reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Gratulacje :) mnie się zdarzyło na odwrót, w 16 tygodniu miał być raczej chłopiec, który okazał się być córcią w 20 tygodniu :)
Moja aplikacja powiedziała że skończyłam 13 tygodni i jesteśmy w 14 :) ale do kolejnej wizyty jeszcze 15 dni.... Zejdę psychicznie do tej pory :(
Ja dziś według tego co lekarz wyznaczył mam 14+0 czyli wchodzę w 15 tyc. Według aplikacji mam 14+5 :p jednak bardziej wierzę lekarce bo na usg zawsze wychodzi tak jak ona mi na pierwszym powiedziała :p. Ale wizytę kolejną mam dopiero 3.12 :p 3 tygodnie jeszcze.... To będzie już 17+1 jak pójdę na wizytę...może już ta płeć będzie pewniejsza :p ale najlepiej pewnie w styczniu na połówkowych będzie widać... :D

reklama
Kto korzysra z Aliexpress? Dziś są zniżki korzystacie?
Ja regularnie korzystam z Aliexpress 👍👍 nałogowo kupuję skarpetki, mam zapas na dobre 2 miesiące 😅 teraz chciałam upolować jakąś fajną sukienkę o luźnym kroju 🙂
Co do imion to mi bardzo podobają się krótkie imiona- Adam I Iga. Narzeczony jest na nie 😉 wspólnie zdecydowaliśmy, że chłopiec będzie Jędrkiem.

Dobre pytanie...
W sumie mi na prenatalnych powiedzial lekarz, żee na 85% dziewczynka, 1,5tyg.później mój lekarz prowadzący potwierdził, ale też jakos żyje w niedowierzaniu jeszcze...
Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?

Ja słyszałam o Aliexpres ale jakaś taka ciemna w tym jestem.
Podobno wiele super rzeczy można kupić za małe pieniądze.

Gratulacje :) mnie się zdarzyło na odwrót, w 16 tygodniu miał być raczej chłopiec, który okazał się być córcią w 20 tygodniu :)
Moja aplikacja powiedziała że skończyłam 13 tygodni i jesteśmy w 14 :) ale do kolejnej wizyty jeszcze 15 dni.... Zejdę psychicznie do tej pory :(
Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi :) myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg :)

U mnie tez prenatalne super. Na wynik pappa musimy czekać...
Na razie wygląda na chlopca ;)
20191111_105545.jpeg

Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi :) myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg :)
Ja właśnie nie miałam wizyty miesiąc i to jednak długo. Jak już się ruchy czyje to spokojniej a na wczesnym etapie nic nie wiadomo.

reklama
Ja prenetalne mam w środę i już dzisiaj czuje nerwy :/
Zwariować można.

Doskonale Cię rozumiem. Ja tak się denerwowałam,że poszłam wcześniej prywatnie i przed gabinetem się popłakałam z nerwów. W przyszły poniedziałek mam u swojego gin na NFZ,ale jestem już dookoła.

Nie martw się,bo na pewno wszystko będzie dobrze [emoji173]️[emoji1320] i poczujesz duża ulgę

Do góry