest od 300. Same stresy i dramaty z tym pappa. A w Anglii ta granica 'masakry' jest przesunięta na 150. Czy nie zdrowiej dla nas wszystkich?
Anitta013
Kochana najgorsze to sie poddać emocja..spokojnie nic nie jest na 100%jeszcze sie z tego będziesz smiala a dzidzia bedzie zdrowa jak ryba zobaczyszNiby tak, ale czujac, ze jestem na granicy tej normy nie czuje sie o wiele lepiej Nadal to spore ryzyko, ciaza nieplanowana, na poczatku bylam zalamana, nadal daleko mi do szczescia, a tu takie cos. Przez to tylko czuje sie winna, ze to przez to, ze nie chcialam i sie nie cieszylam. Ehh hormony nie pomagaja
julia2s
Tylko ta niepewnosc mnie wykonczy. Mocno rozwazam nifty, ktore mam nadzieje pozwolilyby mi spac spokojnie. Tylko cena powalaKochana najgorsze to sie poddać emocja..spokojnie nic nie jest na 100%jeszcze sie z tego będziesz smiala a dzidzia bedzie zdrowa jak ryba zobaczysz
A co byś wolała córkę czy syna. Mi to jest obojętne ale serce rwie do córy. Mam juz damskie imię wybrane EmiliaHaha Suuper rodzinka naprawde
Nad męskim jeszcze się wachamA co byś wolała córkę czy syna. Mi to jest obojętne ale serce rwie do córy. Mam juz damskie imię wybrane Emilia
reklama
Anitta013
Ja pragne zeby bylo zdrowe choc zawsze chciałam chlopakaA co byś wolała córkę czy syna. Mi to jest obojętne ale serce rwie do córy. Mam juz damskie imię wybrane Emilia
Podziel się: