Anulka.
Fanka BB :)
No jasne [emoji16][emoji73] Bilety już kupione [emoji106]Moj m też pewnie nie będzie chciał, ale my narazie nie wybiegamy w etap imion czy wyprawki. Ostatnio miesiąc temu byłam na wizycie i czasem łapią mnie myśli czy serduszko nie przestało bić bo to ten zagrożony czas jeszcze był.
Dziewczyny ma któraś córkę, fanke krainy lodu? Moja już odlicza dni do pójścia do kina na drugą część.
Moja ma 2,5 i pierwszy raz idzie do kina. Jestem ciekawa czy da radę [emoji6]Moja młoda też 'kocha' Elze ale że ma niecałe 3 lata to nawet pierwszej części nie obejrzała w domu w skupieniu, także w grę wchodzą tylko ciuchy i zabawki [emoji4]
Dobrze że skończylo się na strachu. Buziaki i uważaj na siebie [emoji8]Oj dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pogotowia. Koło 18 poszłam na siusiu i zobaczyłam żywa krew na papierze, możecie sobie wyobrazić... szybko na pogotowie, ale ode mnie do szpitala jest 45 samochodem. Dzięki Bogu z dzidzia wszystko ok. Mam nisko umieszczone łożysko które prawie zachodzi na szyjkę i stad może się pojawiać taka żywa krew. Mam zalecenie dalej kontynuować Duphaston i odpoczynek: leżenie i dalej leżenie i czekać aż łożysko się podniesie. Ale się najadłam strachu...
Maju, bardzo mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Daj znać, proszę po badaniu. Wiesz, że ten temat jest dla mnie bardzo ważny. Ja na razie też jestem spokojna. Podejrzewam że będzie tak jak u Ciebie [emoji85]Dziewczyny, ja dziś o 17:00 mam amniopunkcję i tak jak byłam spokojna cały czas, to dziś w nocy miałam taki koszmar, że mnie chłop musiał uspokajać
Chyba zdecyduje się zapłacić 1000zł za rapid fish żeby mieć wyniki za 3 dni, bo inaczej chyba oszaleje...