Mi się marzy Pola i Iga albo Marcel i Mikołaj
Mąż przeciwny Marcelowi i Iga też mu się nie podobaj za bardzo. Jeszcze go urobie! [emoji23]
Wiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
,
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się marzy Pola i Iga albo Marcel i Mikołaj
Mąż przeciwny Marcelowi i Iga też mu się nie podobaj za bardzo. Jeszcze go urobie! [emoji23]
Wiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmimyślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg
![]()
MarysiaDla dziewczynki mi bardzo podoba się Maria, dla chłopca już trudniej bo sporo mi się podoba- Jędrzej, Konstanty, Mieszko ale moja mama zawsze mówi, ze jak się zobaczy małą twarzyczkę to od razu będzie jedno pasować![]()
to właśnie jedno z tych imion złotego środka: wszyscy znają a jest oryginalne bo wśród młodych nie ma Moniki. tak samo gdzie są Marty? Przecież to takie ładne bezpretensjonalne imięWiecie jakie imię jest rzadko? Monika [emoji848]
13+5 wg mojej apki. działa działa. pisałam już o nim na forum: kupiłam 4 lata temu angel care używany na allegro jako gadget ale przydał się, potem pożyczyłam sąsiadce która ostro przesadzała i co chwilę biegała na SOR żeby ją do KTG podłączyliA właśnie zastanawiałam się czy to naprawdę działaw którym jesteś tygodniu, że ten detektor juz wykrywa dzidziusia?
Mój mąż też tak mówi, szczególnie że uparl się na Maciusia. [emoji849]Dziękuje [emoji8]
O kurczę..i co Twoja mama na to?
Mój P też mnie czasem straszy,że pojedzie do urzędu i da takie imię jak jemu się podoba![]()
Hej u nas poniedzoalek poczatek 15 tygTo dobrze że z maluszkiem wszystko ok!! Odpoczywaj ile się da!
Dzień dobry, nie śpię i ja. Młody już rządzi, razem z kotem. Chłop motywuje się przed biegiem Niepodległościowym
Dziś pyka nam 14tydzien. Lubię przez to poniedziałki
Miłego dnia!![]()
@OdNowa Zgadzam się - córa jest prawdziwą Zuzą - imiennik sprawdza się w 100%. [emoji16] Dodając do tego włoski temperament tatusia i wybuchowość mamusi mam wrażenie, że zafundowaliśmy sobie kłopotki jako rodzice w późniejszym czasie[emoji2]