Ja dziś według tego co lekarz wyznaczył mam 14+0 czyli wchodzę w 15 tyc. Według aplikacji mam 14+5 jednak bardziej wierzę lekarce bo na usg zawsze wychodzi tak jak ona mi na pierwszym powiedziała . Ale wizytę kolejną mam dopiero 3.12 3 tygodnie jeszcze.... To będzie już 17+1 jak pójdę na wizytę...może już ta płeć będzie pewniejsza ale najlepiej pewnie w styczniu na połówkowych będzie widać...Gratulacje mnie się zdarzyło na odwrót, w 16 tygodniu miał być raczej chłopiec, który okazał się być córcią w 20 tygodniu
Moja aplikacja powiedziała że skończyłam 13 tygodni i jesteśmy w 14 ale do kolejnej wizyty jeszcze 15 dni.... Zejdę psychicznie do tej pory
reklama
Jaska.JDM
Fanka BB :)
Ale czy zdąży dojść bo to różnie bywa. Ja zamówiłam już co nie co.Się wie! Buszuję od tygodnia, mam zamiar pozamawiać prezenty świąteczne
Ja regularnie korzystam z Aliexpress nałogowo kupuję skarpetki, mam zapas na dobre 2 miesiące teraz chciałam upolować jakąś fajną sukienkę o luźnym krojuKto korzysra z Aliexpress? Dziś są zniżki korzystacie?
Co do imion to mi bardzo podobają się krótkie imiona- Adam I Iga. Narzeczony jest na nie wspólnie zdecydowaliśmy, że chłopiec będzie Jędrkiem.
eM-eS-Zet
Dobre pytanie...
W sumie mi na prenatalnych powiedzial lekarz, żee na 85% dziewczynka, 1,5tyg.później mój lekarz prowadzący potwierdził, ale też jakos żyje w niedowierzaniu jeszcze...
W sumie mi na prenatalnych powiedzial lekarz, żee na 85% dziewczynka, 1,5tyg.później mój lekarz prowadzący potwierdził, ale też jakos żyje w niedowierzaniu jeszcze...
Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?
Dorotka1989
Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tygGratulacje mnie się zdarzyło na odwrót, w 16 tygodniu miał być raczej chłopiec, który okazał się być córcią w 20 tygodniu
Moja aplikacja powiedziała że skończyłam 13 tygodni i jesteśmy w 14 ale do kolejnej wizyty jeszcze 15 dni.... Zejdę psychicznie do tej pory
milenka30
Mi mąż zabrał laptopa do pracy i nie mam jak zamówić a mam kilka rzeczy w koszyku.Ale czy zdąży dojść bo to różnie bywa. Ja zamówiłam już co nie co.
W tamtym roku 11 tego zamówiłam mnóstwo rzeczy, ozdoby świąteczne przyszły po nowym roku .
milenka30
Ja właśnie nie miałam wizyty miesiąc i to jednak długo. Jak już się ruchy czyje to spokojniej a na wczesnym etapie nic nie wiadomo.Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg
reklama
Yonce
Ja prenetalne mam w środę i już dzisiaj czuje nerwy :/
Zwariować można.
Doskonale Cię rozumiem. Ja tak się denerwowałam,że poszłam wcześniej prywatnie i przed gabinetem się popłakałam z nerwów. W przyszły poniedziałek mam u swojego gin na NFZ,ale jestem już dookoła.
Nie martw się,bo na pewno wszystko będzie dobrze [emoji173]️[emoji1320] i poczujesz duża ulgę
Podziel się: