reklama
Kiniawk
Fanka BB :)
To czekamy na wyniki, byle do piątku!!!!Jestem po amniopunkcji, krótki zabieg i nic nie bolało wyniki z fish może będą w piątek.
Generalnie stresuję się jakoś dziwnie
nnat.
Dziewczyny a pojawił się u Was przy tym klujacy ból, coś jakby skurczowe bóle? Jak możecie to opisać. Ja mam od około 2 tygodni takie dziwne bóle i strasznie mnie to martwi, ale oszczędza się i czekam do wizyty w poniedziałekW poprzedniej też mnie bolało ale chyba trochę później. Mam nadzieję że jak macica się podniesie to przestanie mi bobas na spojenie uciskać. Na pewno jest też wpływ hormonów i poprzedniej ciąży, staram się nie dźwigać i liczę na to że przestanie albo chociaż nie bedzie gorzej
Lilka455
Będzie wszystko w porządkuJestem po amniopunkcji, krótki zabieg i nic nie bolało wyniki z fish może będą w piątek.
nnat.
Będzie dobrze, trzymam kciukiJestem po amniopunkcji, krótki zabieg i nic nie bolało wyniki z fish może będą w piątek.
Yonce
Dziewczyny a pojawił się u Was przy tym klujacy ból, coś jakby skurczowe bóle? Jak możecie to opisać. Ja mam od około 2 tygodni takie dziwne bóle i strasznie mnie to martwi, ale oszczędza się i czekam do wizyty w poniedziałek
U mnie są to takie bole jak miałam na okres.
Aurelka1994
Będzie dobrze
Jestem po amniopunkcji, krótki zabieg i nic nie bolało wyniki z fish może będą w piątek.
Trzymam kciuki !Jestem po amniopunkcji, krótki zabieg i nic nie bolało wyniki z fish może będą w piątek.
Pszczoła2020
Ale bardziej macica/jajniki?Dziewczyny a pojawił się u Was przy tym klujacy ból, coś jakby skurczowe bóle? Jak możecie to opisać. Ja mam od około 2 tygodni takie dziwne bóle i strasznie mnie to martwi, ale oszczędza się i czekam do wizyty w poniedziałek
reklama
milenka30
Normalne że się denerwujesz ale staraj się uspokoić dla dziecka, teraz mu spokój potrzebny.Jestem po amniopunkcji, krótki zabieg i nic nie bolało wyniki z fish może będą w piątek.
Podziel się: