reklama
Pszczoła2020
Fanka BB :)
W polsce urlop to praca ale w anglii to zawsze na lewą stronęBo to juz taki bonus, czytaj wpadka. Mam juz 3 chlopakow i wiecej mialo nie byc. Ja wiem, ze musi byc 26 tygodni przepracowane tylko nie wiem czy urlop sie wlicza
julia2s
Tu tez tak normalnie, ale ja mam troche bardziej skomplikowana sytuacje przez to, ze ostatnio zmienilam prace i 2 tygodnie pozniej sie okazalo, ze po roku staran akurat wtedy zaszlam w ciaze i nie nalezal mi sie macierzynski z firmy tylko taki panstwowy. Natomiast dalej mam zatrudnienie i nie wiem jak to teraz bedzie.W polsce urlop to praca ale w anglii to zawsze na lewą stronę
AnnaMaria1006
Zaciekawiona BB
Jestem w takiej samej sytuacji. A duży krwiak? Mój ma 2,5 cm. Jedyne,co można zrobić to leżeć i się oszczędzać. Przy pierwszym krwiaku stale leżałam i obyło się nawet bez krwawienia-sam się wchłonął.Dzisiejsza noc to ciężka noc.
Znów wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem.
Z dzidziusiem w porządku, zrobil się krwiaczek w okolicy łożyska. To już drugi raz. Lekarze mówią, że tak może jeszcze się dziać przez parę tygodni. Ech. Nie mam sił.
Ja też chyba... tzn chyba bo nie mam migren. Boli mnie bardzo glowa z jednej strony, czoło i jakby oczy ? Ogólnie dzis się źle czuje. W pracy byłam do niczego:/Ale mam migrene, macie jakieś sposoby? Zwariuje ...
Lilka455
Jak oczy to na bank migrena , ja po pierwszej ciąży zaczęłam miewac. Nie dość że mam to co napisałaś to jeszcze mi niedobrze mega , mam swiatlowstret i wszystkie dzięki sa dla mnie milion razy za wysokie :/ chyba wezmę pol tabletki mexalenu bo już godzine leze i nic nie przechodzi.Ja też chyba... tzn chyba bo nie mam migren. Boli mnie bardzo glowa z jednej strony, czoło i jakby oczy ? Ogólnie dzis się źle czuje. W pracy byłam do niczego:/
Nieduży, nie też koło 2,5cm. U mnie jest tak, że najpierw pęka naczynko, krwawienie a później to co nie wyleci tworzy krwiaczka/skrzep. No odpoczywam, leżę, czytam gazetyJestem w takiej samej sytuacji. A duży krwiak? Mój ma 2,5 cm. Jedyne,co można zrobić to leżeć i się oszczędzać. Przy pierwszym krwiaku stale leżałam i obyło się nawet bez krwawienia-sam się wchłonął.
Byłam u swojego lekarza popołudniu na kontroli jak to wygląda po nocy i przy okazji na usg udało sie złapać wstydzisia i na 90% mamy potwierdzona płeć
Mojego męża z migren ratuje "Mikstura teściowej". Kawa+cola+sok z połowy cytryny. Nie pytajcie jak, ale na niego działaJak oczy to na bank migrena , ja po pierwszej ciąży zaczęłam miewac. Nie dość że mam to co napisałaś to jeszcze mi niedobrze mega , mam swiatlowstret i wszystkie dzięki sa dla mnie milion razy za wysokie :/ chyba wezmę pol tabletki mexalenu bo już godzine leze i nic nie przechodzi.
reklama
julia2s
Super! Ja mam nadzieje na dziewczynke w koncu. Skoro juz i tak nadprogramowe i taka niespodzianka to moglaby byc ta wymarzona corka. Mam nadzieje, ze w nastepny czwartek sie dowiemNieduży, nie też koło 2,5cm. U mnie jest tak, że najpierw pęka naczynko, krwawienie a później to co nie wyleci tworzy krwiaczka/skrzep. No odpoczywam, leżę, czytam gazety
Byłam u swojego lekarza popołudniu na kontroli jak to wygląda po nocy i przy okazji na usg udało sie złapać wstydzisia i na 90% mamy potwierdzona płeć
Podziel się: