natalia0
Fanka BB :)
⁸
Hahaha, mam podobnie. Mimo, że wokół też słyszę jak mi mówią, że jeszcze czas na kupowanie rzeczy dla małej kluski, to z niektórymi rzeczami nie mogłam nie powstrzymać, a niektórych jeszcze nie kupiłam, ale mam zapisane i powiedziałam sobie, że po usg które mam we czwartek jak będzie okej, to zamówię bluzę i spodnie dla maluszka bo wypatrzyłam komplecik w hm
Ja za to niestety nie mam blokady niestety, a bym chciała [emoji23][emoji23] niby niewiele mam, ale co wizyta w komisie to maluszek zawsze coś "dostaje", dopiero się zacznie jak mi się płeć pokaże [emoji847]
Ide robić ciasto, choć lenia mam strasznego, [emoji25][emoji25]
Wypozyczylam sobie książki, nie mogę się doczekać aż się za nie wezme [emoji847][emoji847]
Hahaha, mam podobnie. Mimo, że wokół też słyszę jak mi mówią, że jeszcze czas na kupowanie rzeczy dla małej kluski, to z niektórymi rzeczami nie mogłam nie powstrzymać, a niektórych jeszcze nie kupiłam, ale mam zapisane i powiedziałam sobie, że po usg które mam we czwartek jak będzie okej, to zamówię bluzę i spodnie dla maluszka bo wypatrzyłam komplecik w hm