reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Kto korzysra z Aliexpress? Dziś są zniżki korzystacie?
Ja regularnie korzystam z Aliexpress 👍👍 nałogowo kupuję skarpetki, mam zapas na dobre 2 miesiące 😅 teraz chciałam upolować jakąś fajną sukienkę o luźnym kroju 🙂
Co do imion to mi bardzo podobają się krótkie imiona- Adam I Iga. Narzeczony jest na nie 😉 wspólnie zdecydowaliśmy, że chłopiec będzie Jędrkiem.

Dobre pytanie...
W sumie mi na prenatalnych powiedzial lekarz, żee na 85% dziewczynka, 1,5tyg.później mój lekarz prowadzący potwierdził, ale też jakos żyje w niedowierzaniu jeszcze...
Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?

Ja słyszałam o Aliexpres ale jakaś taka ciemna w tym jestem.
Podobno wiele super rzeczy można kupić za małe pieniądze.

Gratulacje :) mnie się zdarzyło na odwrót, w 16 tygodniu miał być raczej chłopiec, który okazał się być córcią w 20 tygodniu :)
Moja aplikacja powiedziała że skończyłam 13 tygodni i jesteśmy w 14 :) ale do kolejnej wizyty jeszcze 15 dni.... Zejdę psychicznie do tej pory :(
Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi :) myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg :)

U mnie tez prenatalne super. Na wynik pappa musimy czekać...
Na razie wygląda na chlopca ;)
20191111_105545.jpeg

Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmi :) myślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg :)
Ja właśnie nie miałam wizyty miesiąc i to jednak długo. Jak już się ruchy czyje to spokojniej a na wczesnym etapie nic nie wiadomo.

Ja prenetalne mam w środę i już dzisiaj czuje nerwy :/
Zwariować można.

Doskonale Cię rozumiem. Ja tak się denerwowałam,że poszłam wcześniej prywatnie i przed gabinetem się popłakałam z nerwów. W przyszły poniedziałek mam u swojego gin na NFZ,ale jestem już dookoła.

Nie martw się,bo na pewno wszystko będzie dobrze [emoji173]️[emoji1320] i poczujesz duża ulgę

reklama
Do góry