Anitta013
Fanka BB :)
To termin jak ja czyli 12 tydz przeszedłja mam.jutro prenatalne a Ty juz po?Jestem i ja. Termin mam na 30 maja. W domu mam 9 letniego syna. Pozdrawiam Was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To termin jak ja czyli 12 tydz przeszedłja mam.jutro prenatalne a Ty juz po?Jestem i ja. Termin mam na 30 maja. W domu mam 9 letniego syna. Pozdrawiam Was.
Za wyniki tez trzymam kciuki wszystko będzie ok a czy wszyscy na prenatalnych robia peppa?
W poniedziałek miałam. Jest wszystko super jak na razie. Jak miałam 21 lat z synem w ciąży wcale niczym się nie stresowalam.a teraz stres CAŁA niedzielę i poniedziałek. Jednak z wiekiem człowiek glupiejeTo termin jak ja czyli 12 tydz przeszedłja mam.jutro prenatalne a Ty juz po?
Hih super ze wszystko wporzadku czyli mamy ten sam termin i ten sam wiek witaj 30 tkoW poniedziałek miałam. Jest wszystko super jak na razie. Jak miałam 21 lat z synem w ciąży wcale niczym się nie stresowalam.a teraz stres CAŁA niedzielę i poniedziałek. Jednak z wiekiem człowiek glupieje
Hi hi zakłamalam wiek ja jestem niestety z kwietnia 1987. asz się odmlodzilamHih super ze wszystko wporzadku czyli mamy ten sam termin i ten sam wiek witaj 30 tko
O aj mój mąż od 3 lat też ma ciągle 30 trochę dziko przekroczyć ta magiczna 30 stke A ty masz już jakiegoś szkraba w domu ? Ja to mam taka trochę dziwna rodzinę. Mamy w domu psa kota chomika oraz rybki. Jak w tej piosence dla dzieci i zawsze się śmiejemy z tegoOj tan 3 lata hih
To nie jest paradoks, to są realia ludzi pracujących. Kiedy wozilam córkę do przedszkola państwowego na 6.30, nauczyciele tak ją zalowali, że biedna, bo tak wcześnie... a ja musiałam jechać przecież do pracy i rzeczywiście była często pierwsza lub w trójce na wielkie przedszkole, bo zbierali się w jednej sali.U nas paradoksalnie w żłobku (prywatnym) na niecałe 30dzieci rano przed 8 i o 15 było jeszcze więcej dzieci niż teraz w publicznym przedszkolu (w którym jest ich ponad 100)
To tak jak ja hih maz kot i pies hihO aj mój mąż od 3 lat też ma ciągle 30 trochę dziko przekroczyć ta magiczna 30 stke A ty masz już jakiegoś szkraba w domu ? Ja to mam taka trochę dziwna rodzinę. Mamy w domu psa kota chomika oraz rybki. Jak w tej piosence dla dzieci i zawsze się śmiejemy z tego
Dostalam dzisiaj wyniki krwi i wyszlo ryzyko zd 1:154. W opisie jest, ze to niskie ryzyko, ale mi sie wydaje, ze to jest jednak sporo wyszlo ktorejs podobnie? Co lekarz na to? Ja w UK to Tu wszystko jest inaczej...